boo Redaktøren fra Veldre

Redaktøren fra Veldre

Svein André Svendsen fra Veldre er ansatt  i Larvik håndballklubb som informasjonsansvarlig med redaktøransvar for LHK sin nye avis "Kontra", "SAS" tiltrer stillingen 1. August og avisa vil bli gitt ut hver mnd. i håndballsesongen.

Svein André Svendsen Larvik håndball klubb Foto Roy Myrland / www.paaneset.no

 

Svein André Svendsen (bildet over), har en solid og allsidig erfaring som journalist her i distriktet og på riksplan. "SAS" (kallenavnet som "alle" bruker om den populære "bladfyken" fra Veldre red.anm), begynte sin journalistkariere i den "analoge lokalavisa vår" for en "liten mannsalder" siden. Etter at han sluttet der, har SAS jobbet jobbet  fast (Tønsberg blad) og frilans som både fotograf og skribent, lokalt og på riksplan, for forskjellige medier.

For alle håndballinteresserte, sponsorer og andre samarbeidspartnere til Larvik håndballklubb, og spesielt de her fra Brunlaneset, er det bare å glede seg nå. SAS kan håndball og journalistikk og han har ei solid lokal tilknyting her på Neset. Helgeroa, Tveteneåsen og Veldre er hjemmebaner for han. 

 

Les mer om ansettelsen av informasjonsansvarlig og Redaktør på LHK sin hjemmeside

 

Skulle du ha lyst til å ta en prat og spørre litt om foto eller skriving med SAS,  så "ryktes det" at han blir å treffe på "Fotopraten" i lavoen på Gunnars verksted 15. Juni !


11.06.09