NM løypene i orientering på Beitostølen denne helgen er planlagt på Langes

 

Elin Bjerven er samboer med Jørn Sundby og kjæresteparet har sommerhus på Langestrand i Larvik. Der har de to ivrige orienterings-ildsjelene bla. planlagt denne NM helgens løyper for nærmere 2500 løpere på Beitostølen. (Det ligger lenke til all informasjon fra og om arrangementet i bunn av artikkelen)

På Beitostølen skal det om snaue 2 mndr. være World Cup på ski, men først skal det arrangeres NM i orientering denne helgen. Erik Østli (til venstre på bildet over) er "MANNEN" med store bokstaver på Beitostølen når det gjelder idrett og velgjorte og populære konkurranser. Han har gjennom mange år bygd opp og vært med på å gi Beitostølen det gode ryktet og -kvaliteten de nå har som "suksess-arrangører" der lengst oppe i "Sanseriket Valdres". Jørn Sundby, med besteforeldrne Inger Marie og Hans Gustav Nilsen i Helgeroa, er speaker under World Cup rennene når Northug og Hellner kommer dundrene over mål på den storarta skistadion litt nedenfor Beitostølen senter.

 

 

 

Jørn Sundby har løyper og kart klare men alt skal sjekkes og dobbeltsjekkes før konkurransene starter. Jørn forteller at det å kunne bidra og hjelpe til i et så flott idrett og bygdemiljø som det er i Valdres og på Beitostølen er en stor glede. Dessuten så er det jo litt moro også forteller han. "Neste år skal det nemlig være NM i nattorientering i Tjølling, så da er det viktig med mye og god erfaring!"

Eilin Bjerven arbeider i Oslo men er lokalkjent orienteringsløper på både Askeskogen og i Bratthagenåsen i Brunlanes. På Beitostølen freser hun rundt nå før konkuransene starter med firehjulingen for å få på plass både flagg og merker til løperne kommer. Fra Larvik er det Mathias Nalum Olsen som deltar i konkurransen.

NM 2010 i orientering på Beitostølen her

18.09.10

Elin Bjerva Jørn Sundby Orientering NM Beitostølen Foto Roy Myrland