Bilder del 1 fra Gui, Rally Larvik 2008

I denne artikkelen er det noen kommentarer og navn.   "Årets begivenhet" her på Neset og i grendene langs Rally løypa er foreviget sånn nogenlunde ser det ut til. Gui var et populært sted for flere medier å ta bilder og video i år. Det ligger link til videopptak gjort av journalist Bjørn Jakobsen i Østlandsposten inne i artikkelen.

på vei

Rally starten nærmer seg og publikum inntar plassenen langs løypa

svensker 

 

De Svenske førerene har sine "groupies" med seg. 

sjikaner og kaffikopp

Kaffedrikkinga er over og koppen er parkert. Siste sjekken av løype og sjikaner er gjort av arrangørene...

2 helikoptere 

Da er det i gang!

 

Det er ikke hver dag det ligger to helikoptere over Lund og følger sladdinga, sluringa og bilkjøringa langs Manvikveien.

forbudt område

De "verste stedene" var det grei beskjed på!

sluring

"Sluringa" og fortkjørionga kan begynne. Det blei ikke "fira" av noen under Rally Larvik sine vel arrangerte og gjennomførte etapper her på Neset virka det som. Alle bilane gikk det de kunne, så sandt det ikke var blitt noe "feil" da.

breisladd

Farta var på topp fra første bil. Breisladd opp Gui bakken er ikke hverdagskost

breiali guisvingen

I Guisvingen gikk det enda hardere utover redskapen. Kreftene "bøyer og tøyer " det meste

Lars Scmidt ratter i Guisvingen

Lars Schmidt er effekltiv i sin kjøring.  Kartleser Harald Faugstad ved siden av har tegnet gode noter til Rally Larvik 2008, og i år kom de til mål

parkeringskaos

Det var tiltider "litt" parkering langs Sannivegen og på jordene langs. Det var bra med publikum som fikk god, og GRATIS underholdning på Gui under årets løp

Per roppestad

Per Roppestad (bildet over ) sa etter løpet til paaneset.no: Dette var utrolig moro, men sjikanene og spesielt den på Gui under siste etappen (SS8) vær fæl, det "peip i armane" så tungt var det!

bil på tvers og stengt vei

Godt at veien var stengt! Det tverra seg skikkelig for noen

går det så går det

Denne ekvipasjen hadde vært uttafor et annet sted, men går det så går det. Flatt jern og full gass er det ikke her på vei inn i sjikane i Guikrysset, men på toppen av bakken var det så "svensketraktoren" nesten letta gitt!

Østlandsposten og op.no hadde flere fotografer og journaliste på Gui også. Bjørn Jakobsen var en av de og laga denne videosnutten fra førsterunden (SS 4)klikk her

 Foto Monica Martinsen

Tekst Roy Myrland  07.09.08