Morten og personalet er engasjerte og står på hele året.

Morten og personalet er engasjerte og står på hele året.

Morten Christoffersen (bildet over) eier hotell Wassilioff i Stavern. Han er også konserndirektør i kjeden “Unike Hoteller”.

Staverns tradisjonsrike hotell er smekk fullt av historier og gode minner (og sikkert et par ikke så bra også) .

Herman Wildenvey står på sokkel utenfor hotellet. Kunne han pratet, hadde det nok vært skikkelig mimring. Wildenvey, kom opprinnelig kom fra Portåsen i Mjøndalen, før han bosatte seg i Stavern. Han hadde mange trivelige og poetiske stunder (og sene kvelder) , på hotell Wassilioff i flg. sikre kilder.

Dagens gjester en kald februardag, blir tatt varmt i mot og kan nyte både unike rom og topp service. Spesielt frokosten er av det absolutt velsmakende slaget i Stavern.

Det serveres et vellaget og tradisjonsrikt måltid på hotellet, som stadig blir fyllt på med nystekt, nykokt og nylaget mat gjennom morgen-timene.

Morten og personalet står på “tå hev” hele året for gjestene og fortjener absolutt et besøk og gode ord for jobben de gjør!

Takk for maten og ei god natt’s søvn.

Artikkelen er hverken kjøpt eller betalt, men skrevet som takk for gjestfrihet og omsorg, i et ganske så kaldt “februar-smilehull” på Solkysten.

Roy Myrland, 27. februar 2020.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − five =