Toppmodeller på Neset

Utdrikningslaget som blei holdt i Luta på Manvik lørdag bestod av de finaste og flottaste jentene som har vært her på leeeenge! Det var to gutter der ei stund, men de var bare der til de var "brukt" ferdig.

Team Foto ROy Myrland 

Det var en herlig gjeng jenter som "dro i gang" laget i bygdebyen Stavern med å frakte den vordende brud rundt ridende på et Hm-Hm dyr (les hest). Les lit hvem, hva  og hvor om Cecilie her

mat Foto Roy Myrland

Etter hvert som sulten (og tørsten) kom snikende, beveget de nydelige Quindene seg utover på Neset

detalj Foto Roy Myrland

Der ventet de vakreste pyntede lokaler og border med den herligste mat, og leskende drikke

hjerte Foto Roy Myrland

på at det lystige laget skulle ankomme.

luta Foto Roy Myrland

I Luta på Manvik sine innerste rom blei det feira og dansa til langt på natt lørdag.

salsa Fot Roy Myrland 

Salsaen er løs på Luta. Ps. Det er et aktivt danse og Salsa miljøe både i Grenland og Nordover i fylket vårt klikk her for å begynne å lese litt om det 

Med instruktører Foto ROy Myrland 

Det hadde seg sånn at noe av overaskelsen til den kommende brud (Cesilie i rød kjole) var at hun skulle få lære å danse Salsa. Dermed blei det innleid danseinstruktør og DJ til laget på Luta. Knallsuksess og kjempeminne for alle sammen !

foto Roy Myrland

Det ser bestandig litt "rart" ut når dansen skal "tråkkas igjennom", men det blei bra.

The Girls Foto Roy Myrland

Bryllupet som Cecile skal være med på som hovedperson er 16. August. Vielsen skal holdes på Citadellet. middagen blir i Cafe annekset og festen.. Den blir på Tanggård! Brugdommen han heter Stefan. Det er ikke sikkert alle brudepikene (Toppmodellene) kommer (bildet over) men noen av de dukker nok opp på den store festdagen som i k k e kommer til å inneholde Salsamusikk.. under vielsen og middagen i hvertfall!

Foto tekst Roy Myrland 04.08.08