thumbnail

Gulvstøperen, entreprenøren og sportssjefen i Vikersundbakken intervjues av Ronny Blekkan i TvModum om skihopping og folkefesten

thumbnail

I Vikersundbakken bruker dommerne video for å kunne velge å dobbeltsjekke nedslaget, sier FIS dommer Inge Eriksrød fra Siljan

thumbnail

Han ble nr. 2 i dagens renn i Vikersundbakken, og på pressekonferansen fortalte han om dramaet som har utspilt seg i helgen. 

 
thumbnail

Folkefesten er i gang og skihopperne svever! Bilde og lyd med Kenneth Gangnes, Alexander Støckl og Anders Jacobsen i artikkelen.

thumbnail

Hele familier er med, og flere tar ut feriedager for å bli med på denne skifesten. Ikke mindre en ett tusen frivillige stiller opp, og mange har vært med i mange år.

thumbnail

Den legendariske limerickforfatteren er tilbake i sporet, på standplassen og i bakken! Her er to nye. -En i teksten og en i videoen

thumbnail

Over 80 av landets vågale og utholdende unge gutter og jenter deltok i Breimyrbakkene. 

thumbnail

Landets aller beste skihoppere i 15. og 16. års klassen møtes til dyst i Breimyrbakkene i Vestfold denne helgen.

thumbnail

11 dager før seieren i Falun svarte han på spørsmål om frykt i hoppbakken og om rekruttering av skihoppere i Tyskland.

thumbnail

800.000 så Fannemel sette verdensrekord. I tillegg ble TV-bildene vist direkte i Brasil og  Asia.

thumbnail

Historien ble forandret 2 ganger på 2 dager i Vikersund

thumbnail

 Fredag kveld knuste Noriaki Kasai sine egen rekorder. Her er 3011 foto fra Vikersundbakken 13. februar, pluss videointervju.

thumbnail

Videointervjuer med norgesmester Anders Jacobsen, landslagstrener Alexander Stöckl, hoppdommer Inge Eriksrød og skihopper Edvart Myrvang Bakke. Pluss bilder fra NM i Holmenkollen 3. februar.

thumbnail

Over 35 norske hoppere får trolig hoppe på hjemmebane i verdens største bakke, og godt over 15.000 er ventet for å heie.

thumbnail

Bakken er klar og lista er lagt for helgen 13.-15. februar i skiskytter- og skiflyvningskommunen Modum.

thumbnail

Smørere og "serviceteam" til Kenneth Gangnes fra Kolbu Kameratene har årevis med erfaring, engasjement og et par hemmligheter.

thumbnail

Anders Fannemel skulle bli skiskytter. Her er videoen hvor Anders forteller litt om seg sjøl. Sambygdinger og far forteller om hvorfor og hvordan han har blitt skihopper i verdensklasse.

thumbnail   Mikko Kokslien går som ei kule i løypa. Med start nr. 43 etter hoppinga, gikk han seg opp til en 7. plass.  
thumbnail

Hopplandslaget er et yndet sponsorobjekt. Det er det også for utenlandske firmaer. Hva er "OMV" hoppsjef Clas Brede Bråthen?

thumbnail

Kombinertløper Magnus Krog bor i Trondheim, er fra Høydalsmo i Telemark og satser for fullt mot både Beitostølen, Worldcupløpene og VM i Falun til vinteren. 

thumbnail

-Akkurat som det skal lukte når ville, men tamme hestekrefter slippes løs.

thumbnail

-"Vi snakker ikke om hestekrefter" og "det blir full gass i morra"

thumbnail

Neste år kommer tre av de gjeveste hoppkonkurransene rett etter hverandre. Vikersund åpner ballet.  

thumbnail

Den fenomenale skiløperen sikret at bronse-medaljen etter dagens kombinert renn i Sotsji, kommer til Høydalsmo. Det skjedde etter en mektig maktdemonstrasjon av et langrenn . 

 
thumbnail

Langrennsdelen i NM i kombinert var på Beitostølen i Øystre-Slidre, 23. november.

thumbnail

Magnus Krog er en fenomenal kombinertutøver, som lengter hjem til Høydalsmo

thumbnail

Lunch og middag i fenomenale selskapslokaler i verdens største hoppbakke. Og du er garantert parkeringsplass om bilen er stor eller liten.

thumbnail

-Han tørrtrener på bakrommet og gleder seg til OL, men først skal han til Beitostølen.

thumbnail

Skidronninga Johanne Kolstad. -24 år gamal set ho sin siste verdsrekord, ein rekord som skulle bli ståande i 35 år!

thumbnail

Forfallet begynner tidlig og for hørselen hjelper det hverken med kniv eller sprøyter når den forsvinner, litt etter litt.

thumbnail

Lørdag 24. august satser Norges skogeierforbund i samarbeid med Viken Skog og de andre 

 

thumbnail

Storsamling med mere enn 370 gutter og jenter fra store deler av landet i Midtstulia hoppsenter i Holmenkollen. Masse bilder og videointervju med bla. sportsjef Clas Brede Bråthen og skihopper Bjørn Einar Romøren. Med i videoen er også Tobias (4 år) fra Raufoss.- Han håper å hoppe 90 meter under treningsuka!

thumbnail

Hoppbakken "Pluto Hill" ligger der veiene har planet-navn. Venus, Neptun og Saturner alle fornavn på veiene i Djupedalen Borettslag

thumbnail

Skagerak fisk har godkjent nye drivere av fiskemottaket i Nevlunghavn og de tar gjerne i mot enda mere fisk og reker fra Skagerrak

 
thumbnail

De er fargerike, de hopper uten v-stil og de er alle menn.

thumbnail

Hopprenn er ikke bare en lek når verdens beste er i aksjon i mammutbakken i Modum. Da blir det fort alvor og mange hissige menn, samtidig som Gregor Schlierenzauer sikret seg sin 46. verdenscupseier. Nå har han og Matti Nykänen like mange

thumbnail

Ordentlig skirenn uten bikkje i unnarennet, men med elg på jordet og bål på sletta!

Verdens beste skihoppere er på plass i verdensrekordbakken i Vikersund. De innbyr til skifest i helgen!

thumbnail

Det er ikke mange minuttene, men det sørger for at enda flere får bli med på "vorspielet"

thumbnail

Hyundai blir hovedsponsor når Anders Jacobsen & co kommer til verdens største skiflygingsbakke siste helgen i januar.

 
thumbnail

Seier nr. 2 under "Vierschansentournee" 2012/13 i Garmisch-Partenkirchen , for landslagstrener Alexander Støckl sin elev Anders Jacobsen! Her er intervjuer på Tysk og Engelsk med de begge to.

thumbnail

Se, hør og prøv gjerne å svare på de varierte spørsmålene i Vikersund.no/dt.no julekalenderen. Premier er billetter til Vikersund 27. januar 2013.

thumbnail

Magnus Moan tok sin 20. verdenscupseier, med veldig god hjelp fra Telemark og Høydalsmo sin beste kombinertløper for tiden.

thumbnail

Noen av det flotteste og mest estiske en kan se om vinteren er et perfekt skihopp. Sarah Hendrickson fra USA gjør slike svev sammen med mange andre, bla. Anders Jacobsen

thumbnail

Etter nærmere to år seiret Magnus Moan igjen i World cup rennet på Lilleammer og Sjusjøen. Bak seg hadde han Jason Lamy Chappuis (Frankrike) og Bernhard Gruber (Østerrike)

thumbnail

Maren Lundby, Anette Sagen, Tom "Movember" Hilde og Anders Bardal seiret. De sørget for norges og verdens første seier i World-cupen sin Mixed-Team konkurranse på Lillehammer.

thumbnail

Det norske kombinertlandslaget har avsluttet sommersesongen i høyden helt vest i USA. Der var det tynn luft, mye sol og varmt. Se her

thumbnail

TVSK (Telelemark og Vestfold skikrets)  gratulerer Joachim Eriksrød (Siljan IL) med 2 plass sammenlagt i RC-B, Robin Nalum (Nanset IF)  med 3 plass sammenlagt i RC-B og Sander Bjørndalen (Heddal IL) med 3 plass sammenlagt i RC-C klassene.

thumbnail

"Sommerlekene 2012" i Knyken hoppanlegg hadde to deltagere fra "solkysten" i søndre Vestfold

thumbnail

2 ski-hoppere fra Nanset IF i Larvik, tok veien til Raufoss og Lønnberget hoppsenter for å delta i det første RC rennet etter ferien.

thumbnail

Fotograf Monica Martinsen var på Lillhammer og dokumenterte "grusinga" i snøværet for 2,5 år siden. Nå er enda ei historie å tilføye i bygdeboka og norsk skihistorie.

thumbnail

Fredag kveld offentliggjorde det internasjonale skiforbundet (FIS) et revidert forslag til hoppkalenderen 2012/2013. Der bekreftes forslaget om ny folkefest i Vikersund allerede til vinteren.

