Fay Wildhagen, Valen Tourettes, Stein Torleif Bjella og deLillos

Fay Wildhagen, Valen Tourettes, Stein Torleif Bjella og deLillos
Pressemelding fra Trollrock 30.12.19
Vi har gleden av å annonsere fire nye artister til hovedscenen under siste Trollrock-festivalen.
Albumaktuelle deLillos trenger vel ingen nærmere presentasjon. De har feiret 30-års jubileum i 2015 og er ofte betraktet som en av de “fire store» innen norsk rock. De har vunnet flere Spellemanns-priser, toppet VG-lista med de fleste av sine albumer og gjester nå Trollrock torsdag 23.juli.
Fay Wildhagen er en fremadstormende gitarhelt. Hun har funnet sin egen stil og høster mange lovord for sine to album. Som 12-åring fant hun frem gitaren og har ikke sett seg tilbake. Med sin sarte stil innen pop-sjangeren sperrer mange øynene opp for Fay. Hun blir å se på hovedscenen fredag 24.juli.

Valentourettes speller Jokke. Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å fremføre Joachim Nielsens sanger på én enkelt konsert, men mottagelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte sammen. Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes , og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

Stein Torleif Bjella frå Ål i Hallingdal skal åpne Trollrock 2020. Med sine særegne viser og et band beskrevet som Norges beste, har han fått utallige priser og konserter. Til og med i teatersalen har han lykkes med over 33.000 besøkende på stykket «Kan nokon gripe inn?» Torsdag 23.juli kan publikum få dykke ned i Bjella sitt univers blandet mellom romantikk og sørgmodig glede.
Trollrock 2020 blir den siste i rekken av ti festivaler og opplever en dobling av salgstallene i forhold til tidligere år.
Til nå er disse artistene lansert: Stein Torleif Bjella, Valentourettes, deLillos, CC Cowboys, Fay Wildhagen, Diderre, Dumdum Boys og Staut. Det vil bli lansert fire hovedscene artister på nyåret.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ten − two =