Bo Kaspers Orkester til Beitostølen Live

Bo Kaspers Orkester til Beitostølen Live

Svenske Bo Kaspers Orkester har hatt en massiv suksess i hjemlandet, og har en stor tilhengerskare også i Norge. Fredag 12.juni kommer de til Beitostølen Live med hele sin hit katalog gjennom 30 år.

Deres lett sofistikerte blanding av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner som: “Hon är så söt”, “Det går en man omkring i mina skor”, “Amerika”, “Ett & noll”, “Vi kommer aldrig att dö”, “Undantag”, “I samma bil” och “Innan allt försvinner” har ført til en trofast fanskare i hele Skandinavia. Når Bo Kaspers Orkester entrer scenen blir det alltid stormende jubel og trampeklapp. Nå gleder vi oss stort til å se dem på Beitostølen for første gang!
Bo Kaspers slapp nytt album i slutten av november og drar i den forbindelse på en stor turné i Norden.

Les hva bandet sier selv om albumet

” Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på.

23:55 är vårt tolfte album och är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. En renodlad soulplatta. Vi har varit där tidigare – soulen ligger i vårt DNA – men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut. Förebilderna har varit givna. Nu-soul med oändligt arbete framför en dator lämnar vi med varm hand över till våra yngre kollegor. Vi har skrivit låtarna, repat dom, testat dom ute för att sedan spela in dom under några få dagar i studio.

Skivan 23:55 bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym. Om grannarna klagar – hälsa från oss.”

2020

Øvrige artister klare for Beitostølen Live 2020: Wyclef Jean, Åge & Sambandet, Bonnie Tyler, Alphaville, Bigbang, Cover me – a tribute to Bruce Springsteen, skriver daglig leder i Beitostølen Live Atle Dalen i en pressemelding.

Mer info. på Beitostølen Live


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 3 =