Trollrock ser på festivalen som et god arena for lokale musikere – det gjør musikerne også.

Trollrock ser på festivalen som et god arena for lokale musikere – det gjør musikerne også.

Første lokale lanseringa fra Trollrock

Marit Vestheim, Nasty Worms og The Gamasamas

Trollrock ser på festivalen som et god arena for lokale musikere – det gjør musikerne også.

– Vi har stor glede av å lansere Marit Vestheim(bildet over) – ei jente som i vinter gjorde furore i den regionale konkurransen «Stjernetevling. Hun fikk fantastiske tilbakemeldinger i et veldig prominent selskap av artister – noe vi syns er usedvanlig gledelig. Derfor er det hyggelig at hun ønsker å ta turen tilbake til Trollrock.
– Jeg syns det har vært utrolig artig og lærerikt å få lov til å være med på Stjernetevling. Jeg må jo takke alle som var med å stemte på meg, slik at jeg fikk delta på dette. Jeg vil rette en ekstra stor takk til Trollrock, for uten Trollrock hadde jeg ikke fått tipset om å melde meg på! Jeg gleder meg utrolig mye til å synge igjen på festivalen, og lover like god stemning som de to forrige årene! Håper vi sees!, sier gladjenta fra Volbu.
Marit spiller på Huldrescena fredag 24. juli.

Nasty Worms


Nasty Worms er et band fra Øystre Slidre som spiller ærlig og ekte rock. De fire unge og fremadstormende musikerne går i bresjen for å vise at rocken ikke er død.
– Vi har alltid syntes at Nasty Worms var sjarmereden, men nå har vi innsett at de fortjener en mye rikere beskrivelse enn som så. De er Valdres sitt rockehåp og de måtte bare komme inn i hovedprogrammet i festivalen.
Bandet har til tross for sin unge alder allerede hatt flere spillejobber og fått så gode tilbakemeldinger at de melder: «Vi skal spille fletta av Trollrock. Såpass heftig at Trond kommer til å ombestemme seg, sånn at vi kan komme tilbake på den store scenen om et år eller to. Etter å ha vært med på VM i Trollrock og Ung i Trollrock i to år, synes vi det er stor stas å få spille et helt sett i år, publikumet fortjener oss»
Nasty Worms spiller på Huldrescena lørdag 25.juli.

The Gamasamas


Den fengende musikken og stilen. 50 og 60 tallet leverte til de grader! Dette dannet grunnlaget for showbandet The Gamasamas fra Øystre Slidre i Valdres.
– Selv om musikken er fra en tid da ingen i bandet en gang var påtenk vil vi gjenskape stemningen på våre konserter. Med coverlåter fra The Beatles, Jerry Lee Lewis og Elvis Presley bør det rive godt i rockefoten til de fleste, lover bandet.
– Disse gutta er noe av sjelen i Trollrock. De begeistrer gammel som ung og er et veldig trivelig bekjentskap å ha på programmet. Vi er takknemlige for at de blir med på siste dans, sier Trond Rogne i Trollrock.
The Gamasamas spiller på Huldrescena lørdag 25.juli.

Trollrock kommer med tre hovedsceneartister og flere lokale artister utover våren.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + 3 =