Ærlighetens marked bugner lørdag 6.

Ærlighetens marked bugner lørdag 6.

Lørdag 6. juni fyller igjen Vestoppland fengsel, avd. Valdres, opp “Ærlighetens marked” på Fagernes.

Konsulent Anne Knutsen og gartner Anders Nordrum (bildet over), sammen med resten av teamet fra “Slidreøya”, har da med seg et stort utvalg av både blomster- og grønsaksplanter. Alt sammen produsert av innsatte i fengslet. 

Anders Nordrum forteller at dette blir det siste betjente markedet, før sommeren. -Grønsaker og planter fra “Slidreøya” vil fortsatt være tilgjengelig i de selvbetjente utsalgene utover sommeren. Den engasjerte gartneren avslutter “markedspraten” med å poengtere at det er veldig bra for plantene å plantes ut  i duskregn og ikke for varmt vær. Noe av utvalget til helgen blir: Blomkarse, selleri, squash, erteblomster, georginer, kålvekster, tomater, kål planter og agurk m.m.

Anders Nordrum og Anne Knutsen med kraftige og flotte planter.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 − 1 =