boo Til gjentagelse

Til gjentagelse

 Det blei ei virkelig trivelig og lærerik kveldsstund i Havna.

Foto Sivert Myrland Johansen

Det blei både kaker og foto på Nevlunghavn Bakeri og Conditori tirsdag kveld. Fotointeresserte fra Brunlanes samlet seg etter stengetid hos Baker`n og snakka og prøvde foto. Kameraene blei skrudd på, og utløserknappene gikk nesten "varme", når tips og råd skulle "småtestes" der og da.

Foto Sivert Myrland Johansen 

Gunnar Berven (til venstre på bildet over) har fotografert Brunlaneset "i alle de år", og delte villig bort både smarte foto-tips og gode råd til en særdeles lydhør forsamling av både unge og eldre tilhørere. Du kan se"bitte litt" av Gunnars "eventyrlige og magiske" verden her Representant fra "Gull og Fotohuset" i Larvik var også tilstede, og svarte på spørsmål og gav råd til ivrige fotografer her PåNeset. Innspill og kommentarer kom det fra den engasjerte forsamlingen, og alle som var tilstede lærte eller erfarte noe nytt, om fotograferingens kunst! 

Foto Sivert Myrland Johansen

Det blei fort bestemt på "bakerste benk" at "Fotopraten" skulle gjentas, så om en måneds tid er det klart for en ny Fotokveld i Havna! Det kommer mer om det her PåNeset.no etter hvert. Fra venstre på bildet over er følgende gode og solide Brunlanes-nettsider representert. Fra venstre.

http://www.nevlunghavnbakeri.no/

http://www.carolineomlid.com/

http://www.dvergastein.com/fotogalleriet.htm

 Foto Sivert Myrland Johansen

Synes du bildet over er litt "rart", så er det instruksjonene, "skru ned, velg sånn og trykk der" som er fulgt! Kameraet som er brukt er et Canon G10 apparat

03.02.09