thumbnail

"Folkets favoritt-campingplass" er kåret.

thumbnail

 Det beste med Pasvikdalen er midnatsola og nordlyset, mener Hanne Tove Eike Randa på "Øvre Pasvik camping".

thumbnail

-Med sjokoladekake og nytraktet kaffe.

thumbnail

Mona Kristine Selbo har feriert 50 år på Stolpestad camping ved Stavern!

thumbnail

Regnet bøtta ned denne helgen, men hva gjorde vel det? Solplassen levde opp til sitt rykte likevel. 

thumbnail

2,6 kg. ørret tatt på stang i Begna!

thumbnail

Ang. campingplanen i Larvik kommune. -i det siste har det blitt litt usikkerhet for den videre driften av Omrestranda camping ved Nevlunghavn. 

 

thumbnail

På Rogn camping i Vang i Valdres er muligheten for overnatting på idyllisk og fiskenær plass. Fiskere og andre gjester i telt, vogner og bobiler, eller de som vil leie hytter, er det god plass til 

thumbnail

-er de små.

thumbnail

Sola steiker, sommeren er på sitt fineste og Knut Wellén har farkoster til salg for kajakkentusiastene i Nevlunghavn og alle andre steder i landet. 

thumbnail

-Han har sommerfest torsdag, fredag og lørdag og serverer selvfølgelig gratis pølser og brus 

thumbnail

-når en campinggjest bruker 1 krone på en campingplass, bruker vedkommende samtidig mellom 4 og 7 kroner utenfor campingplassen.

thumbnail

"Dagens bobil" er ved E 18 og avkjøringen til Holmestrand. Der har Lars M. Wivestad åpnet AutoSentrum. Det er Vestfold sitt nyeste caravansenter. -Dette er virkelig et "himmelrike" for oss bobilfrelste, var en av kommentarene fra en besøkende åpningsdagen 27. februar.

thumbnail

Kongsberg er mer enn høyteknologi eller gamle ski- og gruveminner. Det er også stedet hvor mange får endret livsstilen sin for godt.

thumbnail

Amund Tanggård er bilmekaniker og fagmann som bruker sin kunnskap og solide erfaring til å ta en ekstra kikk, nå når dekkene nå skal skiftes før vinteren.

thumbnail

Kommer fra Lakselv og er utstyrt med vaskemaskin!

thumbnail

En reiseskildringen med tre engelskmenn som "exploret" Norge. Plassen de var på er fortsatt intakt.

thumbnail

-er to denne gangen

thumbnail

Nå er det vel verdt å legge turen til idylliske Nevlunghavn. "Alle" sommer-eventyrene og -drømmene er der.

thumbnail

I juni i år ble det registrert 478 nye bobiler på norske skilter!

thumbnail

Kværnstuen Glass-Service-Sandbekk Akrylprodukter i Sande lager ny rute til bobilen, campinvogna eller båten din om uhellet skulle være ute.

thumbnail

Gerd Brattås har gjort en beundringsverdig og fenomenal jobb i Gurvika i 10 år. Hun er nå avløst som leder av stiftelsen til feriestedet for funksjonshemmede av Erik Thorstein.

thumbnail

Anvikstranda Camping og Stolpestad Camping har dannet et selskap som heter Naverfjorden Sommerhandel. 

thumbnail

I Campingvogn, bobil, førerhus, båt og hytte er det mye herlig "snacks" installert eller å innstallere.

 
thumbnail

Odd-Arne Rønningen er nå ny daglig leder på KNA sin herlige campingplass, Oddanesand i Nevlunghavn.

thumbnail

Anvikstranda Camping på "solkysten" har åpent i påska.

thumbnail

Kai-Otto Melau fra Nevlunghavn fotograferte fjorårets "galskap" der Roald Amundsen forberedte seg i 1896. Xtremeidfjord arrangerer verdens hardeste skirenn - Expedition Amundsen i år igjen.

thumbnail

Familidagen og den påfølgende "bryggefesten" blei en suksess i regnværet lørdag 20. oktober i Nevlunghavn.

thumbnail

 Denne lille artikkelen handler om de siste minuttene før mannen reiste langt bort.

 

thumbnail

Rekordlav kilometerstand og "rekordtrivelig" og hjelpsom eier på Oddane Sand camping helt sør i Vestfold.

thumbnail

-men herlig, herlig

thumbnail

Og plenene holdes i orden utover sensommer og høst for gjestene.

Se noen av de livsfarlige forholdene for myke trafikanter mellom Stavern og Helgeroa. Her kan du se og høre alt det politikerne sa under sykkelaksjonen til Anvik bygdelag sitt sykkelstyre. 

Valdres er fine greier for både små og store .Beitostølen sommerpark Valdres Turisme Bygdemoro

thumbnail

-parkerer kun vilt

thumbnail

-Jeg blir så distrahert av alle greiene

thumbnail

Med sjåfør og co-driver, som leser NAF sin veibok, ruller Dethleffsen avgårde på impulsive turer over det ganske land. Denne uka er det "indre enfold" som får besøk.

thumbnail

NRK Østafjells har også fulgt noen dagsbesøkende til Brunlanes-rivieraen, der Petter Kjær har åpnet sommerhandelen og gjester fra nord og sør begynner å fylle opp camping-vogner og -hus på Kjærstranda. 

thumbnail

Velstelt, fredelig, idyllisk 

thumbnail

Synes du det "skurrer" med støttetbein og radialdekk på dobbeltsenga, så se og hør hva Peter Lindvall i Stavern har å vise fram og fortelle om. 

thumbnail

Få, om noen andre steder,  har slik tilvekst av dagligvarebutikker som Brunlanes i sommersesongen!

thumbnail

Du bør være rask å klikke her om du vil se den siste "klatten" smelte på Omlidstranda- eller Oddanesand-camping ved Nevlunghavn. 

thumbnail

Lydhusstranda camping er en idyll og campingperle ved Stavern. Det er full fart (med et supert tilbud der), for de som ville svette og slite litt også!

thumbnail Ca. 7 mål av Roar Lunde sin eiendom i Helgeroa, med innkjøring fra Barkvikveien, kan nå bli tilrettelagt til parkeringsplass med fiberduk, drenerende grus og matjorda samlet i en voll mot Blokkebukta camping!
thumbnail Selv når hummerfiskere strever utenfor Nevlunghavn og Colorline-kunder fortviler over Skagerakk, -er andre ute og h y g g e r seg - i bølgene.
thumbnail Det går litt rundt og rundt noen ganger når de ruller sine eskimoruller i bråttsjøer eller stille vann i indre Skagerakk tidlig i oktober. Men, de har det gruelig trivelig og gøy på/i/ved sjøen utenfor Nevlunghavn "kajakkentusiastene". På Beitostølen i Valdres er det nysnø og "lett skiføre" samtidig!
thumbnail

Per Øystein Anvik eier og driver to campingplasser sammen med sine medarbeidere på Anvik- og Donavall camping på Brunlanes i Larvik kommune, lengst sør i Vestfold .

thumbnail Campingplassene her på Brunlanes, eller "på Stavern" som mange gjester sier, har fornøyde besøkende som stortrives. Ronny Blekkan fra Geithus i Modum kommune, er en av mange som stadig kommer tilbake: "-for å gå barbeint og uten sokker i skoa noen dager".
thumbnail Nevlunghavn næringsdrivendes forening inviterte krabbefiskere i "alle aldre" til å delta i den første av 2 konkurranser, som ble arrangert iHavna torsdag 14. juli. Krabbefiskekonkurranse nr.2 blir arrangert 28. juli kl.12.00-15.00 iHavna.
thumbnail

Det planlegges mange Quiz- og gratis "levende musikk kvelder" for ferierende og fastboende på Brunlanes. OBS! Sånn ca.17.30, 17. juni, kan det være lurt å ta en tur innom MENY på Søndersrødtunet. Inne i butikken vil du da få deg en skikkelig overraskelse du neppe har "hørt maken til"!!

