Full fart både natt og dag!

Full fart både natt og dag!

I Meny butikken på Søndersrød ved Helgeroa, har camping- og hytteturistene glimret med sitt fravær både før og i påska. Campingplassene i distruktet er tomme for gjester og hyttene står forlatte på “Solkysten”, slik som andre på turiststeder i landet.

-Det legger selvsagt en demper på handelen, men vi har likevel klart oss ganske så bra, takket være lojale fastboende kunder, forteller kjøpmann Dag Arild Bakken. Han har siden 2017 vært en aktiv “nettkjøpmann” og har betjent sine nettbutikk-kunder i larviksdistriktet med hjemkjøring.

Etter at koronasmitten slo til, har netthandelen “ekspolodert”.

-Kjøpmann Bakken forteller til nettavisa Langsveien.no at han rett før Påske, måtte til å begynne med pakking av nettordrene på natta. -Kundene bestiller via Pc eller telefon i nettbutikken. Vi leverer frysevarer, ferskvarer og det som ellers er i sortimentet, her i “norges største landhandel” på Sønderdersrødtunet, få timer etter.

På bildet over: Med seg som “diskenspringere og nett-kremmere” har Dag Arild Bakken (bakerst) også Marius Ass Pettersen og Kristian Marthinsen.

Lenke til MENY sin nettbutikk her: https://meny.no/Varer/

 

Varebil med kjølerom sørger for riktig temperatur på vareleveransen.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − four =