"Skjer`a"? Frp. ville ikke ha FASTBOENDE på Aske, i denne saken!

 

 

Hva skjer`a? Frp. ville ikke ha FASTBOENDE på Aske, i denne saken! Og, at FYLKESMANNENS MILJØVERNAVDELING skal taes hensyn til!

 

Tirsdag 27. Mai "kjempet og argumenterte" lederen i Planutvalget vårt Per Manvik(Frp) for at det skulle gis reguleringsendring fra gårdsbruk til hytte på Aske. Mest oppsiktsvekkende var det at, Per Manvik, og Frp ville sende saken til FYLKESMANNENS MILJØVERNAVDELING til høring!! Det er ikke ofte at Frp vil at Fylkesmannen skal behandle eller overprøve saker fra Planutvalget..

 

Foto Roy Myrland

Det er en idylliskt beliggende eindom på Aske det blei søkt om bruksendring forBildebeskrivelse 

Eindomsretten er viktig for Olaf Holm (Krf). Han stemte alikevel sammen med SV, AP, og Høyre for at det ikke skulle gis dispensasjon fra boplikten her midt i Brunlanes, sjøl om det var det eierene ville..Bildebeskrivelse 

Planutvalget på befaring på eindommen på Aske.

Bildebeskrivelse 

Lederen av Planutvalget vårt, Per Manvik (Frp) blei stående aleine i denne saken om å regulere om fra gårdsbruk til fritidseindom på Aske. Per Manvik (Frp) ville gjerne ha hjelp av Fylkesmannens Miljøvernavdeling for å få det til !! 

 

Steinar Nyland (Ap) kommenterte selvfølgelig Frp`s sin "velvillighet" til Fylkesmannen i denne saken under møtet ....

 

Les referat fra saken på Larvik kommunes sider her  http://innsyn.e-kommune.no/innsyn_larvik/wfdocument.aspx?journalpostid=2008029478&dokid=147329&versjon=1&variant=P& 

Fotos/tekst. Roy Myrland/ www.paaneset.no 29.05.08