Nære mennesker og steder, pluss litt fra fjerne strøk.

Ting går sin vante gang her PåNeset sjøl om det buldrer og braker på Island. Dessuten så sias det at skipstrafikken vil ta seg opp pga. flystoppen. Du finner lenker til "livekart" over fly- og skipstrafikken her og i resten av Europa i bunn av artiikelen.

Caroline Titlestad Gule Galleri Stavern Brunlanes Servering Larvik Norge Revyscene opplevelse Foto R

I Stavern holder Caroline Titlestad sitt herlige Gule Galleri åpent hver dag framover nå. Velsmakende frokoster og herlige lunsjer er det nå mulig å få kjøpt både på hverdager og i helgene på "Gule" i vårlige Stavern.

Dugnad Brunlanes Historielag Tanum Herredshus Foto Roy Myrland

Brunlanes Historielag pynter og lader opp til sommeren og Møllesøndagene nå. Men først blei det "shinet" opp rundt Herredshuset på Tanum. Dugnadsiveren er stor i det engasjerte og velfungerende Historielaget vårt. På bildet over er det Kari Horntvedt, Åge Foldvik og Harald Aske som ordner vårstellet av plenen på Tanum.

Svenn Dvergastein Yngve Rakke Kart Brunlanes Stavern Larvik Foto Roy Myrland

For de som skal ferdes i terrenget her i Brunlanes, er det nå laget et nytt kart av Larvik og omegns turistforening. Kartet er å få kjøpt i den gamle leirvakta i Stavern. På bildet over er det "Kyststi-ekspert nr. 1.", Svenn Dvergastein, og "sjefsdykker" Yngve Rakke som presenterer det detaljrike kartet over området vårt.

Superspeed Skjærgård Stavern Brunlanes Skipstrafikk Foto Roy Myrland

Så var det til vanns og i luften. Her finner du oppdatert kart og oversikt over skipstrafikken på sjøen, både her og i resten av verden. Har du lyst til å følge med på flytrafikken i disse aske tider, kan du gjøre det her

Klinkekuler hoppetau Sort hvitt og i farger Foto Roy Myrland

På våren er det tid for farger sias det.. Klinkekulene og hoppetauet er med fine farger sjøl om plakaten er i sort-hvitt.

Depature Fergeterminal Larvik Foto Roy Myrland

Og for de som skal ut og reise sørover fra Revet går det for sikkerhets skyld over på "englandsk" før du forlater gamlelandet!

19.04.10

www.flightradar24.com

www.marinetraffic.com