OnkelP kommer til Valdres!

OnkelP kommer til Valdres!

Trollrock i Øystre-Slidre annonsere nå at OnklP kommer dit 25. juli.

-Med seg har han de gode vennene Nico D, Temur og Jaa9

OnkelP på Lindmo 28. februar 2020 her:https://youtu.be/kTl0VDq9oLY

Hele Norges onkel, Pål Tøien mere kjent som OnklP,​ har i 15 år levert låter hele Norge fester, gråter og ler til. I tillegg til å være en av Norges mest elskede rappere, er han også en prisvinnende tekstforfatter – blant annet for den kritikerroste låta “Styggen på ryggen”. Nå er OnklP tilbake med venner, som sammen skal lage et forrykende show. Vennene han har med seg på laget denne gangen er artistene Jaa9, Temur og Nico D, som sammen utgjør en fet kombinasjon. Jaa9 er en gammel kjenning og en artist OnklP har samarbeidet med i en årrekke, blant annet i deres egen duo Jaa9 & OnklP. Temur er en ung sanger og låtskriver som fikk sitt gjennombrudd med hiten “Fy faen” – som vant årets låt under Spellemannprisen 2017. Nico D er en reggaeartist og låtskriver med lang fartstid i bransjen. Han er hittil den eneste norske reggaeartisten med en førsteplass på hitlistene i Jamaica. Han har også vunnet årets hit under Spellemannprisen 2014 for låta «Engel», sammen med Admiral P. Med en sammensetning av dette kaliberet kan det ikke bli annet enn helt rått, og det er bare å glede seg til en spektakulær konsert.

OnklP spiller lørdag 25.juli kl 19:00

Foto: Rune Bendiksen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × four =