Vestfolds nyeste turistattraksjon åpner 26. juni!

Vestfolds nyeste turistattraksjon åpner 26. juni!
Det skjer noe hele tiden på Gjennestad!
Hagesenteret i Stokke i Vestfold er et populært sted å besøke hele året. Om sommeren er ofte langveisfarende innom i løpet av ferien.  Avdelingsleder Geir Mellingen (bildet over) er storfornøyd, da han kan utvide butikken med en avdeling til nå.
“Mat torget” blir som “Bondens marked” og “Rekoringen”, bare i et litt annet system. Vi betjener kundene og sørger for gode lokaler hele året, forteller prosjektleder for utsalget, Cathrine Palm Spange (til høyre på bildet over).

 Camilla Eia Sparre (bildet over) jobber med innkjøp og er interiøransvarlig på Gjennestad Hagesenter. Hun er forventningsfull til satsingen og strotrives med å være en del teamet på Gjennestad. -Vi bruker lokale håndverkere og leverandører, pluss at vi satser med den kompetansen og erfaringen Gjennestad har på dette.
Varmen er en utfordring nå, men vi finner en løsning på det også, forteller hun dagen før “the grand happening” i hagesenteret i sommer.
Mere nytt!
Gjennestad Hagesenter tilbyr nå også ladere med  50 og 70 kw.
Langs veien vil også det grønne hagesenteret bli enda grønnere. -Vi har kjøpt oss en ny lastebil som går på biogass. Møbler som vi kjører ut til kinder veier ikke all verden, så lastekapasiteten på 750 kg er akkurat passe for oss., sa Geir Mellingen. Med ny folie og uten en ripe i lakken kommer lastebilen også til å være godt synlig når “Mat torget” åpnes på Gjennestad i Stokke av tidligere forsvarsminister Espen Barht Eide fredag 26. juni kl. 12.00.
God parkeringsplass for alt på to og fire hjul på Gjennestad Hagesenter. PS. Det er lov å gå på plenene i parken også!
Tidligere forsvarsminister Espen Barth Eide åpner utsalget 26. juni.

“Mat torget” -direkte fra produsent og bonde for større matmangfold! Les mere her eller klikk på bildet over.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 − 11 =