 

thumbnail

"Dra te` Hæljeroa"! "Blomsterjentene" på MENY Søndersrødtunet har et eget spennende og flott "slagord":-Enhver anledning er en god anledning.... til å feire!

thumbnail

Ring og bestill, eller kom innom. Det er dekkskifte-dag i Amund Tanggård sitt bilverkstedet i Hummerbakken lørdag 16. april.

thumbnail Opptakene som førte til  "Gateway"  fotografiet er gjort et sted i Brunlanes.
thumbnail " Skaperverkets mangfold " står som støpt i landskapet her ute på Brunlaneset.
thumbnail Litt nord for Tvistein fyr, sør for Helgeroveien, men vest for Skårabakken og øst for Guslandsvingen ved Berg kirke i Brunlanes, er domenet til Anvik Bygdelag. 11. mars er det årsmøte for de det gjelder der igjen.
thumbnail

GRATULERER MED TILTAKET OG ARRANGEMENTET OLE OMLID!

-og takk for den folkelige og trivelige konsertkvelden du spanderte på gjester og oss fastboende her ytterst på Brunlaneset i kveldingen torsdag 15. Juli.

thumbnail

Det er flere verdifulle deltagerpremier som skal deles ut etter hopprennet på brygga i Helgeroa i morgen.

Arrangørene Omlidstranda Camping, Meny Søndersrødtunet og paaneset.no har fått 5 voksen billetter av arrangørene av Di Derre konserten neste helg. Bilettene blir trukket ut blant store og små deltagere i hopprennet mellom kl.12.00 og 15.00, 3. Juli. Vinner du ikke i trekningen av billetter så fortvil ikke... Dag Jensen fra Nevlunghavn vel vil være tilgjengelig på brygga i Helgeroa med nok biletter til salgs!

Pc di derre billett litet bilde foto Roy myrland

thumbnail Snø-fresen er kobla fra og det graves og bygges på Lydhusstranda.
thumbnail Vi snakkær BøgdeMesterskapet i Røysebærje` Skiarena.
thumbnail

Stavern er sommerbyen over alle sommerbyer. Men når det arrangeres skirenn - i Stavern - blir after beach byttet ut med after ski.

thumbnail

Det er aktive, engasjerte og positive folk i Anvik bygdelag, "BøgdeMesterskapet" i hopp arrangeres søndag som kommer, etterfulgt av ski og brettleik i "Røyseberget ski arena".

Brunlanes og Vestfold sin sørligste hoppbakke har god plass til alle og det er varm grill på sletta for grilling av medbrakt.

thumbnail

 Denne lenken, fra solfylte Brunlanes, anbefales på det varmeste å sende alle på e-post lista nå etter at sprengkulda har gitt seg for denne gangen.

thumbnail

Inge Eriksrød fra Stolpestad (om sommer`n) og Siljan (bosted) debuterte som FIS ski-dommer under kvalifiseringen på Lillehammer fredag kveld.

Resultatlista fra kvalifiseringen finner du lenke til i bunn av artikkelen.

thumbnail Inge Eriksrød er litt fra Stolpestad her i Brunlanes, men mest fra Siljan i Telemark. Lørdag og søndag som kommer (5. og 6. Desember) debuterer han som en av FIS sine skihopp-dommer under World Cup rennet på Lillehammer!
thumbnail

Nasjonaldagen er 17. Mai her i landet. For mange av våre camping- og hyttegjester her ute på Brunlaneset er nok denne helgen, 21.-23. August,  litt mere livat (og nesten større red.anm) i deres kjære hjemby ved ælva..

 

thumbnail Knut Wellén på Holtet, rett før Nevlunghavn, er engasjert, positiv og hjelpsom om det er vinter, vår, sommer eller høst! Trenger du bla. hjelp til, eller et sted å "stelle" eller å lagre båten din i vinter, så les denne artikkelen.
thumbnail

Litt "blåskinn" i Helgeroa, "-hissent utpå" og "-butikken stenges"

Og, -Sleps- eller "Seilingsleden" for havaristen skal iflg planer IUA sjef Per Olav Pettersen har tilgang til, være på innsiden av Arøya (mot Helgeroa) og videre opp til "Nato kaia" ved Stathelle.

Har du meninger/bilder/tekster/historier eller TIPS, fra eller om "M/S Full City katastrofen"? Klikk her.

thumbnail

Fred og ro, pluss et herlig "ustressa" og ordentlig miljø er det som preger "Trane Camping" i Hummerbakken. Lurer du på hva "Trane" betyr, eller kommer av, kan du lese deg til det i artikkelen.

 

thumbnail

Ertetreskingen startet på Kolbensrød jordene kl. 03.30 16. Juli 2009!

Den deilige Campingplassen på gården der finner du lenke til her.

thumbnail På Omlidstranda blir det finere og finere i "parken". I dag blei det planta og gjort istand enda litt til i den nyeste turistatraksjonen vår med egen foss!
thumbnail

På Omlidstranda camping har det de siste 9 ukene blitt stabla 219 tonn med tromla "stein", pluss at det er lagt ut noen 10 talls tonn med grus og betong.. Resultatet er blitt Larviksdistriktets nyeste og fint beliggende turistatraksjon.

Logo Omlid Omlidstranda Nevlunghavn Helgeroa Brunlanes Larvik Foto Roy Myrland

thumbnail Bilsportsesongen er kommet godt i gang nå. Teamet som har tilhold på Trane er lasta og reist avgårde nå. Her følger "et par" bilder fra forberedelsene.
thumbnail Det begynner å "drar seg til" på Omlidstranda nå, det flotte minigolfanlegget sias å skulle åpne til St. Hans.
thumbnail Vel gjennomført dugnad langs og på bryggene i Helgeroa.
thumbnail Det er et par turistattraksjoner her på Brunlaneset, nå holder det på å bli en virkelig flott en til. Nemlig på Omlidstranda!
thumbnail

Endelig! For mange er "vannet skrudd" på nå, og campinglivet kan begynne i helgene på de velstelte og tilrettelagte campingplassene i distriktet.

 

thumbnail

En stor, viktig og bærekraftig næring her i Brunlanes og resten av Larvik er turisme. De fremste og viktigste Campingaktørene var samlet på Wassilioff i Stavern onsdag kveld for medlemsmøte.

thumbnail Her er en liten bilde serie (62 bilder!) fra avslutningsrennet "-last man standing", i Aron alpinanlegg rett før påske. Noe å se på for alle oss "badegjester" fra Drammen som oppholder oss her ute På Neset i perioder.
thumbnail Snøen har ikke gått enda på Omlidstranda, men Ole Omlid er allikevel i full gang med å gjøre i stand til sommerens nyhet..
thumbnail

Det har vært under planlegging en stund, og nå er reguleringsplanen klar for "industriområdet på Brunvall". Det er etter forholdene en storsilt utvidelse av "industrien" midt i ferieparadiset langs Brunlaneskysten forslaget viser. 