 

thumbnail

-Vikersund tok GULL på Universell Utforming.

thumbnail

-i Lahti! I Kvitfjell blir det "fritt fall og fort-fort" kjøring

thumbnail

Forventingene til de Norske skihopperne var litt for store i Vikersund 25. februar.

thumbnail

Her er 35 bilder av fra folkefesten i Vikersund hoppsenter, da Robert Kranjec fra Slovenia blei vedensmester i skiflyging. Dessuten er det linker til de "glitrende gode" hopp og VM sidene, norwegianskijumping.no og vikersund.no i artikkelen.

 

thumbnail

På søndag vil Johan Remen Evensen gjør sitt lengste ”hopp” i Vikersund.

thumbnail

Men, nå kan du oppleve et hopp sjøl i verdens største skiflygningsbakke, med HS 225 og bakkerekord på 246.5 m., i 360°!

thumbnail

Per Arne Dahl i spissen for blide, glade og positive folk i Vikersund!

thumbnail

Skiflygings VM er i gang og alt går på skinner for arrangørene så langt. Publikum blir godt tatt i mot og det virker som de har det storartet. De får sett mye flott skiflyging i det digre hoppanlegget.

thumbnail

Tom Hilde klarte ikke å komme seg med i VM i skiflyvning individuelt. Men, det er laghopp på søndag og da kan det være en bitte liten mulighet.

thumbnail

Første omgang i verdensmesterskapet i skiflyving i Vikersund starter fredag 24. februar. Torsdag 23. februar er det offisiell VM-trening. Her er bildeserie fra onsdag 22. februar, da var det prøvehopperne med Anders Jacobsen i spissen, som "regjerte" i bakken. 

thumbnail

Se og hør visepresidenten i organisasjonskommiteen i Skiflyvning Vikersund A/S, Halvor A. Hartz. Han forteller og forklarer på 246,5 meter i monsterbakken, 3 dager før Hopprennet med stor H, starter. 

thumbnail

For første gang er det laget et mobilspill fra Vikersundbakken. Hvor langt kan du hoppe?

thumbnail

Den offisielle VM-sangen til skiflygings-VM i Vikersund 23.-26. februar er ute.

thumbnail

Det har Anders Bardal, Johan Remen-Evensen, Thomas Morgenstern og Greogor Schlirenzauer også!

thumbnail

Fortjent heder og ære til kombinertløperne Magnus Krog fra Høydalsmo i Vest-Telemark og Mikko Kokslien fra Lillehammer og Oppland

thumbnail

Her er mest lest og sett i 2011! Det har vært enorme leser-besøkstall og solide mengder med "Youtube-seere", her PåNeset.no i 2011. "Hukahoppanlegg" og "Ridderrennet" sine kanaler har også blitt sett.

thumbnail

Folk som er ute etter julegaver i siste liten har siste døgn satt billettsalgsrekord i Vikersund. Siste døgn er det solgt billetter til VM i skiflyging for 150.000 kroner. 

thumbnail

10 skoler/barnehager kan få GRATIS helårs skolehoppbakke takket være Norsk tipping, Sparebankstiftelsen, Lisand industrier og Norges skiforbund.

thumbnail Signalbygget "Vingen", tegnet av arkitektkontoret Snøhetta, begynner å ta form i monsterbakken. Verdensrekordholder Johan Remen Evensen har nå vært og inspisert både der han tok av, landet og ønsker å lande, om 78 dager!
thumbnail

Intervju med verdensrekordholderen på hoppkanten i monsterbakken i Vikersund, 6. desember 2011

thumbnail Skihopping er STORT i Europa og det er et mangfold av redaktører/journalister, som reiser med og følger world-cup sirkuset tett på.  
thumbnail Synne Steen Hansen fra Skien og Telemark og Vestfold skikrets imponerte under det første World cup rennet for kvinner på Lillehammer.
thumbnail

World cup helgen er i gang i "Lillyhammer". Verdens første world cup hopprenn for damer går av stabelen der, pluss verdens første kombinertrenn med strafferunder, sammen med world cup hopprenn for menn 2.-4. desember. Dessuten kommer CC cowboys en tur også.

thumbnail

Kombinertløper Magnus Krog fra Høydalsmo idrottslag i vest Telemark, tok sin første World cup seier i Kuusamo i Finland 25.11.11 Se bilder, artikler og videoer fra skirenn og trening i hjembygda til Telemark og Vestfold skikrets sin beste skiløper for tiden. 2.-4. desember kan du oppleve Magnus og resten av verdenseliten i hopp og kombinert på Lillehammer!

thumbnail -Vi gikk ut med beina først, sa rullestolbruker Jan Christensen.
thumbnail "RC cupen" for landets lovende skihoppere blei avsluttet i Gjerpenkollen ved Drammen denne helgen. Vinneren av "RC C" i 13-16 års klassen for gutter, er fra "solkysten" i Brunlanes ved Larvik!
thumbnail

Det blir tv-sendt sesongåpning for andre året på rad i Vikersund 19. november.

thumbnail

-og Vikersund skal etter alt å dømme arrangere skiflyging i verdens største bakke januar 2013.

thumbnail

Fredag lages utkast til verdenscupkalenderen i hopp fram til 2016. Det gir arrangørene i verdens største bakke viktig forutsigbarhet.

thumbnail I Lønnbergbakken på Raufoss blei det solide plasseringer
thumbnail Nå lurer verdensrekordholder Evensen på om du kommer.
thumbnail MarinAlpin sitt populære sommeravslutningssalg går mot slutten. Safet Cehajic byr på 75% avslag på orginalprisen til de som gjør turen innom Marin Alpin butikkene i Stavern og på Fritzøe brygge nå! 
thumbnail Campingplassene her på Brunlanes, eller "på Stavern" som mange gjester sier, har fornøyde besøkende som stortrives. Ronny Blekkan fra Geithus i Modum kommune, er en av mange som stadig kommer tilbake: "-for å gå barbeint og uten sokker i skoa noen dager".
thumbnail Johan Remen Evensens verdensrekord sørget for enorm sponsor- og gjesteinteresse til vinterens Vikersund-VM. Med hjelp fra SponsorLink skal nå opplevelsene løftes for publikum og sponsorer.
thumbnail Robin Nalum fra Brunlanes representerer Nanset IF i hoppbakkene. Han er blant de beste i landet i sin klasse på plast også!
Oslo skishow 22. juni , program for "Tour de ski 2011/12" og mere nytt fra FIS sitt møte.Norges skiforbund
thumbnail Nå finner de fram "hakke og spade", pluss muligens litt redskap fra entreprenør Albert. Kr. Hæhre i Vikersundbakken igjen. Det skal optimaliseres og justeres litt!
thumbnail

Anders Jacobsen var ikke på treninga. Nå "spekuleres" det.Ringeriksavisa

thumbnail

Nye trenere og nytt treningsapparat (!), var noe av det hopplandslagssjef Claes Brede Bråthen presentert i Gjerpenkollen hoppanlegg i Drammen 25. mai. Bilder, tekst og  videointervjuer her.

thumbnail
Landslagstrener Alexander Støckl, er i Gjerpenkollen ved Drammen og i Midtstubakken i Oslo.
thumbnail Mere enn 81000 (!) ganger har de 252 videosnuttene blitt sett.
thumbnail

Skihopper Robin Nalum fra Brunlanes er 12år og fikk vel fortjente kroner og stor heder, fra Telemark og Vestfold skikrets under kretstinget 2011.

thumbnail

Høydalsmo idrottslag i Tokke kommune er et forbildelig idrettslag. Det var der verdens første skirenn (ble kalt løypemøte) ble arrangert i 1866.

Det er hovedlandsrenn for de unge hopp og kombinertutøverne i landet denne helgen.
thumbnail

Prikkfritt arrangert hopprenn i Gjerpenkollen i Drammen. Muligens var det Norges største hopprenn de siste 20 årene, med 173 påmeldte ski-hoppere. Robin Nalum fra Anvik Bygdelag og Brunlanes var en av de mange som deltok der, sammen med klubbkamerater og -venninne, fra Nanset IF.

thumbnail

Nå kan du lese Jon Herwig Carlsen sin limerickforfatter siden 1994, sine mesterlige verker her PåNeset.no også.

