Håndballmammaer på kamp

laget Foto roy myrland

I den Amerikanske valgkampen blei ordet "Hockeymammaer" et ord som sa mye om det å bry seg, ta vare på, følge opp, og være til stede..

 Håndball mammaer Foto Roy Myrland

Vi har de engasjerte og oppfofrende her også,  håndballmammaene og pappaene, de kjører ikke bare og leverer ungene til andre på trening eller kamp. De "voksne jentene" følger sine og andre sine håpefulle og ivrige unger i tykt og tynnt. Torsdag kveld var det håndballkamp i Nesjarhallen, og da var de der, "håndballmammene".

Fra venstre på bildet over er noen av de engasjerte "Håndballmammaene" her på Neset. Astrid Pedersen, Nina Askemyr Hansen, Therese Saga og Elna Sjøblom. Gry Lilja og Trude Marthinsen var ikke med på bildet, de var opptatt med å lage i stand til kampen da bildet blei tatt! Kiosksalg og sekreteriat gjør seg ikke sjøl.

Så var det kampen da. Nesjar jenter 14 år mot Husøy og Foynland. Første omgangen blei et "mareritt" for Nesjarjentene..

husøy og foynland spiller 

Jentene fra Tønsbergdistriktet var minst to hoder høyere og var virkelig dyktige og samspillte i Nesjarhallen.

harde tak foto roy myrland

Nesjarjentene blei grusa og tatt så det holdt..

Dommere Foto Roy Myrland

Dommerene fra Larvik dømte og blåste for det de skulle, og leverte en god job i den småampre og litt tøffe kampen.

rolig foto roy myrland

Det blei relativt stille utover i første omgang på Nesjarbenken.

Marthe Foto Roy Myrland

Før Marthe Saga begynner å "skimte" lyset og skjønne hva det handler om på parketten! Hun finner fram til "lysbryteren" både for seg sjøl og laget, og demed er det gjort. JEntene fikk til spillet sitt og de begynte å fungere som det særdeles gode og velspillende laget de er.

pårumpen

Demed havner Husøy og Foyland på "rumpestumpen" i slutten av 1` ste omgang, og der blei de stort sett sittende kampen ut, Nesjar jenter 14 seiret trygt 23-13

Ønsker du å kommentere denne artikkelen? Klikk her

 Foto tekst Roy Myrland 07.11.08