boo Kontraster i snøføyka

Kontraster i snøføyka

Det blei en trivelig og eksotisk fotopratkveld i Gunnars verksted på Bervi tirsdag 2. Februar. Ute føyka snøen og fonna seg ved husvegger og langs brøytekanter, inne var det Saharabilder og gloheite ørkenbilder det handlet om.

Fotoprat Folk Gunnars Verksted Cinema Fantasia Foto Roy Myrland

Langs langbordet på Gunnars verksted -Cinema Fantasia blei det diskutert og prata kamera og innstillinger Kyndelsmessekvelden. "P" på innstillingshjulet var bokstaven det blei snakket om, og mulighetene og variasjonene i det moduset blei "lufta" og forklart.

Foto Roy Myrland

Det er mange forskjellige kameratyper i verden og Pernille Ekvall (bildet over) sitt julepresangkamera har også en mengde muligheter og spennede finesser det tar litt tid å skjønne og sette seg inn i. 

Ragni Tvetene viste også noen av sine eminente bilder fra restauranten "Måken" på brygga i Tønsberg. Men så, så var det på tide å dra til Afrika!

Gunnars Verksted Cinema Fantasia Foto Roy Mryland

Gunnar Berven (stående bakerst) hadde rigga til med film av og om livet fra en fotoekspedisjon gjennom Niger i Afrika. Flotte bilder og mange ideer om hvordan ting kan gjøres og fotograferes var det å hente for mange i den virkelig spennende kinosalen vi har her ute på Brunlanes.

Ønsker du tilgang til bildearkivet til Gunnar Berven og Cinema Fantasia? Klikk her . Eller ta kontakt her 

03.02.10