1. bidrag i denne artikkelen.

thumbnail Lørdagens skirenn i Vikersundbakken blei en storartet folkefest og et flott skirenn.
thumbnail

Johan Remen Evensen satte to verdensrekorder i Vikersund i kveldinga 11. februar 2011.

 

thumbnail

Nå drar det seg til i Modumbygda, verdensrekord er bestilt og folkefesten er i rute!

 Og, Olav Versto skriver i en kommentar i VG  “-De mange ildsjelene i Vikersund fortjener nasjonens takk..”!!!!

thumbnail

HER BLIR DET MORO OG HER FLYR DE LANGT!Vergard Swensen Foto Kai Sandbekk

logo

thumbnail

                    

thumbnail

Mikko Kokslien gjorde "reint bord" under NM i kombinert med seier både i individuelt og lag-sprint kombinert. Her er den så inderlig vel fortjente Kongepokalen Søre Ål skiløperen fikk.

 

thumbnail

Og dermed er Vikersund og Planica i krig på Facebook i følge nrk.no!

thumbnail KONGSBERG blir hovedsponsor for prøve-VM i skiflyging 2011 i Vikersund.Logo Vikersund Skiflyging
thumbnail

Flere tusen mennesker er ventet til Vikersund 9. til 13. februar, men det er ikke bare hopperne som skal stå for stor stemning i bakken.

thumbnail NM i hopp stor bakke for kvinner og NC elite for menn, ble prikkfritt arrangert med herlige vinterlige forhold i Vikersund hoppanlegg lørdag 20. November 2010.
thumbnail Det blir et stort åpningsrenn og mye moro! Se web-cam fra anlegget inne i artikkelen

En skikkelig fest skal vare i 3 dager. På Beitostølen i Valdres er det topp stemning og en storartet og trivelig stemning på folkefesten, som bare er kommet til dag 2!

thumbnail

Landslagshopper Anders Jacobsen forteller om sine tanker for sesongen 2010-11, fra toppen av Vikersund-bakken 1. November -10.

 

thumbnail

Billettsalget til prøve VM, i verdens største hoppbakke i Vikersund, 11.-13. Februar 2011 (om 100 dager) startet 1. November. Bestill billetter her, eller inne i artikkelen.

 

thumbnail -han bryr og engasjerer seg, med og om, de yngste og uerfarne skihopperne også!
thumbnail

Det er flere verdifulle deltagerpremier som skal deles ut etter hopprennet på brygga i Helgeroa i morgen.

Arrangørene Omlidstranda Camping, Meny Søndersrødtunet og paaneset.no har fått 5 voksen billetter av arrangørene av Di Derre konserten neste helg. Bilettene blir trukket ut blant store og små deltagere i hopprennet mellom kl.12.00 og 15.00, 3. Juli. Vinner du ikke i trekningen av billetter så fortvil ikke... Dag Jensen fra Nevlunghavn vel vil være tilgjengelig på brygga i Helgeroa med nok biletter til salgs!

Pc di derre billett litet bilde foto Roy myrland

thumbnail .
thumbnail Hopper du i bakken på brygga i Helgeroa til lørdag, kan du få:

Alle som deltar i hopprennet i hoppbakken til "Årets ildsjel" i 2009, Trygve Bringsverd, er med i trekningen av en gratis mini pc, spandert av Omlidstranda Camping. Meny på Søndersrødtunet er den andre bidragsyteren som gjør dette unike arrangementet mulig helt ytterst på bryggekanten i Helgeroa.

Ps. Unnarennet ender ikke i vannet!

Deltagelse er gratis og husk du kan få:

thumbnail De stod tidlig oppe i Kransjka Gora i Slovenia dag, Brunlanesingene som er på langtur for å oppleve VM i skiflyging i den enorme monsterbakken i Planica.
thumbnail Spesielt når den vinnes i en hoppbakke i Telemark, du er 8 år, og har vokst opp og bor i strandkanten her i Brunlanes.
thumbnail Det er litt trafikk fra Langangangsbrua om dagen..
thumbnail Anette Sagen og resten av våre eminente hopp-jenter gjorde unna NM for damer i liten bakke i Botne lørdag. Dessuten var det en haug med dyktige og dristige gutter fra store deler av landet som gjorde opp om heder og ære. Det var nemlig både RC cup og Hopptreff-finale, samme sted.
thumbnail "Rock and roll" på Lillehammer!
thumbnail Kvalifiseringen til Bauhaus World cup i hopp i Lysgårdsbakken på Lillehammer i kveldingen torsdag 11. Mars.
thumbnail

Her er hilsen med bilder til oss her hjemme fra bygda til Solan Gundersen. Der er det, "sånn ca. noen grader østover og enda flere mil oppover", hovedlandsrenn nå.

thumbnail Hoppdronnigen.
thumbnail Det ligger an bli en heidundrende trivelig folkefest neste helg i Holmenkollen.
thumbnail "Å hoppe etter Wirkola" eller "å ha is i rubben" er kjente uttrykk,men..
thumbnail Nærmiljøutvalget vårt her ytterst i Brunlanes innbyr til vinterdag på Halle. I Høydalsmo i Telemark skal det være COC renn i kombinert.
thumbnail Vi snakkær BøgdeMesterskapet i Røysebærje` Skiarena.
thumbnail De de barskaste skiløperene her i Brunlanes, med de flottaste nedslagene, "tasser" ikke bare rundt. De er også oppom skyene en tur, når de har ski på beina!
thumbnail Det kommer ikke bare til å handle om ski og hopprenn i Røyseberget Ski Arena søndag kl. 14.00.
thumbnail

Stavern er sommerbyen over alle sommerbyer. Men når det arrangeres skirenn - i Stavern - blir after beach byttet ut med after ski.

thumbnail

Det er aktive, engasjerte og positive folk i Anvik bygdelag, "BøgdeMesterskapet" i hopp arrangeres søndag som kommer, etterfulgt av ski og brettleik i "Røyseberget ski arena".

Brunlanes og Vestfold sin sørligste hoppbakke har god plass til alle og det er varm grill på sletta for grilling av medbrakt.

thumbnail De imponerer storlig og slår nesten knute på seg sjøl i lufta på Esti her i Brunlanes om kveldene nå.
thumbnail

Telemark og Vestfold skikrets, sammen med Skotfoss turn og idrettsforening, arrangerte kretsmesterskap for hoppere og kombinertløpere i Hasselbakken i Skien 7. Februar.

Her er flere fotografier av alle deltagerene, både med og uten musikk, i svevet eller løypa.

thumbnail

Pors IF arrangerte landsrenn i Rugtvedtkollen 6. Februar. 2 "skiflygere" her fra Brunlanes deltok.

 

thumbnail Mot, kraft og vilje!
thumbnail De barske og imponerende modige guttane på Åres nøyer seg ikke med pingle fart. Der er det ekte skaufart, bånn spiker og full fart inn på det digre "traktorlaga" SPRETTHOPPET borte i skogkanten.
thumbnail De presterte flott og "subba" godt med seg fra premiebordet, skihopperene her fra distriktet, i Rugtvedtkollen i Porsgrunn søndag 24. Januar.
thumbnail En liten kjøretur unna, i Hasselbakken på Gulset i Skien, er det gratis utlån av hopp-ski med komplette utstyr, på hoppskole/karusell kveldene. Dessuten er det mulighet for gode råd og stødig instruksjon i Hasselbakken, for de som vil ha det før de begynner å "sveve".
thumbnail

De "kysser skyene", hopper høyt, kjører styggfort på ski og flyr langt, skihopperne. Både de her fra Brunlanes og andre steder i landet vårt. 

 

thumbnail "Alt går an om jenta vil", er et godt ordtak her i Brunlanes og kan kanskje også passe til denne fortellingen/lydbildet..
thumbnail

 Skihopp er mer enn noen få "sirkusartister" i den Tysk-Østerriske hoppuka. 

Det er modige hoppere og engasjerte foresatt i aktivitet utomhus nå. Både her og litt lenger nord i fylket vårt sjøl om det er mange og kalde blå. 

thumbnail "We kiss the sky"
thumbnail

Og, det er godt med parkering, og lys om kvelden der, sjøl om sola går tidlig ned!

Videosnutt i bunn av artikkelen

thumbnail Larvikdistriktets unge og lovende skihoppere må reise mange mil for å få snø i bakken og luft under skia nå før jul. 
thumbnail Her kan du se og høre hvordan "Årets Ildsjel -09", Trygve Bringsverd fra Øyestad IL i Aust-Agder, fortsatt bidrar og engasjerer seg.
thumbnail Raskest med langrennski på beina av verdenseliten i kombinert under helgens verdenscup arrangement på Lillehammer og Sjusjøen, var Mikko Kosklien fra Søre Ål.
thumbnail

Inge Eriksrød fra Stolpestad (om sommer`n) og Siljan (bosted) debuterte som FIS ski-dommer under kvalifiseringen på Lillehammer fredag kveld.

