TUBFRIM skal dele ut kr. 650.000.-

TUBFRIM skal dele ut kr. 650.000.-

I over 90 år har organisasjonen TUBFRIM samlet inn brukte frimerker, prospektkort og telekort. Dette videreselger TUBFRIM til frimerkehandlere, privatpersoner og samlere i Norge og mange andre land.

Til tross for betydelig nedgang i bruk av frimerker, har vi i 2020 igjen gleden av å kunne dele ut kr 650.000, – til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge, samt til bekjempelse av tuberkulose, skriver Kåre Myro i en pressemelding.

Søknadsfrist for tildeling av TUBFRIM-midler året 2020, er 15. mars 2020, og innkommende søknader vil bli behandlet våren 2020.

Alle typer kort

I tillegg til frimerker, frimerkesamlinger og album, samler TUBFRIM inn alle typer kort, så som julekort, stedkort og prospektkort, brukte og ubrukte. Innsamlingskasser er plassert ut på Servicetorg i 350 av landets kommuner for å forenkle innsending. TUSEN TAKK til alle positive kommuner. Oversikt over kommuner med innsamlingskasse finnes på www.tubfrim.no

Søppelkassa er største konkurrent

Til tross for alle gode TUBFRIM-hjelpere som gjør brukte frimerker om til gode tiltak, trenger TUBFRIM all den hjelp de kan få. Det er viktigere enn noen gang å ta vare på frimerker og sende de til TUBFRIM, Postboks 1, 3541 Nesbyen.

Har du bare 5 frimerker tar vi gjerne imot disse også. Den største konkurrenten for TUBFRIM er SØPPELKASSEN. Kast ikke brukte frimerker.

Sons of Norway

Organisasjonen Sons of Norway i USA har gjennom mange ti-talls år støttet TUBFRIM med betydelig mengde frimerker. Dette skjer i samarbeid med Sjømannskirkene og DSV Air&Sea som besørger transport fra USA.

TUBFRIM eies av Nasjonalforeningen for folkehelsen, og det er de som står for utdeling av TUBFRIM-midler.

Av Jan Arne Dammen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 + 18 =