Litt trollete "surr og rør", og Gunnar strør nå.

Troll Trolljegeren Vannhjul Kvern Gunnar Berven Turistmål Senkveld Brunlanes LArvik Vestfold Foto Ro 

Cinema Fantasia og Gunnars verksted  har Gunnar Berven travle dager nå med å forberede seg til arrangementene som forventningsfulle og spente gjester skal få oppleve i det "eventyrlig" flotte anlegget. 

 Troll Trolljegeren Vannhjul Kvern Gunnar Berven Turistmål Senkveld Brunlanes LArvik Vestfold

 -Det er tidlig å begynne å strø, sier Gunnar Berven. Men, det er litt glatt og sleipt på tre-broer og -gangveier nå, så da er det greit å strø noen bøtter med grus før noe sklir.(Se også lenke til artikkel på nettsiden http://www.ilaagendalen.no/index.php?side=1&sak=1738  i bunn av artikkelen).

Fuglekasser Fugleholker Småfugl Troll Trolljegeren Vannhjul Kvern Gunnar Berven Turistmål Senkveld B

Overraskelser og opplevelser er det i mengder på Cinema Fantasia og Gunnar holder både de gamle installasjonene vedlike og sørger for at nye kommer til, kontinuerlig!

 Trollsmør Troll Trolljegeren Vannhjul Kvern Gunnar Berven Turistmål Senkveld Brunlanes LArvik Vestfo

Men, så var det trollene da. For de som har sett "Trolljegeren" på kino, så er det kanskje ikke like opplagt at det ikke finnes troll. Bevisene og argumentene i filmen var solide. Når så det begynner å dukke opp "trollsmør/trollspytt" (bildet over) i ulendt og litt bortgjemt terreng her i Brunlanes nå, så er det kanskje lov å tvile enda litt ekstra for noen og enhver.

Julenissen blir nok "smågutt" nå i forhold til tusseladder, raklefanter og andre lysskye individer med tre hoder og lang hale, som sloss med geitebukker og lukter kristen-manns blod!

Lenke til www.ilaagendalen.no og artikkel fra lavolandet og Cinema Fantasia

Lenke til Gunnars Verksted og Cinema Fantasia

Lenke til nattfilm av troll fra filmen "Trolljegeren" på Youtube her

Foto og tekst. Roy Myrland 05.10.10

 

 

Tagger Troll Trollsnør LAvolandet Trollsmør Gunnar Berven Cinema Fantasia Gunnars Verksted Berven Bervi Bergselva Vassdrag Brunlanes Elv Urskog Løvfall Foss Turistmål Opplevelsested Turisme Fuglekasser Fugleholker Vaskeplass Tursti Fiskeelv Bygdemoro Næring LArvik Vestfold Norge Norway PåNeset paaneset Langsveien Roy Myrland