Resultatlista fra kvalifiseringen finner du lenke til i bunn av artikkelen.

thumbnail Lagene som inneholder våre beste menn i hopp og kombinert er tatt ut til helgens FIS World Cup på Lillehammer. Det er Norges Skiforbund sin side som melder om laguttaket 1. Desember.
thumbnail Inge Eriksrød er litt fra Stolpestad her i Brunlanes, men mest fra Siljan i Telemark. Lørdag og søndag som kommer (5. og 6. Desember) debuterer han som en av FIS sine skihopp-dommer under World Cup rennet på Lillehammer!
thumbnail

Neste helg, 5. og 6. Desember, skulle det vært arrangert FIS Word Cup i hopp og kombinert i Trondheim, det er avlyst. Dermed blir det internasjonal skifest på Lillehammer isteden i flg FIS og arrangørenes sine nettsider 27. November. Da blir det ikke så mange timene med direkte-tog fra Larvik stasjon for den eller de som skulle ønske å overvære den moroa!

Lillehammer skifestival sin side her
thumbnail

Den røde NM-lua er inngangsbillett til ski-NM i Stokke i slutten av januar. 

thumbnail

Sesongens første Norgescuprenn i hopp skulle vært arrangert nå til helgen, 21. og 22. November, i Vikersund. Det er dessverre avlyst.

Men, 5. og 6. Desember planlegges det store ting i Trondheim!

thumbnail Det har skjedd litt av hvert i helgen, både her og litt lenger vekk. I Drammen var det bla. freestyle hopprenn ut i elva under den storartede elvefestivalen.
thumbnail

"Røde Kors" er med og gjør det trygt å være tilskuer eller deltager  om det er hopprenn i Brattlibakken midtvinters eller "Hallelujah" konsert, til inntekt for kreftsaken og Radiumhospitalets venner, på brygga i Nevlunghavn!

Billetter til "Hallelujah" konserten med Lind/Nilsen/Fuentes/Holm på brygga i Nevlunghavn er å få kjøpt på Nevlunghavn Bakeri og Conditori, Søndersrødtunet og Meny i Stavern.  Overskuddet av arrangementet går til "Radiumhospitalets venner" og kreftsaken.

thumbnail Her er en videosnutt som er tatt fra fra flyet til Kåre Liane på Skitnerød. Den viser noe av ytre Brunlaneset nå i Mai mnd. Take off og landing skjer på Skitnerød flyplass og flyturene går over Mølen og Nevlunghavn.
thumbnail
10. trinnet på Brunla Ungdomsskole har vært på skitur i høyfjellet. Her er bildene med "kjentfolk og skielite" på "Norges tak"!
 
 

 

thumbnail Her er en liten bilde serie (62 bilder!) fra avslutningsrennet "-last man standing", i Aron alpinanlegg rett før påske. Noe å se på for alle oss "badegjester" fra Drammen som oppholder oss her ute På Neset i perioder.
thumbnail I Oslo planlegges en rimelig stor folkefest i Februar / Mars 2011. Byggingen av det nye anlegget er godt i gang.
thumbnail Robin Nalum har lagt ned mange timer i skibakken i vinter, det har gitt resultater. Men i dag var det "grillparty" og uoffisielt klubbmesterskap i hoppbakken på Nanset!
thumbnail Kombinertkonkurransen i Vikersund søndag 15. Mars, var en storartet idrettsopplevelse. Mikko Kokslien sitt perfekte langrenn og hans flotte tredjeplass i world cup kombinert, var større å oppleve enn all verdens skiflygere tilsammen der ved Heggen Kirke!
thumbnail Her er noen  bilder fra laghopp konkurransen i Vikersund 14.3 2009. Er du redd for høyder og blir uvel av  fart, så ikke se på disse bildene!
thumbnail

World Cup i hopp på Lillehammer blei et flott og velarrangert skirenn/folkefest/sirkus for 12-13 000 tilskuere i Lysgårdsbakkene. Prestasjonene i rennet var store av verdens beste skihoppere, men de var absolutt ikke Norske fredag 13. Mars 2009!

Skirennet blei vunnet av Harri Olli, med Dmitrij Vassilijev og verdenscupleder Gregor Schlierenzauer etter seg på resultatlista. Adam Malysz  blei nr. 4! 

thumbnail

VELKOMMEN TIL STOR IDRETT OG FOLKEFEST !

 

 

13 - 15 mars 2009 er alle skiinteresserte velkommen til FIS World Cup skiflyging og DKB Kombinert FIS World Cup i Vikersund Hoppsenter.

thumbnail

"Oppsamlingsartikkelen" fra KM for hopp og kombinert 2009, med 102 (!) NYE bilder av samtlige deltagere i den store bakken  på Youtube. Pluss, de fire tidligere artiklene fra det vel gjennomførte skirennet finner du her.Ingress

thumbnail Her følger en bildeserie for de spesielt ski interesserte. K 40 hopperne i det utvidede kretsmesterskapet for Telemark og Vestfold kan du se i svevet her. Lenke til resultatlista ligger i bånn av artikkelen.
thumbnail Det blei prikkfritt arrangert kretsmesterskap i hopp og kombinert, for Vestfold og Telemark i Botne lørdag. Marthe Skinnes fra IL Ivrig blei "prinsessa" i mesterskapet, hun både svever flott og går "styggfort" på ski i klasse 14 år jenter!
thumbnail

Botne SK i Holmestrand arrangerer Kretsmesterskapet for hopp og kombinert lørdag 7. Mars i Breimyrbakkene. 110 utøvere er påmeldt til rennet som starter i de minste bakkene kl. 10.00.

PS: Det er plass til etteranmeldte!

thumbnail Det var en solid gjeng som kom fra Larvik kommune til kretsmesterskapet i Botne lørdag. Nicolay Johansen og Mathias Myrland  plukka med seg hver sin kretsmesterskap medalje i gull hjem!
thumbnail

Nærmiljøutvalget arrangerer skidag i samarbeid med Brunlanes IL. Klubbhytta til Brunlanes idrettslag på Halle er utangspunktet, for nærmiljødagen,  søndag 8 mars fra kl 12 00.


thumbnail

Linn Jørum Sulland, som spiller med drakt nr. 5 på Stabæk,  signerte for LHK i Bergslihallen søndag. Det var etter den TV 2 overførte Eurpopacupkampen signeringen skjedde.

 

thumbnail Det er rett og slett imponerende hva guttane på Eidsten kan, og hva de har laga til der nå! Se sjøl på YouTube inne i artikkelen.
thumbnail

NM i stor bakke går av stabelen på Lillehammer onsdag 4. Februar. Skidommer Thorbjørn Paulsen fra Skotfoss Turn og Idrettsforening skal dømme der. Men, etter hvilken regler? Klikk her og få svaret.

 

thumbnail

Nanset IF arrangerer hoppskole hver mandag kveld. Gutter og jenter, 7 - 13 år. Oppmøte kl. 17.30 for lån av hoppski og støvler.

Nanset IF logo

thumbnail Noen bilder fra livet "på sletta" i Brattlibakken 31. Januar 2009, pluss resultatene.
thumbnail

Det er mange år siden det har vært kretsrenn i hopp her i kommunen. Dagens hopprenn i Brattlbakken var det første siden Telemark og Vestfold blei en skikrets.

thumbnail Larveføtter på Hvatum.
thumbnail

Det har vært god gammaldags dugnadsstemning i distriktets eneste "oppegående" hoppanlegg de siste kveldene. Beintråkking og håndmakt, fra både hoppere og foresatte, har sørget for hoppklar bakke. Nå er det igjen klart for å høre "i farta" og "suset fra svevet" om kvelden i Brattli bakken i Bjørndalen på Nanset.

Det er trening i dag, onsdag 07.01.09.Kl.18.00!

thumbnail

Det blei Worldcup-seier nr.2 til den sympatiske Østeriker under dagens Hoppukerenn "Vierschanzentournee" i Bergiselbakken i Innsbruck, Østerrike! Loitzl seiret med 261 poeng.

Nr. 2 i skrirennet blei landsmannen Gregor Schlierenzauer 260.3 poeng, og nr. 3 blei tyskeren Martin Scmidt.

