Helt topp!

Sveinung Odden Håvelsrud, Guro Håvelsrud Odden og Geir Goflebakke. Foto Roy Myrland

Norsk Rakfiskfestival på Fagernes tegner til igjen å bli en trivelig og fin opplevelse for de besøkende.

Av Roy Myrland 1. november 2019

Rakfiskløypa åpnet og på “Byfanten” i lavoen  var det Lars Isachsen Jemterud fra bandet Måndag, som var førstemann på scenen i kveldinga 31. oktober.

Bildet over fra venstre: Lars Isachsen Jemterud  og Steinar Lyseng hadde det begge trivelig i lavoen. Den ene som vert for gode kollegaer i “Vyrk” og den andre som spillemann av beste sort! Flere firmaer i Valdres hadde bedt med seg sine ansatte for å ha en felles trivelig kveld og det merktes på stemningen! Trivelige folk, stor stemning og trivelig prat i kroker og kriker var det i lavoen den siste kvelden i oktober 2019. 

Et godt og blandet utvalg av kremmere tilbyr mye fine og skikkelige ting i bodene og rakfiskprodusentene er på plass i sine boder. På scenenene i lavo og stortelt vil underholdningen også være av beste merke. I kveld 1. november er “Madcon” trekkplasteret og lørdag kveld er det “Staut” sin tur til å avslutte festivalen.

Lars Isachsen Jemterud fra “Måndag” skriver gode og gjenkjennelige tekster. Med sin enorme kapasitet som gitarspiller, var det et hentykt og storfornøyd publikum som fikk oppleve den solide artisten alene på scene under åpningen av “Byfanten” (Lytt til teksten i videoen med “Småstein” i bunn av artikkelen.)

Sveinung Odden Håvelsrud, Guro Håvelsrud Odden og Geir Goflebakke. Foto Roy Myrland

-Helt topp!

Sveinung Odden Håvelsrud, Guro Hovelsrud og Geir Goflebakke av alle tre imponerte og meget godt fornøyd med Lars Isachsen Jemterud sine tekster og melodier.

Partybandet “Clearwaters” avsluttet kvelden i lavoen. De fikk publikums rockeføtter virkelig i gang og den mangfoldige stemmeprakten til festemte “valdriser” (og et par “utabygds”) ljomet mot telttaket i Fagernes torsdag kveld.

Info og program Norsk Rakfiskfestival

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × one =