Rimelig drivstoff i Valdres!

Rimelig drivstoff i Valdres!
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

Ofte er drivstoff prisene høyere i distrikts-norge, enn i de urbane strøkene.

Er du eller skal du til Valdres og Fagernes, så sving innom Valdres Oljeservice her og Valdres Diesel her og sjekk prisen.

Det er noen i Valdres og rundt forbi, som ønsker å slippe ladeangst. De kjører både biler, traktorer og annen redskap trygt og sikkert med fossilt drivstoff.

Fellesskapet får dermed med inn masse penger i form av bompenger og vegavgifter. De enorme bensin/dieselavgiften  til Frp og resten av regjeringa, sammen med prispolitikken til de store bensinstasjonkjedene, gjør at distriktsnorge virkelig betaler “skjorta” for å kjøre bil.

Men, det er et lyspunkt eller to, for oss som er avhengig av bilen i distriktsnorge!

I hele høst og vinter har drivstoffprisene på Fagernes, som oftest vært “minst ei krone” lavere enn i by’n!

To frittstående utsalgssteder i bygdebyen, er mest sannsynlig årsak til det. De har sørget for at “prissamarbeidet”, og de mistenkelig høye og like drivstoffprisene mellom de store forhandlerne, ikke fungerer like godt i dalføret. Flere og flere fastboende og tilreisende har funnet veien til “billig-pumpene”.

6. januar 2020 kikka noen i Dagens Næringsliv i spåkula (se her) og publiserte det de så. -Mulig prisene stiger, men på Fagernes var det ingen tegn til hamstring, selv om prisene var rekordlave.

Er du eller skal du til Valdres og Fagernes, så sving innom Valdres Oljeservice her og Valdres Diesel her og sjekk prisen.

Valdres Diesel A/S sitt anlegg på Spikarmoen på Fagernes.
Valdres Oljeservice A/S sitt pumpeanlegg ved Statens Vegvesen på Breiset på Fagernes. Rv. 51 mot Beitostølen går rett forbi anlegget.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × four =