Wolfgang Loitzel leder nå hoppuka sammenlagt, 15.8 poeng foran Sveitseren Simon Amman.

Les mer om den tysk-Østerriske hoppuka her

Bildene i denne artikkelen er fra Nordic Tournament på Lillehammer og Holmenkollen 2008

Idrettsgallaen 2009. Stem på kandidat nr 4, Trygve Bringsverd, her

Nå til helgen er det Idrettsgalla på Hamar.  Der skal "ÅRETS ILDSJEL" kåres. Gi din stemme til Trygve Bringsværd, fra Øyestad IF, her

Les og se mer om denne utrettelig oppoffrende, og "sånn passe" og "litt over middels," skiinteresserte Sørlendingen her.

Les hva Agderposten.no skriver her

Logo

thumbnail Hoppukedeltager Tom Hilde forklarer hvordan det skal gj;res i bakken.
thumbnail Langrennsløyper og slalombakke er tilgjengelig oppe iLågendalen. Hoppbakkene i Botne er det nærmeste åpne anlegget for "skiflygerene" fra distriktet denne helgen.
thumbnail

I FARTA!

Kjenner du en liten eller stor, gutt eller jente, som har lyst til å "sveve og fly" inn i det nye året er det mulighet nå! Ski, støvler og dress er det å få lånt/leid i bakken 

thumbnail

Simmon Amman seiret i Kuusamo denne helgen,  World Cup sirkuset er demed i full gang. Neste helg lander det i Trondheim! Bortoverskieliten, Kombinerteliten og VERDENS BESTE SKIHOPPERE skal da prestere på Norsk snø! Dessuten.. Adam Malysz har bursdag 3. Desember, da blir han 31 år. I denne artikkelen ligger det også en link til bildene og teksten fra den gangen da Simon Amman vant sitt til nå, siste skirenn her i Norge.

5

thumbnail Stortalentet i kombinert, Mikko Kokslien fra Lillehammer var bestemann i langrennsløypa, og blei nr.3 totalt i dag !
thumbnail For distriktets skihoppere, gutter og jenter små som store, er det barmarkstrening trening om dagen.
thumbnail

"Hei, jeg tar bilder for ei internettavis fra Gui her PåNEset".

Det var åpningsreplikken som fungerte, sammen med "bitte-litt" fingerspråk,  i Jordbæråkeren på Askeskogen i kveldinga onsdag. Resuløtatet blei "3 øyeblikk" fra 3 gjestearbeidere.

thumbnail Det blir VM i Vikersundbakken 2012, det blei bestemt i Sør-Afrika av FIS Torsdag 29. Mai.
thumbnail

 17. Mai er over og pen-tøyet er hengt fint på plass i skapet igjen..

 

Deilig er det å få være gutt, og legge tingene sine nøyaktig der man vil.

 

thumbnail Årets friidrettskarusell blei avsluttet på Hallebanen tirsdag kveld. Samtidig var det starten på den ukentlige "Friidrettstreninga" som skal være på torsdagskveldene fram mot sommeren. FØRSTE TRENIGSKVELD FOR BARN OG UNGE ER TORSDAG 15. MAI kl. 18.00
thumbnail 4 år og på skirenn i Holmenkollen med mamma og pappa er en spennende opplevelse for noen og enhver.  Det virket som Prinsesse Ingrid var tydelig “husvarm” i bakken, hun pekte og forklarte så fort de Kongelige med følge var kommet&nbs
thumbnail I Brattli bakken på vei ned til Gopledal har det vært full aktivitet siste uka. Unge og g a m l e skihoppere fra hele distriktet har preparert og gjort i stand bakkene.
thumbnail Mikko Kokslien (Start nr. 36) har vært i Kollen før, og han har "bestandig" gått fort på ski.. Nå var det på tide å få tatt noen bilder av "den sympatiske unge mannen som danser på snøen med ski på beina",  rundt og
thumbnail Denne artikkelen er skrevet,og disse bildene er tatt, for det av at det i minst 20 år har bodd, og blitt "huset noen tusen" polske gjesterarbeidere her ute på Neset. Det vi stort sett har hatt å snakke om &q
thumbnail Skirennet på Lillehammer er over, og resultatlista finner du her. Det vil komme en laaang bildeserie over helgen fra Worldcup sirkuset i OL byen.1)Gregor Schlierenzauer, Østerrike 257,9 (132-129,5), 2) Andreas Küttel, Sveits 255,8 (126,5-133), 3) Janne Happonen, Finland 255,3 (124,5-135), Schlire
thumbnail Det var bra besøk på Larvik bibliotek når Ole Gunnar Fidjestøl gjestet bakkebyen sammen med fortatter Thorvald Steen.
thumbnail Torsdag kveld, 28.02.08) i Badeparken, nærmære bestemt på Larvik Bibliotek, er "bakken klar", og skihopperen fra bygda med den STORE bakken entrer podiet. Det har ikke lyktes PåNeset.no å få bekreftet om medlemmer av Arne Scheie sin fanclub også kommer.
thumbnail Vi har bilder fra Oberstdorf i dag her PåNeset.no. Resultatene fra FIS finner du her. Fotografene Kai Sandbekk fra Svarstad og Jørgen Nordskog fra Siljan, er paaneset.no sine akrediterte i FIS sitt verdensmeterskap for skiflyvere! De har fått "ut" disse to bildene fra Oberstdorf i Syd
thumbnail NM Hopp for veteraner Botne sk arrangerte veteran NM i helgen for skihoppere og kombinertløpere i Breimyrbakkene i Botne.  Fra “sørbygda” i fylket vårt var det Fredrik Lange Nilsen (bildet over), og Helge Kjærmann som representerte.  Helge Kjærm
thumbnail Telemark og Vestfold skikrets, ved Stokke IL har blitt tildelt NM i 2010 iflg. Norges Skiforbund (les her)  Da bør det være mulig å arrangere et hopprenn i en godkjent bakke i fylket vårt, slik at  NM hopprennet ikke går ”ei dagsreise” unna ! Nesets skiflyv
thumbnail "Wir haben alles versucht, aber wir hatten keine andere Chance" Det betyr på godt norsk at skirennet i Innsbruck i dag blei avlyst og flytta til Bischofshofen i morgen kl. 15.45 iflg. fjernsynskanalen ADR. "Store sjef" i FIS, Walter Hofer,  avlyste og flytta det tredje renn

thumbnail Hoppsesongen er for lengst i gang for verdenseliten, og Anders Jacobsen ”var nedi med handa” på Lillehammer igjen i dag iflg VG.. (se her)  Anders 10 år, fra Bakkane her på Neset, (bidlet over) stod derimot støtt som en påla i landingene sine når han åpne
thumbnail På Eidsten rett bortenfor Frikirka er det luftige svev og høye hopp mot den blå himmel som gjelder.  Brunlanes skater og råeste ”triksesykkel kjører”, nemlig Martin Hafsten, har sitt eldorado på jord her.   Martin har trena og drevet med skating og sykkel
thumbnail Vi snakkær ikke om de berømte ordene ”hopp Caroline, hopp” som ble sagt av den hjem-vennende dikter ektemannen på Aulestad i Gausdal. Dette gjelder Kjell Ivar Magnussen fra Rollag.Kjell Ivar Magnussen har vært landslagstrener for kvinne landslaget vårt i hopp i 3 år. Han
thumbnail

 -Kjemper om 250 000.- på målstreken etter 2100 meter

thumbnail

Hvorfor akkurat Stavern i dag?

thumbnail

– Sundag 19. juni 2016 kl. 10-16.

thumbnail

Kaninbur er ikke bare ei kasse med strø i lenger på Krabberønningen ved Helgeroa. -Nå skal de innredes også. 

thumbnail

Ridderdagene på Storedal arrangeres fra 19. til 21. august med mange aktiviteter, og sykkelrittet «Erling Stordahls Minneritt 2016» er lørdag 20. august.  

thumbnail

De kan noe som ikke alle kan, og de blir bare bedre og bedre.

thumbnail

Det var stor stemning på Konnerud i  Drammen da ” Det Lille Ridderrennet” ble arrangert for 30. gang. 

thumbnail

Gulvstøperen, entreprenøren og sportssjefen i Vikersundbakken intervjues av Ronny Blekkan i TvModum om skihopping og folkefesten

thumbnail

I Vikersundbakken bruker dommerne video for å kunne velge å dobbeltsjekke nedslaget, sier FIS dommer Inge Eriksrød fra Siljan

thumbnail

Han ble nr. 2 i dagens renn i Vikersundbakken, og på pressekonferansen fortalte han om dramaet som har utspilt seg i helgen. 

