Vel fortjent heder til Finn Wellberg

Alle Foto Roy Myrland

Under generalforsamlingen i "stiftelsen Gurvika", 11. mai 2011, som ble avholdt i Vaffelstua på "feriestedet for funksjonshemmede", ble for første gang "Gurvikas ærespris" delt ut.

 Finn Wellberg Gerd Brattås Foto Roy Myrland

 Finn Wellberg  fikk den vel fortjente hedersbevisningen overrakt av lederen i stiftelsen, Gerd Brattås (bildet over).

 

 Gurvika Overrekkelse Foto Roy Myrland

Gerd Brattås fortalte under overrekkelsen at Finn Wellberg totalt har samlet inn godt og vel 2 900 000.- kr. gjennom årenes løp.

 Grasrotandelen Foto Roy Myrland

Det bygges og gjøres store arbeider i Gurvika nå og alle kroner kommer godt med. Wenche Thorstein fra Nevlunghavn Bakeri og Conditori informerte om "Grasrotandelen" og hvordan den i løpet av drøye 5 mndr. allerede hadde skaffet tilveie 14 000.- kr. til stiftelsen!

Dermed så oppfordringen herved gitt.

-Det er bare å registrere spillekortet på "Gurvikas venner" neste gang du tipper eller spiller lotto om du ønsker å bidra! (om du tar turen til Nevlunghavn bakeri og conditori så ordner de det der red. anm.)

Og, skulle du ha lyst, vilje og mulighet til å bidra "litt" mere, så får alle bidragsytere (firmaer/lag/foreninger/organisasjoner/privatpersoner) som gir mere enn 600 000.- kr. til stiftelsen navn og plakett på hytta som pengene går til!

Les/se tidligere artikler/videosnutter om Gurvika, eller artikler som er relaterte til feriestedet for funksjonshemmede her lengst sør i Vestfold, her

eller her.

Gurvika sin hjemmeside er her