Et magadrag med klar høstluft! – “Stjernene er her igjen” .

Et magadrag med klar høstluft! - "Stjernene er her igjen" .

 
«Stjernene er her igjen» er en ny, glad høstsang fra Synvis! 
 
Det er mye man kan glede seg over om høsten også; et modent hage-eple for eksempel, høstfarger, fyr i ovnen eller stjerner om kvelden.
 
 
På denne innspillingen har låtskriver og produsent Caroline Synvis fått med seg noen unge stjerneskudd fra Valdres. Det er Ingeborg Onstad (langeleik, kor), Åsne Hovda (kor) og Therese Hålien (kor). Sammen med Susanne Engelmann på cello og Caroline på sang og gitarer, låter de som et friskt pust, -eller et magadrag med klar høstluft om du vil!
 
 
Stjernene er her igjen slippes på alle strømmetjenester onsdag 9. september. Samme dag spiller Caroline solo-konsert på SALT art & music i Oslo. Og fredag 11. september blir det konsert på Bryggerihuset Beitostølen. Her er også Susanne Engelmann og Lars Skattebu med. I tillegg får vi en framføring av den nye singelen med gjesteartistene Ingeborg, Åsne og Therese!
 
20. mars i år slapp Synvis sitt debut-album “Så var vi her”. Det var akkurat tidsnok til å rekke nedstengingen av Norge, og alle konserter i forbindelse med plateslippet ble avlyst. Dermed gikk Caroline Synvis rett i kjelleren. Det vil si, hun gikk like gjerne ned i studioet sitt og begynte på “den vanskelige andreplata” med en gang! Singelen “Stjernene er her igjen” er første resultat av dette. Og omsider kommer altså en oppfølger fra Synvis. Enn så lenge kan debut-albumet “Så var vi her” nytes på alle strømmetjenester. Plata er også tilgjengelig på CD, som selges på konserter eller fra Synvis direkte på facebook eller instagram.
 
Bakgrunnsinfo:
Synvis er viser krydret med pop, rock og folk. Tekstene er åpne og nære, og på norsk. Bak låtene står vokalist, gitarist og produsent Caroline Synvis. Hun bor i Valdres, men har sin bakgrunn i Asker og Oslo. Siden juni 2018 har Synvis sluppet 5 singler, før debutalbumet kom i mars 2020. All musikken er spilt inn i Jordmorsvingen studio, som er Carolines kjeller i Slidre (Valdres). Her har hun også tidligere produsert 2 plater med prosjektet Norsk Poesi. Med fast band-besetning består Synvis av Susanne Engelmann (cello), Lars Skattebu (tangenter), Simen Motrøen (trommer) og Harald Høyvik (bass), i tillegg til Caroline (sang, gitar).
 
Synvis får alltid gode kritikker for sine konserter, og alle utgivelsene deres har blitt spilt på NRK Innlandet og/eller riksdekkende radio.
 
 

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 − 5 =