 
thumbnail

Folkefesten er i gang og skihopperne svever! Bilde og lyd med Kenneth Gangnes, Alexander Støckl og Anders Jacobsen i artikkelen.

thumbnail

Hele familier er med, og flere tar ut feriedager for å bli med på denne skifesten. Ikke mindre en ett tusen frivillige stiller opp, og mange har vært med i mange år.

thumbnail

 I morgentimene tirsdag 2. februar var det hektisk aktivitet på Bragernes Torg.

thumbnail

Den legendariske limerickforfatteren er tilbake i sporet, på standplassen og i bakken! Her er to nye. -En i teksten og en i videoen

thumbnail

Her er sportssjef Clas Brede Bråten, pressesjef Halvor Løkken, skihopperne Daniel-André Tande og Kenneth Gangnes, pluss "herr skihopping", renndirektør Walter Hofer i FIS. De gir deg grunnene for å dra til Lillehammer for å se verdens beste langrennsløper, kombinertløpere og skihoppere denne helgen!

thumbnail

 Jørn Hilme-stemnet åpnet med en herlig og melodiøs konsert av "Maar" i St. Tomaskyrkja på Filefjell. Foto, tekst og videoer i artikkelen.

thumbnail

Fotoserie og tekst fra en av sommernorges opplevelser.

thumbnail

Bli med på aktiv sommerferie i Trøndelag!

 

thumbnail

-Da er det på tide å få lufta leketøyet, sier Agnar Bakken. Se og hør hvor og hvordan i innslaget.

thumbnail

– Skal du ut i skogen og ta liv, er det viktig at du er forberedt.

thumbnail

Over 80 av landets vågale og utholdende unge gutter og jenter deltok i Breimyrbakkene. 

thumbnail

Landets aller beste skihoppere i 15. og 16. års klassen møtes til dyst i Breimyrbakkene i Vestfold denne helgen.

thumbnail

11 dager før seieren i Falun svarte han på spørsmål om frykt i hoppbakken og om rekruttering av skihoppere i Tyskland.

thumbnail

800.000 så Fannemel sette verdensrekord. I tillegg ble TV-bildene vist direkte i Brasil og  Asia.

thumbnail

Historien ble forandret 2 ganger på 2 dager i Vikersund

thumbnail

 Fredag kveld knuste Noriaki Kasai sine egen rekorder. Her er 3011 foto fra Vikersundbakken 13. februar, pluss videointervju.

thumbnail

Her kan du se skiflyvning i Vikersund fra torsdag kl.15.00!

thumbnail

Vikersundselskapet, som bl. a. bygger ny E 16 over Filefjell, går inn som hovedsponsor til skiflyvningsrennene i verdens største hoppbakke denne helgen.

thumbnail

Videointervjuer med norgesmester Anders Jacobsen, landslagstrener Alexander Stöckl, hoppdommer Inge Eriksrød og skihopper Edvart Myrvang Bakke. Pluss bilder fra NM i Holmenkollen 3. februar.

thumbnail

Over 35 norske hoppere får trolig hoppe på hjemmebane i verdens største bakke, og godt over 15.000 er ventet for å heie.

thumbnail

Bakken er klar og lista er lagt for helgen 13.-15. februar i skiskytter- og skiflyvningskommunen Modum.

thumbnail

Eivor Melbybråten og Anders Kolstadbakken tok gull. Også de andre elevene til Ola Kjørli i Valdres ski leverte flotte langrennsprestasjoner i KM for Oppland på Gålå 24. januar.

 

thumbnail

På litt over to dager er utrolige 1.200 lastebillass med snø produsert i skiflygingsbakken i Vikersund. Dermed er snøen sikret til rennene i februar.

thumbnail

Smørere og "serviceteam" til Kenneth Gangnes fra Kolbu Kameratene har årevis med erfaring, engasjement og et par hemmligheter.

thumbnail

Anders Fannemel skulle bli skiskytter. Her er videoen hvor Anders forteller litt om seg sjøl. Sambygdinger og far forteller om hvorfor og hvordan han har blitt skihopper i verdensklasse.

thumbnail   Mikko Kokslien går som ei kule i løypa. Med start nr. 43 etter hoppinga, gikk han seg opp til en 7. plass.  
thumbnail

Hopplandslaget er et yndet sponsorobjekt. Det er det også for utenlandske firmaer. Hva er "OMV" hoppsjef Clas Brede Bråthen?

thumbnail

Sesongstart skiskyting på Natrudstilen ved Lillehammer 14.-16. november. Det blir gratis inngang og gratis publikum-transport fra Lillehammer og Moelv

thumbnail

Leder i Kjose 4H ved Larvik Ole Jørgen B Abrahamsen fikk både  langveis og storfint besøk på perrongen i den lille bygda 26. september. 

thumbnail

Kombinertløper Magnus Krog bor i Trondheim, er fra Høydalsmo i Telemark og satser for fullt mot både Beitostølen, Worldcupløpene og VM i Falun til vinteren. 

thumbnail

- i dyp respekt.

thumbnail En fantastisk sommer går mot slutten og Ridderdagene på Storedal er rett rundt hjørne.  Nærmere bestemt fra den 5. til 7.september på Storerdal Kultursenter i Skjeberg.    - Påmeldingen er meget bra og det er påmeldt deltagere fra hele Østlandet. Vi har
thumbnail

- Med årets show har vi virkelig truffet spikeren - eller rettere sagt teltpluggen - på hodet, sier cirkusdirektøren med et smil.

thumbnail

"Alle skal med", er og har vært hans tenkesett i fotballverdenen.

thumbnail

Det ble en luftig og spennende dag for Nils Petter Berg fra Kongsberg. Drømmen om et..

thumbnail

Det var en fantastisk tur over fire dager med naturopplevelser i kø.  42 bilder i fotoserien.

thumbnail

ABAX -elektroniske kjørebøker, Skørn sykkel i Valdres, Bildeblogen.com og Langsveien.no sørget for at samtlige deltagere i Farrisrunden 2014 ble fotografert i Kjose. Del 1 (904 bilder) og 2 (786 bilder) er offentlige nå.

thumbnail

Diane Hanisch fikk i vinter Kongens fortjenstmedalje for sitt mangeårige arbeide med Ridderuka og Ridderrennet. Nå viderefører hun Erling Stordals filosofi på hans hjemgård i Skjeberg og inkluderer Tahirlekene i arrangementet.

thumbnail

-Akkurat som det skal lukte når ville, men tamme hestekrefter slippes løs.

thumbnail

-"Vi snakker ikke om hestekrefter" og "det blir full gass i morra"

thumbnail

Neste år kommer tre av de gjeveste hoppkonkurransene rett etter hverandre. Vikersund åpner ballet.  

thumbnail

-ei av Norges mest spektakulære «bussruter» kjøres fra 14. februar til langt ut i april om det er snø nok

thumbnail

Den fenomenale skiløperen sikret at bronse-medaljen etter dagens kombinert renn i Sotsji, kommer til Høydalsmo. Det skjedde etter en mektig maktdemonstrasjon av et langrenn . 

 
thumbnail

Langrennsdelen i NM i kombinert var på Beitostølen i Øystre-Slidre, 23. november.

thumbnail

Hoppdelen blei arrangert i Midstubakken i Oslo. Langrennet går på Beitostølen under sesongåpningen der.

thumbnail

Magnus Krog er en fenomenal kombinertutøver, som lengter hjem til Høydalsmo

thumbnail

Det ble en rå maktdemonstrasjon hvor utholdenhet, samarbeid og enorm allsidig kunnskap avgjorde. - Sluttspurten var av aller beste Northug merke!

thumbnail

Lunch og middag i fenomenale selskapslokaler i verdens største hoppbakke. Og du er garantert parkeringsplass om bilen er stor eller liten.

thumbnail

-Han tørrtrener på bakrommet og gleder seg til OL, men først skal han til Beitostølen.

thumbnail

Skidronninga Johanne Kolstad. -24 år gamal set ho sin siste verdsrekord, ein rekord som skulle bli ståande i 35 år!

thumbnail

Forfallet begynner tidlig og for hørselen hjelper det hverken med kniv eller sprøyter når den forsvinner, litt etter litt.

thumbnail

Karina Myrvold Nilsen fra Grenland Ryttersportsklubb vant med hesten HG Ciceros Casino Norsk Breeders Trophy/Breeders Open på Linnesvollen i Lier. 

thumbnail

Besøk "perlen" Torfinnsbu i Jotunheimen før den stenger før sesongen.

thumbnail

Lørdag 24. august satser Norges skogeierforbund i samarbeid med Viken Skog og de andre 