Faksimile Larvik kommune

thumbnail

Reglene for Campingvogner og Campingplasser skal forandres, men det tar litt tid.

thumbnail Olaf Holm (Krf) og Per Manvik (Frp) blei "tapere" og nedstemt i saken som angikk bostedet til noen av arbeidsfolket de bruker i sine næringer!  Flertallet i  Planutvalget "herja" dermed med dette vedtaket,  med mindretallet i denne saken. Per Manvik (Frp) og Olaf Holm (Krf) som utgjorde mindretallet, har dessuten engasjement og næringsinteresser i samvirkeforetaket Landbruksovernatting SA. Dermed blei Gui saken  utsatt for befaring med 3 (H+LL+Ap) mot 2 stemmer.
thumbnail Det er ikke hver dag det er dans i Tvedalen. Om været holder seg kan det sikkert bli trivelig for både store og små ved den idylliske stranda på den flotte "ferskvann-campingplassen"
thumbnail På og ved sjøen er "det store" for de fleste som kommer hit ut på Neset for kortere eller lengre tid nå om sommeren. Det er nesten så en får si heldigvis.. og at ikke alle har oppdaga Torpevannet enda, der er er det flott!
thumbnail

Det er mange mennesker i båt, hytter og telt som besøker Brunlaneset om dagen. I Stavern "dundra" det inn dusinvis med seilbåter fra Holland. I Helgeroa kom det et stillfarent ektepar på en Tandemsykkel, de kom fra sjølvaste "Tulipandistriktet " i Tulipan og Treskolandet.

Ønsker du å lese artikkelen oversatt med Google sitt verktøy ligger det link inne i artikkelen.

 

 

thumbnail

Det er et sjeldent syn på Brunlanesets campingplasser men desto gledeligere å oppleve. 

 

thumbnail Torsøy Grendelag holder til i Tjølling. De har ei oppslagstavle der Ulaveien begynner når du tar av fra Tjøllingveien, ved Klåstad. Det hender det står noe på den oppslagstavla.
thumbnail Larvik har plasert seg på pristigningstoppen når det gjelder leiligheter. Her på Neset koster det ihvertfall "skjorta" om du i det hele tatt finner noe å kjøpe! Men, på Lydhus, der er det plass til ei campingvogn om du har tid. lyst og råd.
thumbnail Planutvalget vedtok en utsettelse av flyttingen av de ca.30 campingvogner på Stretre i går, til 31.12.2009! Grunnen til vedtaket var Per Manvik sin informasjon: “Camping eiere starter evaluering av reguleringsplanen av 26.10.94. De (campingeierene) starter samtidig med en ny miljøplan for HELE
thumbnail En liten biltur eller en rask sykkeltur unna oss her ute ligger Anvik Minigolf. Jo dårligere golfferdigheter en har , jo morroære er det! Ball og køller er inkludert i prisen på noen få ti kroner for å gå en runde på Minigolfbanen. Klær og utsty
thumbnail

Nok er kanskje nok nå. -La kuer og reinsdyr få beite og drite i fred og ro rundt hytter og parkeringsplasser.

thumbnail

"Folkets favoritt-campingplass" er kåret.

thumbnail

 Det beste med Pasvikdalen er midnatsola og nordlyset, mener Hanne Tove Eike Randa på "Øvre Pasvik camping".

thumbnail

Sendingen varte ca 1 time og 30 min. Her kan du plukke ut og gå direkte til hvilket innslag du vil se og hør. 

thumbnail

Skrævarokken Mopedlaug i Øystre Slidre i Valdres innbyr for 5. gang til mopedløpet "Volbufjorden rundt" 1. mai. 

thumbnail

Fra Askøy ved Bergen, til nysnøen og skibakkene på Beitostølen i Valdres.

thumbnail

Hanshallaren tiltrekker seg verdenseliten.

thumbnail

Mona Kristine Selbo har feriert 50 år på Stolpestad camping ved Stavern!

thumbnail

På Nordmøre er det flott. De har også en norges aller beste nettaviser der.

thumbnail

Regnet bøtta ned denne helgen, men hva gjorde vel det? Solplassen levde opp til sitt rykte likevel. 

thumbnail

I samarbeid med JVB setter Trollrock på Beitostølen opp festivalbusser torsdag, fredag og lørdag under festivalen.

thumbnail

Nytt tilbud til de som vil ha en luftig, spennende og sikret tur rett opp fjellveggen.

thumbnail

2,6 kg. ørret tatt på stang i Begna!

thumbnail

Ang. campingplanen i Larvik kommune. -i det siste har det blitt litt usikkerhet for den videre driften av Omrestranda camping ved Nevlunghavn. 

 

thumbnail

Både dansker med gamle campingvogner og flate reservehjul, pluss trailere med brus og øl er observert på fv. 313 gjennom Holmestrand.

thumbnail

Bobilparkering eller bobilhavn? -På Beitostølen i Valdres blir det bobilstøl.

thumbnail

Leder i Kjose 4H ved Larvik Ole Jørgen B Abrahamsen fikk både  langveis og storfint besøk på perrongen i den lille bygda 26. september. 

thumbnail

Populær og dyktig bilmekaniker på "solkysten" gjør også EU kontroller nå.

 

thumbnail

Asfalt-kuene og -sauene er midt i veien og tar den tiden de trenger for å både se og oppleve.

 
thumbnail

På Rogn camping i Vang i Valdres er muligheten for overnatting på idyllisk og fiskenær plass. Fiskere og andre gjester i telt, vogner og bobiler, eller de som vil leie hytter, er det god plass til 

thumbnail

Sola steiker, sommeren er på sitt fineste og Knut Wellén har farkoster til salg for kajakkentusiastene i Nevlunghavn og alle andre steder i landet. 

thumbnail

Der er mengder av snø, fenomenal servering og spektakulære naturopplevelser ved Beitostølen. Om en går på ski, er hundekjører for en dag eller "campingstol-sliter i snøfonna" er det samme. Det er plass nok, men hvor er de oppkjørte skiløypene? 

thumbnail

Fotoserie med herlige kommentarer fra bobil-livet og årets første overnattingstur med Bodil

thumbnail

Grønt løv, nyslått plen, pumpeparken og bøkeskogen, pluss lufting av "plastikkpotetene"

thumbnail

-"Vi snakker ikke om hestekrefter" og "det blir full gass i morra"

thumbnail

Biler får stort sett sitt ukentlige eller årlige ettersyn og stell. -Verre er det med det som blir hengt på bak.

 
thumbnail

Vårens Biltema-katalog er på vei ut til en million postkasser. Speilsokker med flagg, DAB til bil, nye slaktekniver, lås til skivebremser, mengder av LED lys og flytevest til hund er noen av de ny varene.

thumbnail

-når en campinggjest bruker 1 krone på en campingplass, bruker vedkommende samtidig mellom 4 og 7 kroner utenfor campingplassen.

