Helgeroa Båtforening og næringsdrivende på brygga i Helgeroa hadde seg en prat med representanter fra Larvik kommune fredag 20. Februar. Søpla som "fløyt" i fjor stod på programmet.

 

Foto Kaare Sørensen

Søple-problematikken på brygga om sommeren er et stort problem og irritasjonsmoment. Helgeroa har i tillegg til avfallet fra båtturistene, også avfallet fra hyttene ute i fjorden som skal plasseres. Larvik kommune har forøvrig en avtale med Bamble kommune om containere i Langesund også.  Antall containere og tømme-hyppighet var det essensielle på fredagebs møte.

Bildet over er fra i fjor, les den saken her

info

"Møte info."

Leder av Helgeroa båtforening, Erling Jacobsen, hadde kalt inn til møtet hvor også Helgeroa vel var representert.

snø

Om 4 mndr. er det isfritt og midstommer her også.

Belastningen med overfylte søplecontainere mandags morgener og dertil tilhørende opprydninger blir det muligens slutt på nå. Seksjonsleder Kjetil Fevik i Larvik kommune ville gjerne "påføre" båtforeningen ekstrakostnader med dette. Men, det er noen uker til sommeren enda så mye kan skje...

 båtforening

Positivt tiltak, og positive og løsningorienterte møtedeltagere, borger for at ting kommer på stell nå til sommeren på Helgeroa Vel og Båtforening "sitt domene"!

Det viktigste med møtet var å få til tømming av dunkene seint søndag kveld, det hørtes greit ut, men det var de ekstra kronene da,..

 

 

Helgeroa Båtforening sine lokaler på brygga er et trivelig møtested om vinteren også. På "stormøtet"  deltok fra venstre. Kjetil Fevik, Ronny Olavsen. Olaf Klunderud, Therese Saga, Erling Jacobsen, Åge Nilsen og Rolf Stordalen. Ingrid Berseth fra «Kristinius Bergmann» måtte gå før bildet blei tatt.

 

.

Tilstede

21.02.09