Motorsag-mazurka med Caroline og Synvis.

Motorsag-mazurka med Caroline og Synvis.
Motorsag-mazurka’n ble til første gang jeg sagde med motorsag alene. Da følte jeg meg litt for stor, og litt for liten på samme tid, forteller Caroline Eugine Synvis.

-Det ble en sang om kombinasjonen av mestringsfølelse og ensomhet, når man prøver veldig hardt å bevise at man kan klare absolutt alt selv.
-Samtidig ble det en sang om samarbeid og kjærlighet, -eller et slags frierbrev om du vil! På denne innspillingen syntes jeg det passet seg å gjøre alt alene. For å dra det hele enda litt lenger, ville jeg prøve å spille inn alle instrumenter på en og samme gitar.
-Jeg har altså spilt gitarer, bass og perkusjon på min gode og trofaste venn de siste 20 årene, -min akustiske Larrivée-gitar.
Bakgrunnsinfo om Synvis:
Synvis er varme, nære låter på norsk i sjangerlandskapet viser/pop/folk. Bak låtene står vokalist/gitarist/produsent Caroline Synvis.
Med seg i bandet har hun til vanlig Lars Skattebu (tangenter), Susanne Engelmann (cello), Simen Motrøen (trommer) og Harald Høyvik (bass). De bor alle i Valdres. Debutsingelen «Vår sommer» kom 1. juni 2018, og Motorsag-mazurka’n er Synvis’ 6. singel-utgivelse. Debut-albumet kommer våren 2020.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 + 10 =