I ferie og fritidsområdet Brunlanes i Larvik er VisitBrunlanes.net lansert og nye medlemmer strømmer til.

thumbnail

"Dagens bobil" er ved E 18 og avkjøringen til Holmestrand. Der har Lars M. Wivestad åpnet AutoSentrum. Det er Vestfold sitt nyeste caravansenter. -Dette er virkelig et "himmelrike" for oss bobilfrelste, var en av kommentarene fra en besøkende åpningsdagen 27. februar.

thumbnail

Ny turistkontor-nettside for fastboende og turister på Brunlaneset og i Larvik. 

thumbnail

-og vi snakker ikke om norges lengste elv.

thumbnail

Kommer fra Lakselv og er utstyrt med vaskemaskin!

thumbnail

En reiseskildringen med tre engelskmenn som "exploret" Norge. Plassen de var på er fortsatt intakt.

thumbnail

Tom Høsøien på Norcamp A/S vet hvordan å få det til å bli skinnende rent!

thumbnail

Den herlige Hymer 574 bobilen har gått et par runder på sør-, øst- og vestlandet i sommer

thumbnail

-er to denne gangen

thumbnail

Styret for Nevlunghavn Vel er en gjeng med positive og engasjerte "Havningær". Lørdag 20. juli dro de i gang og landet enda en suksessfull Havnadag.

thumbnail

Gurvika, feriestedet for funksjonshemmede, drives med varme hjerter, positive folk og gaver.

thumbnail

Nå er det vel verdt å legge turen til idylliske Nevlunghavn. "Alle" sommer-eventyrene og -drømmene er der.

thumbnail

I juni i år ble det registrert 478 nye bobiler på norske skilter!

thumbnail

Da er det er stadig noe som skal sjekkes, byttes eller repareres. Amund Tanggård kan mye bil, har kraftige never, er smart i hode og han er effektiv.

thumbnail

Det har vært en liten folkefest, rett nord for Valdres og Beitostølen, i himmel- og Nasjonalparkriket i Vågå kommune sin del av den herlige Jotunheimen!

thumbnail

Lars Thunberg og Svein Andersen tråkker til med 4 pedaler og to hjul på en sykkel. 

thumbnail

"Laikaen"  har to lykkelige voksne "turtelduer" ombord og 6 hjul på veien.

thumbnail

Kværnstuen Glass-Service-Sandbekk Akrylprodukter i Sande lager ny rute til bobilen, campinvogna eller båten din om uhellet skulle være ute.

thumbnail

Anvikstranda Camping og Stolpestad Camping har dannet et selskap som heter Naverfjorden Sommerhandel. 

thumbnail

Alle store byer kan tilby et “kontor-hotell” . Nå har "Norges minste by" Stavern fått det også.

thumbnail

I Campingvogn, bobil, førerhus, båt og hytte er det mye herlig "snacks" installert eller å innstallere.

 
thumbnail

Odd-Arne Rønningen er nå ny daglig leder på KNA sin herlige campingplass, Oddanesand i Nevlunghavn.

thumbnail

Anvikstranda Camping på "solkysten" har åpent i påska.

thumbnail

Ungdomsbedriften "Find me UB(ungdomsbedrift)" i Larvik har laget en app til android telefoner. Den sier selv i fra og sender melding på hvor du er når batteriet går tomt for strøm.

thumbnail

Her er fotograf Svein André Svendsen sine 28 fotografier fra håndballkampen mellom Larvik HK og Stabæk 30. januar 2013

thumbnail

Produktsjef Mona Ringstrand i Hurtigruten ASA, tilbyr nå noe helt unikt til gjestene med M/S Fram Sydpollandet.  

thumbnail

Selv om kulda har festet grepet over Østlandet har det ikke gått ut over humøret og skigleden under Barnas Ridderuke på Beitostølen.

thumbnail

Fotoprat er fotokurs på lavterskel-nivå og åpent for alle i alle aldere uansett kamera eller kunnskapsnivå. Det er gratis å delta.

thumbnail

Kai-Otto Melau fra Nevlunghavn fotograferte fjorårets "galskap" der Roald Amundsen forberedte seg i 1896. Xtremeidfjord arrangerer verdens hardeste skirenn - Expedition Amundsen i år igjen.

thumbnail

-Der håper de på en lang sesong. 

thumbnail

Amund Tanggård driver bilverksted i Hummerbakken mellom Stavern og Helgeroa. Der legger han om dekk nå før vinteren og snøen kommer for fullt. Lørdag 27. er det åpen dag med både kaffe og gode historier til dekkskiftet der.

thumbnail

Familidagen og den påfølgende "bryggefesten" blei en suksess i regnværet lørdag 20. oktober i Nevlunghavn.

thumbnail

 Denne lille artikkelen handler om de siste minuttene før mannen reiste langt bort.

 

thumbnail

Rekordlav kilometerstand og "rekordtrivelig" og hjelpsom eier på Oddane Sand camping helt sør i Vestfold.

thumbnail

Journalist Jostein Gjertsen fra programmet Radiofront var helt ytterst på Brunlaneset mellom Ramn og Naverfjorden.

thumbnail

-men herlig, herlig

thumbnail

Og plenene holdes i orden utover sensommer og høst for gjestene.

thumbnail

Oppdatert med video 23. juli! I vakre, ville, Vang i Valdres er det uforglemmelige natur- og kulturopplevelser for den som kommer gående/syklende/kjørende langs veien.

thumbnail

Pilegrimvsveien gjennom Valdres går forbi noen av de flotteste gårder, grender og bygder i Norge.. også "Helvete"!

thumbnail

-og vi finner for all del en plass utenfor både camping og "havner"

thumbnail

-parkerer kun vilt

thumbnail

Caroline Omlid sitt galleri og konsert i Nevlunghavn, pluss det flotte konsert programmet for Wrightegaarden i Langesund nå i sommer, er noe av det du kan se her.

thumbnail

-Jeg blir så distrahert av alle greiene

thumbnail

Det er gratis parkering, helt ute på bryggekanten i Nevlunghavn, om natta.

thumbnail

Med sjåfør og co-driver, som leser NAF sin veibok, ruller Dethleffsen avgårde på impulsive turer over det ganske land. Denne uka er det "indre enfold" som får besøk.

thumbnail

NRK Østafjells har også fulgt noen dagsbesøkende til Brunlanes-rivieraen, der Petter Kjær har åpnet sommerhandelen og gjester fra nord og sør begynner å fylle opp camping-vogner og -hus på Kjærstranda. 

thumbnail

Velstelt, fredelig, idyllisk 

thumbnail

- Dette er en hobby for oss, som gir oss stor glede og derfor har vi rimelige priser.

thumbnail

Fra 23. til 25. mai arrangerer hun og "gubben" den 19. Sputnikfestivalen på Gautefall Hotell i Drangedal. Alle er herved invitert til dans og moro på Gautefallheia.

 
thumbnail

Synes du det "skurrer" med støttetbein og radialdekk på dobbeltsenga, så se og hør hva Peter Lindvall i Stavern har å vise fram og fortelle om. 

thumbnail

-Ikke bare for "gor-tex mafian"! På Lydhusstranda ved Stavern er det entusiasme og "bølgeglede" som gjelder! 

thumbnail

Få, om noen andre steder,  har slik tilvekst av dagligvarebutikker som Brunlanes i sommersesongen!

thumbnail

Du bør være rask å klikke her om du vil se den siste "klatten" smelte på Omlidstranda- eller Oddanesand-camping ved Nevlunghavn. 

thumbnail

Lydhusstranda camping er en idyll og campingperle ved Stavern. Det er full fart (med et supert tilbud der), for de som ville svette og slite litt også!

