Vet du forskjellen på et pisshull i snøen og Stavern i påsken?

Klikk her før du leser mere i denne artikkelen

Fylkesmann Erling Lae er sikker på svaret og iverksetter tiltak umiddelbart!

 Fylkesmann Erlin Lae Foto Fred Ivar Syrstad Foto Fred-Ivar Syrstad.

Kongens mann i Vestfold er fylkesmann Erling Lae (bildet under). Han griper nå umiddelbart inn overfor den/de ansvarlige i Forsvarsbygg og Nasjonale festningsverk i Stavern. Dette p.g.a. forsøpling, står det på Fylkesmannens i Vestfold sine sider.

 

 Pissul Snø Påskeutstilling Fredriksvern Verft L

 

-Jeg iverksetter tiltak fordi det har vært og er feil bruk av Leier`n i Stavern, av ubrukelige ansatte/bidragsytere/forvaltere. -Dette er en direkte følge av at de "til vanlig tannløse lausbikkjene til Are" (les A-presse redaktørene i lokalavisen Østlandsposten) nå sensasjonelt har avslørt fryktelig forsøpling på Fredriksvern verft, står det i klartekst å lese på Fylkesmannen-i-Vestfold.no.

 

Det var det journalistiske mesterverket og de særdeles grundige reportasjene om "ned-dritingen" av rasteplassen ved Hallevannet på E 18 (se her), som fikk fylkesmann Lae til nylig å følge nøye og mere med i Larvik kommune, skriver han videre.

Pisshull Stavern Fredriksvern Verft Kunst Påskeutstilling Høstutstilling Foto Roy Myrland

Som de fleste har fått med seg, er det en såkalt "Påskeutstilling" i Stavern nå. Dopapirkjerner og søppel henges på trærene og i galleriene (se her). Dette er etter fylkesmann Erling Lae utsagn:  -Skremmende dårlige og forferdelige utførte egen-terapeutiske uttrykk, som muligens kan være laget av personer under tung medisinering / behandling. Kunsten kan også ha vært laget i de dypeste personlige kriser på fylkets lukkede psykiatriske avdelingers arbeidsstuer. Erling Lae mener videre at kunsten/installasjonene er stjålet og har kontaktet politiet.

Erling Lae forteller i telefon tidlig søndag 1. april 2012 til PåNeset.no, at sivilforsvaret vil rydde opp og fjerne all søppel/kunstverk, både i galleriene i Leier`n og på trærne i Stavern umiddelbart. Ansvarlige i Forsvarsbygg/Nasjonale festningsverk og i Leier`n Stavern vil også bli pågrepet for forsøpling og hærverk snarest, opplyses det fra Politiet i Vestfold.

 

-Det må ryddes opp i denne "kunsten" nå, som bokstavelig talt ser ut som et utrivelig, surt og gult pisshull i snøen på Fredriksvern verft og området rundt, avslutter Erling Lae telefonsamtalen.

 

Sjekk datoen for publisering av artikkelen og les mere her

 

 

Foto: Arkivfoto Roy Myrland og Fred Ivar Syrstad/Fylkesmannen i Vestfold

Tekst: Roy Myrland

01.04.12

 

 

 Nasjonale Festningsverk Fredriksvern Verft Påskeutstillingen Stavern Larvik Forsøpling Forsvarsbygg  Erling Lae Fylkesmann Leier`n Aprilsnarr 1. april Bygdemoro Turisme Turistmål Kunstopplevelse Larvik Hallevannet Rasteplass OpplevLarvik Visitstavern Østlandsposten