Del. 11 "M/S Full City ulykken" 03.08.09

 

Oljekatastrofen har rammet strandsona vår hardt her lengst sør og vest i Larvik kommune. Informasjon og opplysninger om ulykken og hvordan takle denne katastrofen i fjæra vår er tilgjengelig på flere nettsider. Det ligger link til oppdaterte sider og informasjon pr.2. August i denne artikkelen.

For å si det enkelt: Det er så mye bra som blir gjort og skjer i og med "elendet", men å "rekke over",  skrive og ta bilder nok er ikke helt enkelt å få tid til!

Derfor anbefales det sterkt å lese www.istavern, www.ilaagendalen, Larvik kommune, op.no og Kystverket sine sider for å få mest mulig oppdatering og informasjon om hva som skjer ang.  katastrofen. De har alle nå gode og informative artikler om ulykken og videre framdrift.

Fotograf Caroline Omlid i Nevlunghavn har i denne bildereportasjen dokumentert hvordan det så ut 2 August i området. Videre kan du også se hvilken formidabel jobb som blei gjort for å få "driten vekk" fra stranda på Oddane.

 

www.istavern.no (bilder og artikler fra distriktet) her

 Larvik kommune sin info her (Bla. med tlf nr. hvor frivillige kan melde seg nå)

Kystverket sin info her

 

De første bildene til Caroline Omlid videre i denne artikkelen viser hvordan stranda på Oddane blei rydda for oljesøl etter at det var lagt ut lense i bukta ut mot Maursund 2. August. Resten av bildene viser  hvordan oljesølet fra M/S Full City legger seg overalt

 

Foto: Caroline Omlid

Foto: Caroline Omlid

Foto: Caroline Omlid

Foto: Caroline Omlid

Foto: Caroline Omlid

Foto: Caroline Omlid

Foto: Caroline Omlid

Foto: Caroline Omlid

 

Foto: Caroline Omlid

 

ab Foto Caroline Omlid

c Foto Caroline Omlid

d Foto Caroline Omlidf Foto Caroline Omlidg Foto Caroline Omlidh Foto Caroline Omlid2 Foto Caroline Omlid2 Foto Caroline Omlid3 Foto Caroline Omlid4 Foto Caroline Omlid5 Foto Caroline Omlid6 Foto Caroline Omlid7 Foto Caroline Omlid8 Foto Caroline Omlid9 Foto Caroline Omlid10 Foto Caroline Omlid11 Foto Caroline Omlid

12 Foto Caroline Omlid