 -I baksetet..

thumbnail Ca. 7 mål av Roar Lunde sin eiendom i Helgeroa, med innkjøring fra Barkvikveien, kan nå bli tilrettelagt til parkeringsplass med fiberduk, drenerende grus og matjorda samlet i en voll mot Blokkebukta camping!
thumbnail Familiedagen blei en formidabel suksess for Nevlunghavn næringsdrivendes forening. Mange, mange, både små og store besøkende, fikk oppleve kystkultur, redningsskøyte, Oddanesandklovnen og hummerkoking på nært hold.
thumbnail

Per Øystein Anvik eier og driver to campingplasser sammen med sine medarbeidere på Anvik- og Donavall camping på Brunlanes i Larvik kommune, lengst sør i Vestfold .

thumbnail Håvard Rudskjær i Nevlunghavn sitt engasjement og omsorg for "litt eldre" maskiner og redskaper, blei til et "dundrende flott" arrangement, med en mengde traktorer/redskaper og mange, mange, ganger flere besøkende!
thumbnail

 "– Flere har uttrykt bekymring for at barna blir feilernært på SFO, ved at det ofte tys til billige løsninger som posesupper og nudler."

thumbnail Langrennsesset Vibeke Skofterud, bokser Cecilia Brækhus og de andre 4 toppidrettsjentene, som deltar i TV 2 sin programserie "Best av de beste", gjorde unna temporitt-syklingen mellom Hummerbakken og Anvik på Brunlanes 22. august. 
thumbnail "Sommerfesten" i Lavolandet på
 Gunnars Verksted
 i Brunlanes er en tradisjon og en "drømmedag" for mange. Her er 27 fotografier og egen video fra arrangementet
Det var topp stemning og "fri bruk" av attraksjonene noen
herlige
ettermiddag- og kveldstimer 30. juli 2011
thumbnail Campingplassene her på Brunlanes, eller "på Stavern" som mange gjester sier, har fornøyde besøkende som stortrives. Ronny Blekkan fra Geithus i Modum kommune, er en av mange som stadig kommer tilbake: "-for å gå barbeint og uten sokker i skoa noen dager".
thumbnail Nevlunghavn næringsdrivendes forening inviterte krabbefiskere i "alle aldre" til å delta i den første av 2 konkurranser, som ble arrangert iHavna torsdag 14. juli. Krabbefiskekonkurranse nr.2 blir arrangert 28. juli kl.12.00-15.00 iHavna.
thumbnail Fredelig og rolig St. Hansfeiring på Oddanesand og i Helgeroa. Lørdag 25. juni er det midtsommerfeiring på Lenastrand i Nevlunghavn
thumbnail

Litt av hvert fra Kr. himmelfartsdag hendelser på et solfylt og sommervarmt Brunlanes. Resaurantåpning med "himmelsk god fiskesuppe", nystekte wienerbrød, sommer-gjest med bjørnefrykt, "lurium" og Kjoseløpresultater! Og husk! Om du er fastboende eller besøkende er du velkommen på Quiz-kveld, arrangert av Brunlanes ungdomslag, på Nestun i Foldvikveien kl. 19.00 i kveld 3.juni!

thumbnail

"Dra te` Hæljeroa"! "Blomsterjentene" på MENY Søndersrødtunet har et eget spennende og flott "slagord":-Enhver anledning er en god anledning.... til å feire!

thumbnail

Skihopper Robin Nalum fra Brunlanes er 12år og fikk vel fortjente kroner og stor heder, fra Telemark og Vestfold skikrets under kretstinget 2011.

thumbnail Gjester og "bøgdingær" er i full aktivitet og "storkosær" seg i vårsola. Men, guttane i firmaet HAGA MEK A/S løper ikke langs Stavernsveien (Larviksløpet red.anm.), for medaljer og sponsor-t-skjorter, de kjører!
thumbnail Opptakene som førte til  "Gateway"  fotografiet er gjort et sted i Brunlanes.
thumbnail " Skaperverkets mangfold " står som støpt i landskapet her ute på Brunlaneset.
thumbnail Litt nord for Tvistein fyr, sør for Helgeroveien, men vest for Skårabakken og øst for Guslandsvingen ved Berg kirke i Brunlanes, er domenet til Anvik Bygdelag. 11. mars er det årsmøte for de det gjelder der igjen.
thumbnail                                                                       reka byvåpen visitstavern visithelgeroa visitlarvik visitnorway.no
thumbnail                                                                      reka Nevlunghav iHavna.no
thumbnail

GRATULERER MED TILTAKET OG ARRANGEMENTET OLE OMLID!

-og takk for den folkelige og trivelige konsertkvelden du spanderte på gjester og oss fastboende her ytterst på Brunlaneset i kveldingen torsdag 15. Juli.

thumbnail                                                             -langs
thumbnail

Det er flere verdifulle deltagerpremier som skal deles ut etter hopprennet på brygga i Helgeroa i morgen.

Arrangørene Omlidstranda Camping, Meny Søndersrødtunet og paaneset.no har fått 5 voksen billetter av arrangørene av Di Derre konserten neste helg. Bilettene blir trukket ut blant store og små deltagere i hopprennet mellom kl.12.00 og 15.00, 3. Juli. Vinner du ikke i trekningen av billetter så fortvil ikke... Dag Jensen fra Nevlunghavn vel vil være tilgjengelig på brygga i Helgeroa med nok biletter til salgs!

Pc di derre billett litet bilde foto Roy myrland

thumbnail

Det var en flott, verdig og ikke minst helt ny opplevelse her i Brunlanes 24. Mars -10. Pilegrimsstaven fra Stiklestad som skal til Santiago de Compostela i Spania, var utom her en tur.

 

thumbnail Snø-fresen er kobla fra og det graves og bygges på Lydhusstranda.
thumbnail De stod tidlig oppe i Kransjka Gora i Slovenia dag, Brunlanesingene som er på langtur for å oppleve VM i skiflyging i den enorme monsterbakken i Planica.
thumbnail Tirsdag 23. Mars skal det være åpent møte i Feyersgt 7 om framtiden på Rakke.
thumbnail Spesielt når den vinnes i en hoppbakke i Telemark, du er 8 år, og har vokst opp og bor i strandkanten her i Brunlanes.
thumbnail Her finner du litt av hvert fra hverdagslivet på Søndersrødtunet. Artikkelen oppdateres jevnlig (av Meny på Søndersrødtunet red.anm.) med "bloggnytt" fra "stedet der folk møtes" utover.
thumbnail De de barskaste skiløperene her i Brunlanes, med de flottaste nedslagene, "tasser" ikke bare rundt. De er også oppom skyene en tur, når de har ski på beina!
thumbnail

Det er aktive, engasjerte og positive folk i Anvik bygdelag, "BøgdeMesterskapet" i hopp arrangeres søndag som kommer, etterfulgt av ski og brettleik i "Røyseberget ski arena".

Brunlanes og Vestfold sin sørligste hoppbakke har god plass til alle og det er varm grill på sletta for grilling av medbrakt.

GEK

thumbnail

Det er så "gæern`t", det er så "sykt" bra og det er så ubeskrivelig "vilt" at du ikke tror det før du har vært der eller sett det.

