Dårlig lyd ødela premiere

 

Premieren på "Scene Fangst" i Stavern blei en "liten katastrofe" for Karl Sundby sin i utgangspunktet nydelige enakter om det svenske dikterikonet Dan Anderson!

Dan Anderson er ikke et navn som fremkaller det stor JA`et her i landet, men hører du en av sangene han har skrevet kan det nok hende du nikker gjenkjennende!

 

Karl Sundby 2 Foto Roy Myrland

 Karl Sundby jobbet godt, men fikk forestillingen ødelagt av lydproblemer.

Det var ikke på grunn av Karl Sundby sin innsats som forteller eller framførelsen og innlevelsen i sangene til den svenske dikteren, Dan Anderson, at premiereforestillingen blei "en liten katastrofe".

Leiere/konsertansvarlig/arrangør av lokalet konserten blei holdt i 2. etg. på Dampskipsbrygga i Stavern bør avlyse videre forestillinger inntil de har fått orden på lyden der-

Det bør være mulig å høre eller oppfatte hva som blir sagt eller sunget på scenen på Damper`n, uten å måtte konsentrere seg så en får vondt i nakken og hodet, eller at en rett og slettt bare forlater lokalet av irritasjon!

 

Karl Sundby Foto Roy Myrland

 

Det lå mye erfaring og profesjonalitet bak gjennomføringen  av premieren på stykket om mannen som bla har skrevet teksten til denne visa. (Hør jag ventar vid min stockeld her)

Les om Dan Anderson på Wikipedia  her

Fullt på Damper`n

Det var mange forventningsfulle publikummere på Damper`n i Stavern onsdag kveld.

Premiere

"Premiereløver" fra Aske og Hummerbakken, sammen med

Anvik og Melleby

Varaordføreren var fra Holhjem, Knut Anvik, og Bjørn Melleby fra Rakke,  var noen av våre lokale helter som opplevde premieren til Karls Sundby.

Morten Røhrt Foto Roy Myrland

Morten Røhrt hadde tatt seg fri fra sine forberedelser til sin egen forestilling, om Henrik Wergeland,  som har premiere i kommandantboligen i Leiren til fredag.

Foto Roy Myrland

Nicolay Lange Nielsen og Morten Faldaas har også prosjekter på gang, men valgte å bruke onsdagskvelden på premiere.

 Foto Roy Myrland

Karl Sundby sammen med sin kone, Linda Pedersen, etter forestillingen. Vil du se og lese mere så kjøp neste "Se og Hør", de var der de også!

Forestillingen er å anbefale, men la vær om ikke lyden blir fiksa! Forestillingen spilles 2. - 3. og 4 Juli på Damper`n.

02.07.09