«Dennis» besøkte Drammen – bildeserie

«Dennis» besøkte Drammen - bildeserie

For tredje gang på kort tid gikk Drammenselva over sine bredder. Drammen kommune var knapt ferdige med å utbedre skadene etter forrige flom, før en ny flom var på gang. Denne gang var det rester av uværet «Dennis» som skapte flom, den verste siden 1987 hevdes det.
Sykehustomta på Brakerøya sto under vann, gangveiene var oversvømt og det samme med jernbanesporene. Noe som førte til togstans i flere timer. Flere gårdeiere fikk kjellerne fylt av vann. Dette var den største flommen av de tre og var den som var dårligst varslet.

Om stormflo og høy vannstand på Kartverket.no

BILDESERIE

Skutebrygga med alle pumpene i gang

Jernbanen ble stengt
På Brakerøya ved den nye sykehustomta var vannstanden høy

Gangveien blokkert

Muligheter for fotbad
Flom Drammen

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one − one =