Og uttrykket at "det er så billig å handle at det er moro", kommer nok herifra, for i Ullared der er det

BILLIG!

thumbnail Om det regner eller snør, om det er varmt eller kaldt, landpostbudet vårt her i "de sentrale strøka" av Brunlanes, Harald Heian, har i "alle de år" fått post og pakker fram.
thumbnail Markedet i Stavern er stedet det er et solid utvalg av det meste både sommer og vinter. Tar du en kikk innom denne artikkelen framover finner du stadige oppdateringer her.
thumbnail Inge Eriksrød er litt fra Stolpestad her i Brunlanes, men mest fra Siljan i Telemark. Lørdag og søndag som kommer (5. og 6. Desember) debuterer han som en av FIS sine skihopp-dommer under World Cup rennet på Lillehammer!
thumbnail Nesjar Fotball arrangerte i helgen den etter hvert tradisjonsrike Omlidstranda`s høstcup i Nesjarhallen her på Brunlanes.
thumbnail Det er litt av hvert og noe for enhver på Dyrsku`n. I denne artikkelen er det 65 (!) bilder som viser litt av det som tilbys og skjer "helgen med den andre lørdagen i September" hvert år.
thumbnail Det går bra med oljesaneringen etter M/S Full City. Sekk på sekk blir fylt opp med ojesøl, som blir klippet, skrapt og spadd opp langs kysten vår nå, fra Ramm til Saltstein. Best av alt er at det så langt ikke er rapportert om alvorlige skader eller ulykker blandt de frivillige "oljekrigerene".
thumbnail

Brunlanes er et herlig sted og "motoren" i turistnæringen iflg. flere kilder, når det gjelder turisme og besøk utenifra her i kommunen vår.

Her er noen av de mange trygge, seriøse og dyktige aktørene som virkelig er verdt et besøk, eller å ta en prat med, om du eller dine har tenkt deg en tur hit til distriktet.

thumbnail

Mellsta er et sted i midt Sverige med mange skispor om vinteren og enda flere mopeder ei helg på seinsommeren. Dit reiste en gjeng herifra Brunlanes sist helg.

Ordet moped er sammensatt og kommer av : Mo (motor) og ped (pedal).
thumbnail

Nasjonaldagen er 17. Mai her i landet. For mange av våre camping- og hyttegjester her ute på Brunlaneset er nok denne helgen, 21.-23. August,  litt mere livat (og nesten større red.anm) i deres kjære hjemby ved ælva..

 

thumbnail Knut Wellén på Holtet, rett før Nevlunghavn, er engasjert, positiv og hjelpsom om det er vinter, vår, sommer eller høst! Trenger du bla. hjelp til, eller et sted å "stelle" eller å lagre båten din i vinter, så les denne artikkelen.
thumbnail

Litt "blåskinn" i Helgeroa, "-hissent utpå" og "-butikken stenges"

Og, -Sleps- eller "Seilingsleden" for havaristen skal iflg planer IUA sjef Per Olav Pettersen har tilgang til, være på innsiden av Arøya (mot Helgeroa) og videre opp til "Nato kaia" ved Stathelle.

Har du meninger/bilder/tekster/historier eller TIPS, fra eller om "M/S Full City katastrofen"? Klikk her.

thumbnail Her finner du litt av det som blei observert og dokumentert torsdag 6. August her i Brunlanes i forbindelse med "M/S Full City Katastrofen". I skrivende stund er det allerede akkurat ei uke siden det var en "løs båt" borte ved Såstein.
thumbnail

Fred og ro, pluss et herlig "ustressa" og ordentlig miljø er det som preger "Trane Camping" i Hummerbakken. Lurer du på hva "Trane" betyr, eller kommer av, kan du lese deg til det i artikkelen.

 

thumbnail Et kamera og ei notatblokk i sommerettemiddagen langs bryggene i Nevlunghavn her ytterst i Brunlanes, blei til dette "postkortet" fra 25.Juli -09.
thumbnail

Kommentar av Roy Myrland ang. Alf Prøysen sin diktning og "arbeidscamp med kvalitet i Larvik kommune"..

Alf Prøysen, (født 23. Juli 1914 - død 23. November 1970) skreiv bla visa om Blåklokkevikua. Blåklokker og "klasseskille i Landbruket" er det fortsatt mye av i landet og her i Brunlanes..

thumbnail

Ertetreskingen startet på Kolbensrød jordene kl. 03.30 16. Juli 2009!

Den deilige Campingplassen på gården der finner du lenke til her.

thumbnail

Brunlanesløpet 2009 er i mål. Det blei rekord-deltagelse og prikkfritt gjennomført arrangement. Resultatlista pluss mange hundre bilder fra løpet finner du lenker til her.

GRATULERER MED INNSATSEN ALLE SAMMEN!

 

 

thumbnail

Boforholdene til ca 100 arbeiderene som forsyner store deler av det Norske markedet (eksempel BAMA og ICA) med bla. Jordbær, poteter og grønsaker her fra søndre Vestfold er ikke "slik det er raportert til Arbeidsilsynet". De fortsatt særdeles graverende og alvorlige tistandene blei avslørt av seniorinspektør Gunn Gjevestad og inspektør Ann Jorunn Hatledal onsdag 8. Juni på øvre Gui.

 

thumbnail På Omlidstranda blir det finere og finere i "parken". I dag blei det planta og gjort istand enda litt til i den nyeste turistatraksjonen vår med egen foss!
thumbnail

På Omlidstranda camping har det de siste 9 ukene blitt stabla 219 tonn med tromla "stein", pluss at det er lagt ut noen 10 talls tonn med grus og betong.. Resultatet er blitt Larviksdistriktets nyeste og fint beliggende turistatraksjon.

Logo Omlid Omlidstranda Nevlunghavn Helgeroa Brunlanes Larvik Foto Roy Myrland

thumbnail Amund Tanggård dro av gårde på rally til Birkeland før helga.. 
thumbnail Bilsportsesongen er kommet godt i gang nå. Teamet som har tilhold på Trane er lasta og reist avgårde nå. Her følger "et par" bilder fra forberedelsene.
thumbnail Det er et par turistattraksjoner her på Brunlaneset, nå holder det på å bli en virkelig flott en til. Nemlig på Omlidstranda!
thumbnail

Endelig! For mange er "vannet skrudd" på nå, og campinglivet kan begynne i helgene på de velstelte og tilrettelagte campingplassene i distriktet.

 

thumbnail Det "meste" du trenger til "vårjobbinga" ute og inne. -Lørdager og søndager  også.
thumbnail

En stor, viktig og bærekraftig næring her i Brunlanes og resten av Larvik er turisme. De fremste og viktigste Campingaktørene var samlet på Wassilioff i Stavern onsdag kveld for medlemsmøte.

thumbnail Snøen har ikke gått enda på Omlidstranda, men Ole Omlid er allikevel i full gang med å gjøre i stand til sommerens nyhet..
thumbnail "Det er nok snø for rådyra våres nå", sier Tom Nalum. Han sørger for å fore og se til rådyrbestanden 2 ganger i uka,  i "østbygda"  her På Neset.
thumbnail

Linn Jørum Sulland, som spiller med drakt nr. 5 på Stabæk,  signerte for LHK i Bergslihallen søndag. Det var etter den TV 2 overførte Eurpopacupkampen signeringen skjedde.

