Folkefest !

Nærmiljøutvalget på Berg er en overbygningsorganisasjon for alle lag, foreninger og organisasjoner som ønsker å være med å bidra til nærmiljøet vårt her ute på Neset. Berg Nærmiljøutvalg stod også "bak" Rod Stewart konserten i fjor. Den lille "folkefesten", med fler hundre besøkende på Nesjarbanen i dag, var fredligere og roligere enn fjorårets event på Nevlunghavn Fjord Arena!

Jan Erik Guldahl

Jan Erik Guldahl (bildet over) er leder for det aktive og  effektive Nærmiljøutvalge vårt.

tau

Tautrekking er selvfølgelig viktig på et slikt arrangement, og dagens STORE, TUNGE og VIKTIGE konkuranse var dragkampen mellom Helgeroa og Havna. -Vinner kan du lese hvem blei helt nederst på siden!

Atleter

Det var mange atleter i sving på Karlsro i sommervarme Brunlanes i dag. Dene gjengen med gamle og unge fortballsparkere coola`n litt etter et av slaga.

termos 

Det var varme griller på Karlsro, og det var lov å ha med medbragt. 

i kioseken

Dessuten var det kiosksalg! Leder i Nesjar, Hans Jørgen Johnsen i hvit T-skjorte og Sogneprest i Berg menighet Audun Haga i lyseblå T.skjorte rakk ikke å spise pølse da bildet blei tatt!

Audun Prest skulle nemlig ut i kamp med Konfirmantene sine på fotballbanen rett etter "fotoseansen". Suportere og kioskbetjening rakk likevel å "få i" lederen for det atktive idrettslaget vårt "ei vaffel på tvers".

Vårtun Quindene

Vårtun barnehage stilte mannsterke opp med såpeboblevann og ansiktsmaling. Etter T-skjortene å dømme var det noen som hadde tatt litt feil!

pus

Sjøl om den meste malinga havna der den skulle i dag.

 

sekkehopp

Moro og lek var det mye av her ute på August måned sin siste dag.

Sekreteriatkø

Litt alvor var det også. Sekreteriatkøen for å sjekke om hvordan det "lå ann" var ikke lang, men den var konsentrert og seriøs.

Ildsjel

Trude Martinsen er en av mange trofast ildsjeler her ute på Neset, hun hadde full oversikt ver lagene som konkurerte og  som skulle videre i Cupen.

Slagmark Foto Roy Myrland

Det var konkuranser for store og små, hesteskokasting, håndball, livlinekasting, fotball og sjakk! De små "fotballkrigerene" var dypt konsentrerte i å rydde opp og prøve seg på sjakkbrettet etter endt dyst med andre konkuranser og aktiviteter i dag.

stolbør

Det er noen som kan bære stoler bedre enn andre. Jan Tanggaard, tar i et tak der det trengs og denne børa var en av mange som blei løfta av de dyktige arrangørene av Nærmiljødagen -08

hjem

Demed var det bare å tusle langs grøft og jorde en liten tur, før ettermiddagssola gikk over til solnedgang i vest og de siste Augstsolstrålene kunne nytes i hjemlig ro.

 Tautrekking ja... Konkuransen var i mellom Helgeroa og Nevlunghavn. Det var ikke Nevlunghavn som seiret!

Foto Tekst Roy Myrland 31.08.08