Tor Erik Grønolen i ny reklamefilm for DNB

Tor Erik Grønolen i ny reklamefilm for DNB

Fjellkar og turistvert Tor Erik Grønolen (bildet over) på Grønolen Fjellgard i Øystre-Slidre i Valdres, er med i DNB‘s nyeste reklamefilm (se her). Videoen har allerede blitt sett over 550 000 ganger på på de 12 dagene siden den ble publisert!

Det er i åpnings-sekundene av den effektive og et minutt lange filmen, Tor Erik Grønolen er med. Tor Erik Grønolen fortalte at det var flere “take”, da filmfolkene var og gjorde opptak. På Grønolen Fjellgard er det nå “skuldersesong” og nødvendig vedlikehold foretas, før fjellet “åpner” medio juni,

Filmen promoterer Norge som ferieland og banken tilbyr nå reisegavekort (se her).

De skriver videre i sin info om videoen:

Reiselivsnæringen trenger oss, og vi trenger dem. For å støtte reiselivet og få fart på bestillingene, deler DNB ut tusenvis av reisegavekort på 1000 kroner. Her finner du gavekortene (så langt beholdningen rekker), inspirasjon og mange gode tilbud fra reiselivsoperatører over hele landet. Finn din Norgesferie og bestill nå!


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 + 18 =