 

thumbnail

«Dere har ikke greie på hva dere snakkær om»!

thumbnail Nøklene er overlevert, papirene er underskrevet og Rakke fort er nå tilgjengleig for allmennheten "på ordentlig".
thumbnail Fredag 31. Oktober er siste fredagen denne måneden.. Da er det dugnads ettermiddag og kveld, for de som vil være med på Nesjar. Best av alt er at "Primus motor"  Roger Karlsen sørger for at det er varm middag fra kl. 16.00 for de som ikke har spist enda.
thumbnail

Reglene for Campingvogner og Campingplasser skal forandres, men det tar litt tid.

thumbnail Dag Johnsen fra Bakkane, og styret i Nevlunghavn Næringsdrivendes forening snakka sammen på Gjestgiveriet tirsdag kveld. Det kan det bli mye pengær utav!
thumbnail Onsdag 17. September er det kommunestyremøte igjen. Der er det "et par saker" som kan være spennede for noen og enhver.. Avvikling av Boplikten i feks. Stavern eller Nevlunghavn, eller skjenkebevillinger på Torvet eller Strendane.. Møtet er åpent for ALLE som vil høre på og holdes i Brannstasjonens Gymsal på Elveveien! Linken til alle sakene og dokumentene finner du her
thumbnail Oppvekst og Kulturkommiteen fikk bla. "servert" skjenkesaker fra Brunlanes på bordet onsdag 3. september. De var behandlet og innstilt etter et vedtak,  som blei gjort av Kommunestyret vårt 18. Juni i år...
thumbnail

 

Sjåfør og kartleser kommer fra Huken og Nalum og "framskutt verksted" er på Anvik.

thumbnail

Ragnar Tanggård fra Hummerbakken og Anvik Bygdelag har fått Vestfold Fylkeskommunes Kulturminnepris 2008, den er for skjøtsel av fornminnene på Høyvik i Hummerbakkfjorden. 

thumbnail

Noen mennesker er viktigere og nødvendigere enn andre, sånn er det bare.

Nå og fram mot Rallyet, er det de viktige og nødvendige menneskene som gjør jobbene som vi alle kan få gleden av  6. September her i Brunlanes. 

thumbnail

30 bilder fra Rakke på en sommerlig-, vindstille- og varm Augustsøndag finner du her. Mye fint og flott og noe "drit og dynge" etter at Skifte Eindom fortsatt ikke har blitt ferdig med "sanneringen".

Dessuten er det mesterstykket av "Historiefortiiing" gjort der ute, at det ikke er nevnt med ett ord på informasjonsplakaten, at det var fanger fra "Lager Briesen", Leiren i Stavern, som var med å bygge Nazistenes forsvarsverker her ute på Neset.  Det ligger link til artikkelen med referat til Festningsforvalternes uttalelse i fjor om "alle tidsepoker", i denne artikkelen..

thumbnail Det høstes av Brunlanesets bugnende jorder om dagen. På Foldvik kan du sjøl høste Mais fra åkeren til Steinar Foldvik. "-Der går det ann å høste uten Ljå, sjøl om en heier på LSK!"
thumbnail Det er ikke hver dag det er dans i Tvedalen. Om været holder seg kan det sikkert bli trivelig for både store og små ved den idylliske stranda på den flotte "ferskvann-campingplassen"
thumbnail På og ved sjøen er "det store" for de fleste som kommer hit ut på Neset for kortere eller lengre tid nå om sommeren. Det er nesten så en får si heldigvis.. og at ikke alle har oppdaga Torpevannet enda, der er er det flott!
thumbnail Det er bestandig trivelig å få en hilsen fra folk på tur. Nesjar IF sitt gutter -96 lag er i Grenå i Danmark på Cup. De har sendt en mail med bilde hjem til "kjente og kjære" .
thumbnail Havnadagene begynte i dag, og blei en dundrende suksess, med masse folk, blide ansikter og kjempegodt humør på alle involverte. Dessuten blei både Nevlunghavn sydvesten og Nevlunghavn t-skjorta lansert på brygga i Sommeridyllen vår i dag. Bildeserien med 48 bilder fra dagens folkefest i solskinnet på Brygga i Havna, finner du her
thumbnail

Det er mange mennesker i båt, hytter og telt som besøker Brunlaneset om dagen. I Stavern "dundra" det inn dusinvis med seilbåter fra Holland. I Helgeroa kom det et stillfarent ektepar på en Tandemsykkel, de kom fra sjølvaste "Tulipandistriktet " i Tulipan og Treskolandet.

Ønsker du å lese artikkelen oversatt med Google sitt verktøy ligger det link inne i artikkelen.

 

 

thumbnail
Det har vært en herlig helg med deilige ettermiddager og kvelder utenfor  hus, hytter og telt, i Skråvika var den største festligheten. Det lå ikke langt tilbake på Lydhus eller på Snørsvall heller, der feira de bursdager til den tidlige morgengry!
thumbnail

Det er et sjeldent syn på Brunlanesets campingplasser men desto gledeligere å oppleve. 

 

thumbnail Det blir årets sykkeltur her ute til helgen! Anvik Bygdelag holder fortsatt "trykket oppe" til glede for oss alle. Sykkelsti  fra Helgeroa til Stavern er målet!
thumbnail På Omlidstranda "ruslær " det et turkist "dyr" etter Masseyen. Strandpleieren sørger for at vi her i Brunlanes, som eneste sted i landet, har perfekte "rista strender" enkelte steder nå.
thumbnail

Kommunale kungjøringer denne gangen handler om Anbudskonkuranse i Tjølling og åpningstidene i de kommunale åpne barnehagene.

 

thumbnail

Kvalitetssjef Jens Strøm i BAMA kritiserte mangel på ledelse ang. den største arbeidscampen i Brunlanes. Som ENESTE grønsaksgrosist, så langt, forlangete og krevde BAMA og Kvalitetsjef Jens Strøm, forandring UMIDDELBART! Og sånn blir det, prosessen er allerede i gang.

“BAMA krever ærlighet, integritet og redelighet i alle forhold som angår vår forretningsvirksomhet. Vårt mål er å sørge for et ryddig og ordentlig forhold til våre ansatte, samarbeidspartnere, miljøet og samfunnet generelt” sitat fra  bama.no og samfunnsansvar

thumbnail Det var mange frammøtte, og de hadde sterke meninger om at tomta helt sørvest på Amundrød feltet skulle bebygges.
thumbnail

-og utdeling av pengepremier til beste gruppe i paraden (kr 10 000,-) og beste enkeltperson i paraden (kr 5000,-)-

 

Glade Dager i Stavern 20 år – stor Åpningsparade og Åpen Dag på Fredriksvern Verft 21. juni 2008 

Ønsker du å være med i den, og dermed være med å konkurere om PENGANE(!) les mer inne i artikkelen

 

thumbnail

Sjikanøse stengsler i strandsonen har vi sett og hørt om før. Nå er allmennheten så godt som blitt utestengt fra området mellom Ødegårdsbukta og Ramn. Det er ikke alle som har lært seg å si "-jeg går rett på-" i Strandsonen , sjøl om vi har "lov og rett"  til det!

Det var denne hytta som kommunen vurderte å kjøpe, det blei det ikke noe av.. Den blei overdratt til private ved disse tider i fjor for ca. 15 millioner (!!)  Den nye eier har iflg. kilder postnummer 1344..

