Dagens bobil. -“Yatzy” på terningene til Fossen Camping i Valdres!

Dagens bobil. -"Yatzy" på terningene til Fossen Camping i Valdres!
Bobilfolket farter langt nå i sommerukene. Noen unike steder og spesielt fine plasser skiller seg ut, som positive og godt å besøke.
På bobilparkeringen til “Frich’s Oppdalsporten” i Trøndelag ble Kjell Erik Nilsen, Wenche Nordhagen, Doris Nesland og Arve Nesland (fra venstre på bildet over), fra Søgne i Agder intervjuet. De to parene ferierer i hver sin Hymer bobil.
Arve Nesland og Doris Nesland har gjort unna fire uker langs veien på nord-vest landet og videre E 6 opp til Lyngen. De hadde Bud og Geiranger som sine “høydare” på turen, men det spørs hva en liker sa Arve.  -Hele Norge er fenomenalt vakkert. Sted etter sted overrasker og imponerer hele veien!
Wenche og Kjell Erik er på vei nordover og har planer om å reise så lenge bank-kortet fungerer. De to har har Fossen Camping ved Fagernes i Valdres, som sitt toppsted så langt. Flott sted å være og “Yatzy” om terningen skal trilles og stedet vurderes.  -Det er en passelig stor plass, med god pris og et alle tiders vertskap. Dessuten var fiskeelva rett ved “gull” og noe en bare kan drømme om å oppleve. Turområdet opp i Skrautvålbygda var en opplevelse. Norsk landbruk i fjellbygd av beste merke, er ikke noe en sørlending opplever hver dag.
Kjell hadde også fått hilse på andre “lokale” i Valdres og de satt tydelig merke! Knott og mygg trives i sommer-norge og både kortison og allergimedisin blir brukt for å forebygge eller lindre staute, men “skadde” karer, som ikke er blitt immune mot de minste bevingede fastboende.
Ingen er i tvil om hvor  Wenche og Doris kommer fra når du ligger bak bobilen langs veien.
Bobilparkering til fornuftig pris og topp service på “Frich’s Oppdalsporten”


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 − 7 =