Med "Tupperware moped" fra Strømsø til Havna

På Brygga i Nevlunghav var Jonas Christiansen her om dagen . Han hadde kjørt fra Stømsø i Drammen til Nevlunghavn for å besøke Saltstein området. Jonas er Sunnmøring og i et akutt anfall av hjemlengsel før helgen, bestemte han seg for å kjøre til sjøen. Det betydde å kjøre så langt at han kjente det lukta ordentlig sjø, dermed blei det Havna og Saltstein. Jonas er forøvrig lidenskapelig fridykker og surfer, så han hadde hørt om det flotte området her.

 Foto Roy Myrland

Til vanlig er det Akademiet (les her) som er Jonas Christiansen  sitt tilholdssted. Der underviser han i media og kommunikasjon med spesiale innen TV- og filmproduksjon.

 navigasjon Foto Roy Myrland

Riktige veivalg blei gjort langs kronglete Kommunale- og Fylkesveier med "Google maps" og sattelittkontakt. Ferden foregikk u t e e n å være på E 18!

ihavna Foto Roy Myrland

"Tupperware" mopeden med sin 50 cc motor som fraktet den "sjøsjuke" de mange mil, er av merket Vespa og dønn ny i år. Jonas fra Ålesund /Drammen  tok det som en tur og hadde med seg både telt og sovepose i det deilige høstværet som vi har om dagen nå.

Relaterte artikler med ORDENTLIGE mopeder finner du her

 

Akademiet her

www.paaneset.no 22.09.08