Det blir “Fest på samfunnshuset”

Det blir "Fest på samfunnshuset"

Endelig er det klart for teaterforestilling med Solabu Ungdomslag i Ulnes i Valdres igjen. Den driftige gjengen setter opp komedien “Fest på samfunnshuset” og instruktør for moroa er Bente Nordli Holden.

Denne gangen er det ca 15 aktører i sving og premiere er 24. januar på Solabu. Forestillingen er foreløbig planlagt å bli spilt to kvelder (24. og 25. januar). Det er også mulighet for ekstraforestillinger, om billettsalget “tar av”.

Ungdomslaget på Solabu er aktivt hele året med quiz kveld, sommerfest og julegrantrenning på programmet, foruten teateroppsetningene.

Elisabeth Bjørgo Ringsaker (til høyre på bildet over) er leder. Hun forteller at forestillingen som settes opp, er med solide forviklinger og både bestemte og litt mer “fjerne” figurer.
-Det går med noen “Hubba Bubba” tyggegummier når servitrisen er på scenen og kokka styrer og steller, forteller hun.
Tone Kristin Skoglund (til venstre på bildet over) spiller rollen som kokka i teaterstykket.
-Det blir noen klare meldinger, og jeg får med meg det som skjer, om jeg er på eller bak scenen. Det kan nok fort bli litt latter og moro ut av det, forteller hun.
Tone Kristin Skoglund er opprinnelig fra Hedalen og har vært med i ungdomslaget der i flere år. Både oppsettinger og musikken har hun vært en del av der. Et år med revyskole har det også blitt, på den bestemte kokka i forestillingen (Se og hør i videoen under).
Billetter til forestillingene kan bestilles på tlf. 97066704 eller 95758728.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 2 =