 

thumbnail

Bjørn Erik Helgeland i Larvik er en helt unik og likandes kar. Nå har han feiret sine første 40 år med familie og gode venner fra fjern og nær, i sommer og solskinnsbyen Stavern.

thumbnail

I anledning Norseman Xtreme Triathlon arrangeres hvert år den litt mildere utgaven, Eidfjord mini triathlon kvelden i forveien i Eidfjord. 

thumbnail

De fleste orker vel knapt å tenke tanken på å svømme, sykle og løpe til toppen av Gaustatoppen fra Eidfjord. 

thumbnail

Byen er for tiden varmest i landet

thumbnail

Det har vært en liten folkefest, rett nord for Valdres og Beitostølen, i himmel- og Nasjonalparkriket i Vågå kommune sin del av den herlige Jotunheimen!

thumbnail

Storsamling med mere enn 370 gutter og jenter fra store deler av landet i Midtstulia hoppsenter i Holmenkollen. Masse bilder og videointervju med bla. sportsjef Clas Brede Bråthen og skihopper Bjørn Einar Romøren. Med i videoen er også Tobias (4 år) fra Raufoss.- Han håper å hoppe 90 meter under treningsuka!

thumbnail

-Det eneste disse jentene savner er noen grepa karer som kan hoppe høyt og slå hardt!

thumbnail

Veden i den 30 meter høye stokken i aktivitetsparken Høyt og Lavt er godt kjent for oss som har eller har hatt "skrapesyken" (les trebåtentusiaster).

thumbnail
Engang for lenge, lenge siden var vi aper. For noen av oss er det fortsatt gruelig moro å klarte, henge og hoppe i trærne og gjerne være litt over bakken.
thumbnail

For ett år og fire måneder siden fikk han sitt livs andre store smell.

thumbnail

Hoppbakken "Pluto Hill" ligger der veiene har planet-navn. Venus, Neptun og Saturner alle fornavn på veiene i Djupedalen Borettslag

thumbnail

Ida B. Helgeland har åpnet "RåMann" for sesongen i Stavern. Der er de tøffe og "spenstige" røde herrebuksene bestselgeren!

 
thumbnail

Skagerak fisk har godkjent nye drivere av fiskemottaket i Nevlunghavn og de tar gjerne i mot enda mere fisk og reker fra Skagerrak

 
thumbnail

De er fargerike, de hopper uten v-stil og de er alle menn.

thumbnail

Hopprenn er ikke bare en lek når verdens beste er i aksjon i mammutbakken i Modum. Da blir det fort alvor og mange hissige menn, samtidig som Gregor Schlierenzauer sikret seg sin 46. verdenscupseier. Nå har han og Matti Nykänen like mange

thumbnail

Ordentlig skirenn uten bikkje i unnarennet, men med elg på jordet og bål på sletta!

Verdens beste skihoppere er på plass i verdensrekordbakken i Vikersund. De innbyr til skifest i helgen!

thumbnail

Det er ikke mange minuttene, men det sørger for at enda flere får bli med på "vorspielet"

thumbnail

Therese Johaug må gjerne få gå med, sove i og eventuelt danse med det Norske flagget på seg, slik som alle oss andre. Det er ikke alle helt enige i her i steinrøysa..

thumbnail

Hyundai blir hovedsponsor når Anders Jacobsen & co kommer til verdens største skiflygingsbakke siste helgen i januar.

 
thumbnail

Seier nr. 2 under "Vierschansentournee" 2012/13 i Garmisch-Partenkirchen , for landslagstrener Alexander Støckl sin elev Anders Jacobsen! Her er intervjuer på Tysk og Engelsk med de begge to.

thumbnail

Se, hør og prøv gjerne å svare på de varierte spørsmålene i Vikersund.no/dt.no julekalenderen. Premier er billetter til Vikersund 27. januar 2013.

thumbnail

Aktive destinasjons- og turistkontoransatte "i 100", for sine eiere og gjester!

thumbnail

Magnus Moan tok sin 20. verdenscupseier, med veldig god hjelp fra Telemark og Høydalsmo sin beste kombinertløper for tiden.

thumbnail

Noen av det flotteste og mest estiske en kan se om vinteren er et perfekt skihopp. Sarah Hendrickson fra USA gjør slike svev sammen med mange andre, bla. Anders Jacobsen

thumbnail

Etter nærmere to år seiret Magnus Moan igjen i World cup rennet på Lilleammer og Sjusjøen. Bak seg hadde han Jason Lamy Chappuis (Frankrike) og Bernhard Gruber (Østerrike)

thumbnail

Maren Lundby, Anette Sagen, Tom "Movember" Hilde og Anders Bardal seiret. De sørget for norges og verdens første seier i World-cupen sin Mixed-Team konkurranse på Lillehammer.

thumbnail

Det norske kombinertlandslaget har avsluttet sommersesongen i høyden helt vest i USA. Der var det tynn luft, mye sol og varmt. Se her

thumbnail

TVSK (Telelemark og Vestfold skikrets)  gratulerer Joachim Eriksrød (Siljan IL) med 2 plass sammenlagt i RC-B, Robin Nalum (Nanset IF)  med 3 plass sammenlagt i RC-B og Sander Bjørndalen (Heddal IL) med 3 plass sammenlagt i RC-C klassene.

thumbnail

"Sommerlekene 2012" i Knyken hoppanlegg hadde to deltagere fra "solkysten" i søndre Vestfold

thumbnail

2 ski-hoppere fra Nanset IF i Larvik, tok veien til Raufoss og Lønnberget hoppsenter for å delta i det første RC rennet etter ferien.

thumbnail

Oppdatert med video 23. juli! I vakre, ville, Vang i Valdres er det uforglemmelige natur- og kulturopplevelser for den som kommer gående/syklende/kjørende langs veien.

thumbnail

Vår Herres "diamanter",   multekart, madonna-figur og 13 spøkelser mellom Hedalen og Hølersetra. 

 

thumbnail

Fotograf Monica Martinsen var på Lillhammer og dokumenterte "grusinga" i snøværet for 2,5 år siden. Nå er enda ei historie å tilføye i bygdeboka og norsk skihistorie.

thumbnail

Fredag kveld offentliggjorde det internasjonale skiforbundet (FIS) et revidert forslag til hoppkalenderen 2012/2013. Der bekreftes forslaget om ny folkefest i Vikersund allerede til vinteren.

 

thumbnail

-Vikersund tok GULL på Universell Utforming.

thumbnail

-i Lahti! I Kvitfjell blir det "fritt fall og fort-fort" kjøring

thumbnail

Forventingene til de Norske skihopperne var litt for store i Vikersund 25. februar.

thumbnail

Her er 35 bilder av fra folkefesten i Vikersund hoppsenter, da Robert Kranjec fra Slovenia blei vedensmester i skiflyging. Dessuten er det linker til de "glitrende gode" hopp og VM sidene, norwegianskijumping.no og vikersund.no i artikkelen.

 

thumbnail

På søndag vil Johan Remen Evensen gjør sitt lengste ”hopp” i Vikersund.

thumbnail

Men, nå kan du oppleve et hopp sjøl i verdens største skiflygningsbakke, med HS 225 og bakkerekord på 246.5 m., i 360°!

thumbnail

Per Arne Dahl i spissen for blide, glade og positive folk i Vikersund!

thumbnail

Skiflygings VM er i gang og alt går på skinner for arrangørene så langt. Publikum blir godt tatt i mot og det virker som de har det storartet. De får sett mye flott skiflyging i det digre hoppanlegget.

thumbnail

Tom Hilde klarte ikke å komme seg med i VM i skiflyvning individuelt. Men, det er laghopp på søndag og da kan det være en bitte liten mulighet.

thumbnail

Første omgang i verdensmesterskapet i skiflyving i Vikersund starter fredag 24. februar. Torsdag 23. februar er det offisiell VM-trening. Her er bildeserie fra onsdag 22. februar, da var det prøvehopperne med Anders Jacobsen i spissen, som "regjerte" i bakken. 

thumbnail

Se og hør visepresidenten i organisasjonskommiteen i Skiflyvning Vikersund A/S, Halvor A. Hartz. Han forteller og forklarer på 246,5 meter i monsterbakken, 3 dager før Hopprennet med stor H, starter. 

thumbnail

For første gang er det laget et mobilspill fra Vikersundbakken. Hvor langt kan du hoppe?

thumbnail

Den offisielle VM-sangen til skiflygings-VM i Vikersund 23.-26. februar er ute.