 

thumbnail Amund Tanggård har ikke vervet seg, og skal heller ikke ut i krigen, sjøl om det sikkert kommer til å føles sånn når han står på startstreken. Han sesongdebuterer nemlig i Bakkeløp under NM i Motorcross på Trøgstad Fort i helgen. Klassen heter "RC Supernasjonal klasse 1"!
thumbnail Driveren på Ula Badestrender og Camping, Finn Triger, fikk flertallet med seg i kommunestyret 21. Mai. Da kom smilet!
thumbnail

"Kastet saken" har blitt holdt sånn "passe lunken" i "alle de år". Det handeler om strandsona vår, og at "regulering" til allmenhetens beste faktisk er et viktig middel, om politikerene i plautvalget vårt "tørr" å bruke det. Det er viktig å sikre adgang til sjøen flere steder enn bare langs kyststien, og det er sjelden at private eiere eller forvaltere gir fra seg noe de mener eller tror er sitt uten kamp! 

I Kastet saken har det vært "krig" lenge! 

thumbnail

Det er ikke på Holtet det er snakk om, men på Omrestranda Camping! Tlf nr. for oppstillingsplass for Campingvogna i sommer er 91782990

thumbnail Torsøy Grendelag holder til i Tjølling. De har ei oppslagstavle der Ulaveien begynner når du tar av fra Tjøllingveien, ved Klåstad. Det hender det står noe på den oppslagstavla.
thumbnail Larvik har plasert seg på pristigningstoppen når det gjelder leiligheter. Her på Neset koster det ihvertfall "skjorta" om du i det hele tatt finner noe å kjøpe! Men, på Lydhus, der er det plass til ei campingvogn om du har tid. lyst og råd.
thumbnail Vinteren renner bort nå langs grusveien bort til Haugene fra Foldvikveien
thumbnail

Mange mennesker har brukt løypene som er blitt oppkjørt i dag. Løypene skal holde seg videre i påska iflg. Jens Rolf Bugge i Brunlanes idrettslag og www.yr.no

thumbnail Det er så en gnir seg litt i Øya når en står på brygga i Helgeroa og kikker bort på Langholt stranda. Der var det nemmelig full aktivitet nede ved sjøkanten med en flokk mennesker som holder på å k l e av seg, i meterdyp snø og 5-6 kalde blå idag.
thumbnail De er ikke så blå som de ser ut til i planutvalget vårt, eller "de ny Sheriffane", det bare blei sånn med kaffekoppane! Det var et “par – tre” saker som angikk Brunlaneset I utvalget for plansaker I Larvik kommune i går .
thumbnail Planutvalget vedtok en utsettelse av flyttingen av de ca.30 campingvogner på Stretre i går, til 31.12.2009! Grunnen til vedtaket var Per Manvik sin informasjon: “Camping eiere starter evaluering av reguleringsplanen av 26.10.94. De (campingeierene) starter samtidig med en ny miljøplan for HELE
thumbnail Vannet sto høyt i Nevlunghavn, og det blåste så det plystra skikkelig i masta på Kikkærsberget.Det har vært alvorlig høyt vann, mye vind, og stormen har herjet godt her ute på Neset i dag og i kveld. ”Tuva” holder på med den siste valsen nå iflg.
thumbnail På, ved, og langs Omrestranda helt ytterst på Neset er det en ”jungel” med og av ”forbudt” skilter. Offentlige og private i en "herlig forbudt " blanding.. Det burde muligens vært tatt en kikk på om skiltene ikke var gått litt ut av eller på dat
thumbnail Det er bare en liten måned nå så smeller det i målstengene, og det kommer til å "mysse" med unge og gamle som er på "Cuptur", og har dratt te Hæljeroa!
thumbnail Her er det hjelp og støtte å få!     AA ( anonyme alkoholikere) er et verdensomspennende fellesskap av kvinner og menn som alle har et felles ønske om å slutte å drikke.Stavern AA gruppe i Brunlanes er en herlig og fargerik blanding av kvinner og menn fra 30 til
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut 08.09.07 kl.11.59! Rally så det spruter kål og gresskar på Gui i Brunlanes, Larvik kommune! Anders Kjær høster kål!  Åpningsetappen i Rally Larvik 2008 ble en spektakulær opplevelse på G
thumbnail I leiren i staveren har det vært full aktivitet i dag og i kveld med biler som skal delta i Rallyet. Innsjekking og kontroll for alle sammen, og innimellom rakk førere og kartlesere å kjøre og finkikke på løypa.  Mye ”gira” og forventningsfulle deltagere i k&oslas
thumbnail Denne saken blei skrevet i August-07!   Det er ikke verdige boforhold for den utenlandske arbeidskraften på ”Campen” sør i Larvik kommune. Planutvalget vedtok i dag å samarbeide, og at Larvik kommune skal bidra til å 
thumbnail Trailerene med lyd og lysutstyr kom fra Stockholm i dag, og de er blitt losset på Nevlunghavn Fjord arena.  Godt å sitte på Brygga å ha oversikten Venting på benk Mange dugnadsfolk blei sittende og vente litt, men det var bar
thumbnail Gigant Torsdag på Nevlunghavn Fjordarena  Det byggas SCENE! Vi snakkær gedigen scene, 2 tårn på 25 meter, scenegulv 3,5 meter over bakken, stag, støtter og pilarer. For å si det sånn, dette er en jobb for Nesinger! Kunnskap og erfaring med å bygge og lage platt
thumbnail Full fart på Nevlunghavn Fjord ArenaDette er helt topp!   I dag begynte det virkelig å skje store ting på Nevlunghavn Fjord Arena. 8 trailere rullet inn på Omre i dag med scenen, den kom direkte fra Dublin og to konserter der for 60 000 mennesker. De profesjonelle scene arbeiderne
thumbnail Vi er kystnære her på Brunlaneset i Larvik kommune, men det er ikke så ofte en ser og opplever det. Kikut, på Stavernsøya er et sted hvor en kan forstå ordet "havn" og "le". Båtær kommer og går, noen store og noen små, folk forflytter seg
thumbnail De nyhøstede grønnsakene og bærene finner du ikke i en kjøledisk, innpakka i plast, og fraktet halve Østlandet rundt. De er på Lydhus Gårdsbutikk nå om dagen.  Lisbeth Amundrød selger kvalitetsvarer i sin gårdsbutikk. I dag var det smakspr&
thumbnail PaaNeset.no har fått pressemelding fra ”Glade Dager i Stavern”, vi minner om at det begynner å haste om du vil ha plass i programmet til ”Glade dager”. Glade dager arrangeres i år fra 23. Juni til 5.August. I pressemeldingen står det, ”det er skrevet brev til aktuel
thumbnail Det er visninger på rad og rekke langs Naværfjorden i helgene, noen er enklere å finne fram til enn andre. Campingvogna på Brekke har alle muligheter til å bli sett.  ”Gjengen” fra Åmot i Vinje kommune har fast plass på Kjærstranda, og tok seg en ”k
thumbnail Svein Olav Thorsdal, fra Notodden og Are Grønli fra Skien, hadde en sur jobb nede ved sanddynene på Oddane i dag. Campingvogna skulle vatras og stillas rett i forhold til plattingen.  Ikke helt "easy" i snøføyka. Vogna, en Hobby 650 exclusive, er "svære" greier