Start nr. 82 er bilen

Sjåfør og kartleser kommer fra Huken og Nalum og "framskutt verksted" er på Anvik. 

Det ligger link til alle året og tidligere års artikler, som er besøkt tusenvis av ganger, nederst i denne artikkelen.

 

Brødrene Foto ROy Myrland

Klasse 19 består av 9 startende.

Start nr. 82 er fra Nalum!

Brødrene Harald og Steinar Larsen  har kjøpt "Hafa Asconaen". Nå er bilen reparert etter fjorårets havari på Hvatum og går som ei "kule".

Åpen låve Foto Roy Myrland

Anders Aarsten Kjær er lokalfavoritt skrivas det i ei avis... Da har de ikke regna med Larsen brødrene fra Huken! Dessuten så har de en bror til og han heter Tore, han er depotsjef for teamet! I låven til Jørn på Anvik er det en løftebukk, der blei det skifta bremseveske på Asconaen før det store løpet.

Tore LArsen Foto Roy Myrland 

Tore Larsen sjekker at alt er med. Bensinpåfyllingslokket er i bagasjerummet og er rødt på fartsvidunderet .Reservehjul og hjulvinne er greit å ha med. Det kom godt til nytte for han som bytta hjul i bakken på Bui under løpet i fjor!

 

 

Understell Foto Roy Myrland

Det var noe under her som røyk i fjor. Nå er det reparert og bytta ut iflg "Team Larsen Maskin"

 

 

Inne i låven Foto Roy Myrland 

Det kan hende det blir trangt om plassen på sørsiden av Helgeroveien over Aske. Anvik bygdelag sine yngste medlemmer var storlig forundrende og småekstatiske over "vidunderet" som blei heisa opp i løftebukken hjemme. Det bør ikke mangle på jubel når så godt som halve Neset "er på lag" med Larsenbrødrene Rallydagen!

 

 

Bremseskiver Foto Roy Myrland 

Bremseskivene er fine, men bremseveska ville Teamsjef Tore Larsen bytte ut. " Bremseveska kan gå varm, så det er greit å bytte til ny før løpet" var Tore Larsen sin kommentar.

 

ekstra pumper foto roy myrland

 Den ekstra besninpumpa ser sånn ut iflg sjefsmekaniker i Team Larsen Maskin!

 

forventningsfulle Foto Roy Myrland 

Det er ikke med liten stolthet det poseres foran "Rallybilen vår". Ungene virker som virkelig setter pris på skruinga og mekkinga de kan få være med å se på. Det er ikke hver dag Norgeseliten i bilsport sneiær grøftekantane her ute

 

lys i døra Foto Roy Myrland

Det lyser ut av låvedøra til Jørn Anvik i skumringa Torsdag før Rallyløpet. Campingvognene er tomme for folk nå, men det kommer nok noen 1000 og bekranser Rallyløypa lørdag alikevel.

 

Rød logo Foto Roy Myrland

Start nr. 82 i klasse 19 i Rally Larvik er "Team Larsen Maskin" . Harald og Steinar Larsen sitter inne i bilen.

Helt til slutt..

Team Larsen Maskin sier til PåNeset.no torsdag kveld. "De første etappene lørdag blir oppvarming. Brunlanes-etappene er de viktige for oss, de MÅ vi bare komme igjenom"!

Klikk her for å komme til startliste

 

Tidliger artikler finnes her. 2008 artikelen har "Rally Larvik 2008 logo

Foto tekst Roy Myrland 04.09.08