VVS Solutions A/S er miljøbevisste med spesialkompetanse og samfunnsansvar.

VVS Solutions A/S er miljøbevisste med spesialkompetanse og samfunnsansvar.

VVS Solutions A/S er en sveisesbedrift på Fagernes, med avdeling i  Oslo. De er spesialister på å levere til prosjekter som skal være universelt utformet.

Glenn Sletten, Albert Thorson, Inge Joachim Nytun Volden og Runar Thore Nerli (fra venstre på bildet over) har en unik spesialkomteanse inne alt som har med sertifisert sveising å gjøre. Mye av det som produseres på Fagernes leveres i Oslo-området.

Firmaet ble nylig  “Miljøfyrtårn sertifisert”, foruten at de i 2019 ble utnevnt til “Gaselle-bedrift” av Dagens Næringsliv.

Det var ordfører i Nord-Aurdal, Knut Arne Fjelltun, som overrakte “Miljøfyrtårn sertifikatet”. Han mente at muligheten for å bli sertifisert Miljøfyrtårn kanskje var vanskeligere i firmaets branje, i forhold til de over 80 andre bransjene som er med i ordningen. VVS Solutions A/S er den 15 bedriften i Nord-Aurdal kommune, som har fått sertifikatet som dokumenterer miljøbevissthet og samfunnsansvar av Stiftelsen Miljøfyrtårn

Glenn Sletten på bildet over skal veldig snart opp til svenneprøven. Sveisepinner, materialvalg  og alt annet som faget tilhører, har han fått solid kunnskap og mye erfaring med i den tiden han har vært lærling i VVS Solutions A/S.

Har du eller kjenner noen som har lyst til å bli lærling høsten 2021 i bedriften? Se her https://www.vss-solutions.no/nyheter/laerling-fra-hoesten-2021/


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 3 =