boo Norges best trente idrettsmann, trente ABAX ansatte

Norges best trente idrettsmann, trente ABAX ansatte

Facebook

Fornøyde kunder er målet når ABAX selger elektroniske kjørebøker. 

Espen Jansen Topptrent Muskuløs Trener Turner LAndslag Jessheim Stavern ABAX Foto Roy Myrland

Espen Jansen (bildet over) er landslagturner og topptrent medlem i Team United Bakeries. Han hadde treningsøkt med de nå nærmere 150 superengasjerte ABAX ansatte til vise adm. dir. Bjørn Erik Helgeland.

-Forskjellen er ABAX

Firmaet for elektroniske kjørebøker, ABAX, har hatt og har fortsatt en helt eventyrlig utvikling. Nå er det 20 ansatt nye medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. Nærmere 150 personer har sitt levebrød i Norges ledende bedrift innen elektroniske kjørebøker, som har hovedkontor i Larvik. Vise. adm direktør Bjørn Erik Helgeland (bildet under) i selskapet arrangerer 2 kick-off hvert år og årets første gikk av stabelen i Larvik og Stavern 4.-5. januar 2013.

Bjørn Erik Helgeland ABAX Bilregnskap Kjørebok LEder Norge Danmark Sverige Elektronisk Kjørebok

Motivering og samhold

Målet for kick-offet er samhold og at hver enkelt ansatt skal ha en positiv helg, samtidig som alle har det moro. Viktig er også at organisasjonen skal bli enda bedre til å sørge for at kundene, skal bli enda mer fornøyde.

ABAX LARVIK Kulturhuset Bølgen Måneskinn Larviksfjorden Næring Kick-off Foto Roy Myrland

Fra åpningen av kick-offet i kulturhuset Bølgen i Larvik, via foredrag og opplevelser i Stavern, til lørdagens treningsøkt og fag-foredrag var det spennende inspiratorer, god mat og unike opplevelser for alle. Årsmiddagen på Farris Bad, var kick-offets høydepunkt for alle ansatte i Scandinavia. ABAX har sitt hovedkontor i Larvik og både ledelse og ansatte var stolte av å vise fram og fortelle om stedet sitt til sine kolleger. 

Maria Nyegaard Michelsen Espen Jansen ABAX Turn Trening Landslag Motivasjon Stavern LArvik Foto Roy

Maria Nyegaard Michelsen lærte mye nytt og hadde det gruelig moro sammen med ABAX kollegaer under ledelse av Espen Jansen i turnhallen på Holmejordet ved Stavern

Norges best trente idrettsutøver

Espen Jansen er fra Jessheim og har i flere tiår "regjert" i Norsk turn. Skiløper Thomas Alsgård mener at han er Norges best trente idrettsutøver og det kan han nok ha veldig rett i. 93 gull (i forskjellige disipliner),  pluss 11 totalseire og 9 andreplasser i NM gjør at den supertrente romerikingen går forbi sjølveste Åge Storhaug på adelskalenderen for sammenlagte NM plasseringer. Team United Bakeries, som eies av Thomas Alsgård, og Espen Jahnsen er med på skilaget. Turneren forteller til langsveien.no at han er imponert av farten til langrennsløperne når de får rulleski under beina. -Jeg kan nok være like sterk og mykere, men jeg går halvparten så raskt som de på ski. I turnhallen på Jessheim er turning også jobben til Espen Jansen. Der trener han 3 økter og totalt fire timer hver dag i en alder av 44 år!

 

Se og hør intervju med Espen Jansen i turnhallen i Stavern her  http://www.youtube.com/watch?v=69bY5llf78s

 

Thomas Alsgård og Espen Jansen på NRK her

 http://www.nrk.no/sport/41-aring-deltar-i-turn-vm-1.7334862 

 

08.01.13

 

Turn idrett langrenn folk næring NORGE SVERIGE DANMARK ABAX Ski Thomas Alsgård Espen Jansen Åge Storhaug Turner Stavern Larvik Vestfold Sanden Bølgen Kulturhus Elektronisk Kjørebok Bjørn Erik Helgeland kick off kick-off samling turnhall Jessheim Norgesmester kropp trener inspirator Motivering Motivasjon foredragsholder selger Salg Oppfølging Regnskap Kjøreregnskap www.japanphoto.no