Det lages til på Tanum

Til uka åpner det barnehage i gamle Tanum ungdomsskole. Barnehagen blir liggende i den vestre fløyen, og arbeidet med å få lokalene ferdig, og klare, til ”englebarna” kommer er hektiskt nå i innspurten. Det er foreløpig beregnet at barnehagen skal få plass til 25 unger.

ASO guttær. Foto.Roy Myrland 

ASO guttær, fra venstre Jon Inge, Kjetil og Per Kristian 

Det er litt finsnekring og opprydding igjen, men som alle byggeprosjekt ser også dette rimelig ”kaotiskt” ut i slutt fasen. Kjetil fra firma Arve Ståle Olsen, har hovedentreprisen,  han har holdt på med ombyggingsprosjektet siden begynnelsen av september.Kjetil  har ikke gjort jobben aleine, og i dag var det Jon Inge  og Per Kristian som  fikk sine ”finstruksjoner” og  gode faglige råd for å bli ferdig til tide. Nye dørær lå klar ute for innsetting, og det var nok av arbeidsoppgaver å gå igjennom.Guttane var i hvert fall rolige på at det skulle gå greit å bli ferdige til tia.  

 Murær Foto.Roy Myrland

Murer Yngve Johannesen laga bruk, og dreiv på utvendig på nordveggen i dag. Der romla det og gikk i  blandemaskinen, mens murær Yngve (uten langær!) pussa fagmessig og ordentlig som den perfeksjonisten han er i murerfaget!

Gulvleggerær Foto.Roy Myrland

Keneth og Jon-Kristian har dratt ut lim og lagt belegg før, så dette kan de. De to jobber for Øya håndverk og sørger for nytt gulvbelegg på de nyretta gulvene i de gamle skolelokalene. Tirsdag skal etter planen, ”manesjen være klar og sirkuset” i gang, uten sagflis!

Hjemmeside Murer Yngve Johannesen, Y.S.J. Bygg og Bolig 

Hjemmeside Arve Ståle Olsen 

Foto/tekst.Roy Myrland 10.10.07


Bygg Snekker Byggmester Gulv Gulvbelegg Fliser Byggmakker Øya håndverk Vestfold LArvik Norge Innredning  Maling Tapetsering Gulvbelegg Snekkerarbeid Gulvsliping Linoleum Våtrom Våtromsarbeid Baderom Bad Kjøkken Sture Gulv Tak Vegg Jon Kristian Ingebrigtsen Jon-Kristian Byggtapetserer Byggtapetsering Byggmakker Fritzøe