Springsteen-show på Beitostølen – med Cover Me

Springsteen-show på Beitostølen - med Cover Me

Det er duket for et skikkelig Springsteen-show på Beitostølen stadion fredag 12. juni med det norske 10-manns bandet Cover Me. Et rendyrket Springsteen tribute-band med strålende kritikker og publikumsjubel på CV´n.
-Du kommer ikke nærmere Springsteen og hans E Street Band i originalutgave enn dette her til lands. Her blir det garantert stor Springsteen-stemning og mye allsang. Cover Me lover en energibombe av en konsert, og et dypdykk ned i hele karrièren til en av verdens største artister og scenepersonligheter, sier festivalsjef Atle Dalen.

På ønskelista

-Vi har et stort publikum med mange ønsker, og Springsteen er på ønskelista hos de fleste, men Bruce Springsteen og band som U2 og Coldplay, som også er på ønskelista til mange, er i stadionligaen med kostnader som krever gjerne 20 om ikke 30.000 publikummere. Parallelt med at platesalg mer eller mindre er en saga blott, har live-kostnadene til band, både ute og her hjemme, økt vanvittig de siste årene. Det betyr at vi hele tida må vurdere hva som er et realistisk publikumsvolum på Beitostølen, understreker Atle Dalen.

«Cover Me», som skal spille fredag 12. juni, samme dag som Åge Aleksandersen & Sambandet, er Norges største og beste tributeband, med et ikke ukjent ansikt som hovedvokalist, nemlig Håvard Bakke, kjent fra både «Stjernekamp» på NRK og som Pelle i Pelle&Proffen-filmene. Han startet sitt drømmeprosjekt i 2006, nemlig å sette sammen et krem-band som skulle spille kun musikk fra hans store helt Bruce Springseen. Og; ikke bare spille Springsteen, men formidle en uslåelig miks av musikalitet, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikerne ble håndplukket fra det sterke og levende musikermiljøet i Sandvika i Bærum, og en spilleliste fra Springsteens lange og suksessrike karriere ble satt sammen.

Springsteen-toget ruller videre

14 år senere ruller dette sterke Springsteen-toget videre, og «Cover Me” er igjen klare for en ny festivalsommer på veien med sine energiske konserter, som høster strålende kritikker over hele fjøla, og ikke minst jublende publikumsrespons fra både Springsteen-elskere og ellers folk flest som vet å sette pris på drivende god musikk.
-Beitostølen Live blir en skikkelig høydare for oss, bokstavelig talt, og jeg kan bare si som sjefen sjøl: I can´t promise you life ever after, but I CAN promise you life RIGHT NOW», hilser en entusiastisk Håvard Bakke.

Du kan lese mer på www.coverme.cc eller bandets Facebook-side. 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 1 =