"Mat for Mannfolk" suksess igjen

"Mat for Mannfolk" hadde samling i Nevlunghavn fredag kveld. Nå går den lille videosnutt-presentasjonen av konseptet og menyen sin gang "world wide". Se Sondre, Bjørn og Johan Fredrik "i form" her.

Bildebeskrivelse

Klikk på bildet over for å se Youtube "snutten."

 

2

Det er ikke noen agenda eller planlagt program på "Mat for mannfolk" kveldene annet enn at det skal spises og "skrønes" og at alle skal ha det trivelig. Men når det kommer en "reisende" med ei "med ei bøtte eller to" så er det jo greit at han får presenter og fortelle litt om det gyldne drikket! Smaksprøver blei det nok av til de som ville ha det.

3

Topp humør og god preik blant mannfolka her på Brunlaneset.

4

Audun prest og Erik Baker kan litt om brød begge to.  Det smakfull Foccacia-brødet dyppa i aioli blei igjen satt stor pris på før hovedretten.

8

Fiskesuppa med det som var av "snadder fra sjøen" bugna med mat!

13

 Den største kjelen var smekk full før Bjørn Moi begynte å servere. Det blei tomt og alle blei solid mette av den særdeles velsmakende retten som bla. inneholdt 7 kg. smør!

6

Den kulinariske ekspertiesen fra Havna hadde bare gode ord å komme med etter at fiskesuppa var spist opp. 

10

Han har matlyst Sparkjøpmannen på Farriseidet, Rune Dokken!

5

Morten Hallgren var "tydelig og klar" i sin formaning til en litt småskeptisk Dag Arild Bakken, med at Blåskjæla var til å spise opp og at de var gode og ikke giftige! 

 11

 

Tørsteslukkere med is og Lime kan osgså den allsidige kokken fra Kvinesdal litt om, og til høsten er det en ny runde med dette trivelige og sosiale tiltaket her PåNeset.

11

Ps. Det er trykket opp forskjellig "bunadskjorter" til "Nevlunghavbunaden" nå. Tar du kontakt med noen i Velet eller "andre sentrale personer" i Havna så får du vite mer om de "spenstige" T skjortene og de coole genserene med "reka" på!

06.06.09