thumbnail

Fortjent heder og ære til kombinertløperne Magnus Krog fra Høydalsmo i Vest-Telemark og Mikko Kokslien fra Lillehammer og Oppland

thumbnail

Her er mest lest og sett i 2011! Det har vært enorme leser-besøkstall og solide mengder med "Youtube-seere", her PåNeset.no i 2011. "Hukahoppanlegg" og "Ridderrennet" sine kanaler har også blitt sett.

thumbnail

Folk som er ute etter julegaver i siste liten har siste døgn satt billettsalgsrekord i Vikersund. Siste døgn er det solgt billetter til VM i skiflyging for 150.000 kroner. 

thumbnail

10 skoler/barnehager kan få GRATIS helårs skolehoppbakke takket være Norsk tipping, Sparebankstiftelsen, Lisand industrier og Norges skiforbund.

thumbnail Signalbygget "Vingen", tegnet av arkitektkontoret Snøhetta, begynner å ta form i monsterbakken. Verdensrekordholder Johan Remen Evensen har nå vært og inspisert både der han tok av, landet og ønsker å lande, om 78 dager!
thumbnail

Intervju med verdensrekordholderen på hoppkanten i monsterbakken i Vikersund, 6. desember 2011

thumbnail Skihopping er STORT i Europa og det er et mangfold av redaktører/journalister, som reiser med og følger world-cup sirkuset tett på.  
thumbnail Synne Steen Hansen fra Skien og Telemark og Vestfold skikrets imponerte under det første World cup rennet for kvinner på Lillehammer.
thumbnail

World cup helgen er i gang i "Lillyhammer". Verdens første world cup hopprenn for damer går av stabelen der, pluss verdens første kombinertrenn med strafferunder, sammen med world cup hopprenn for menn 2.-4. desember. Dessuten kommer CC cowboys en tur også.

thumbnail

Kombinertløper Magnus Krog fra Høydalsmo idrottslag i vest Telemark, tok sin første World cup seier i Kuusamo i Finland 25.11.11 Se bilder, artikler og videoer fra skirenn og trening i hjembygda til Telemark og Vestfold skikrets sin beste skiløper for tiden. 2.-4. desember kan du oppleve Magnus og resten av verdenseliten i hopp og kombinert på Lillehammer!

thumbnail -Vi gikk ut med beina først, sa rullestolbruker Jan Christensen.
thumbnail "RC cupen" for landets lovende skihoppere blei avsluttet i Gjerpenkollen ved Drammen denne helgen. Vinneren av "RC C" i 13-16 års klassen for gutter, er fra "solkysten" i Brunlanes ved Larvik!
thumbnail

Det blir tv-sendt sesongåpning for andre året på rad i Vikersund 19. november.

thumbnail

-og Vikersund skal etter alt å dømme arrangere skiflyging i verdens største bakke januar 2013.

thumbnail

Fredag lages utkast til verdenscupkalenderen i hopp fram til 2016. Det gir arrangørene i verdens største bakke viktig forutsigbarhet.

thumbnail I Lønnbergbakken på Raufoss blei det solide plasseringer
thumbnail Nå lurer verdensrekordholder Evensen på om du kommer.
thumbnail MarinAlpin sitt populære sommeravslutningssalg går mot slutten. Safet Cehajic byr på 75% avslag på orginalprisen til de som gjør turen innom Marin Alpin butikkene i Stavern og på Fritzøe brygge nå! 
thumbnail "Sommerfesten" i Lavolandet på
 Gunnars Verksted
 i Brunlanes er en tradisjon og en "drømmedag" for mange. Her er 27 fotografier og egen video fra arrangementet
Det var topp stemning og "fri bruk" av attraksjonene noen
herlige
ettermiddag- og kveldstimer 30. juli 2011
thumbnail Campingplassene her på Brunlanes, eller "på Stavern" som mange gjester sier, har fornøyde besøkende som stortrives. Ronny Blekkan fra Geithus i Modum kommune, er en av mange som stadig kommer tilbake: "-for å gå barbeint og uten sokker i skoa noen dager".
thumbnail Johan Remen Evensens verdensrekord sørget for enorm sponsor- og gjesteinteresse til vinterens Vikersund-VM. Med hjelp fra SponsorLink skal nå opplevelsene løftes for publikum og sponsorer.
thumbnail Det er ikke bare langs leden til Hurtigruta det er liv og røre. Lengst sør-vest i Vestfold, i "Hæljeroa", arrangerer Helgeroa Vel "Helgeroadagen 2011".
thumbnail Robin Nalum fra Brunlanes representerer Nanset IF i hoppbakkene. Han er blant de beste i landet i sin klasse på plast også!
thumbnail Nå finner de fram "hakke og spade", pluss muligens litt redskap fra entreprenør Albert. Kr. Hæhre i Vikersundbakken igjen. Det skal optimaliseres og justeres litt!
thumbnail Ulv og bjørn i "fri dresur" er det nå mulig å oppleve i Flå i Hallingdal. Det er bygd gangvei over bjørneinnhegningen i Vassfaret Bjørnepark.
thumbnail

Anders Jacobsen var ikke på treninga. Nå "spekuleres" det.Ringeriksavisa

thumbnail

Nye trenere og nytt treningsapparat (!), var noe av det hopplandslagssjef Claes Brede Bråthen presentert i Gjerpenkollen hoppanlegg i Drammen 25. mai. Bilder, tekst og  videointervjuer her.

thumbnail
Landslagstrener Alexander Støckl, er i Gjerpenkollen ved Drammen og i Midtstubakken i Oslo.
thumbnail Mere enn 81000 (!) ganger har de 252 videosnuttene blitt sett.
thumbnail

Skihopper Robin Nalum fra Brunlanes er 12år og fikk vel fortjente kroner og stor heder, fra Telemark og Vestfold skikrets under kretstinget 2011.

thumbnail

Høydalsmo idrottslag i Tokke kommune er et forbildelig idrettslag. Det var der verdens første skirenn (ble kalt løypemøte) ble arrangert i 1866.

Det er hovedlandsrenn for de unge hopp og kombinertutøverne i landet denne helgen.
thumbnail

Prikkfritt arrangert hopprenn i Gjerpenkollen i Drammen. Muligens var det Norges største hopprenn de siste 20 årene, med 173 påmeldte ski-hoppere. Robin Nalum fra Anvik Bygdelag og Brunlanes var en av de mange som deltok der, sammen med klubbkamerater og -venninne, fra Nanset IF.

thumbnail

Nå kan du lese Jon Herwig Carlsen sin limerickforfatter siden 1994, sine mesterlige verker her PåNeset.no også.

1. bidrag i denne artikkelen.

thumbnail Lørdagens skirenn i Vikersundbakken blei en storartet folkefest og et flott skirenn.
thumbnail

Johan Remen Evensen satte to verdensrekorder i Vikersund i kveldinga 11. februar 2011.

 

thumbnail

Nå drar det seg til i Modumbygda, verdensrekord er bestilt og folkefesten er i rute!

 Og, Olav Versto skriver i en kommentar i VG  “-De mange ildsjelene i Vikersund fortjener nasjonens takk..”!!!!

thumbnail

HER BLIR DET MORO OG HER FLYR DE LANGT!Vergard Swensen Foto Kai Sandbekk

logo

thumbnail

                    

thumbnail

Mikko Kokslien gjorde "reint bord" under NM i kombinert med seier både i individuelt og lag-sprint kombinert. Her er den så inderlig vel fortjente Kongepokalen Søre Ål skiløperen fikk.

 

thumbnail

Og dermed er Vikersund og Planica i krig på Facebook i følge nrk.no!

thumbnail KONGSBERG blir hovedsponsor for prøve-VM i skiflyging 2011 i Vikersund.Logo Vikersund Skiflyging
thumbnail

Det ligger også lenke til 173 bilder fra "vinterens eventyr" i Kjose, med innsats, idrettsglede, fellesskap og masse bygdemoro, i  denne artikkelen.

thumbnail

Flere tusen mennesker er ventet til Vikersund 9. til 13. februar, men det er ikke bare hopperne som skal stå for stor stemning i bakken.

thumbnail MARINALPIN har lagt enda en suksess til sin fra før så fremgangsrike historie.
thumbnail NM i hopp stor bakke for kvinner og NC elite for menn, ble prikkfritt arrangert med herlige vinterlige forhold i Vikersund hoppanlegg lørdag 20. November 2010.
thumbnail Det blir et stort åpningsrenn og mye moro! Se web-cam fra anlegget inne i artikkelen

En skikkelig fest skal vare i 3 dager. På Beitostølen i Valdres er det topp stemning og en storartet og trivelig stemning på folkefesten, som bare er kommet til dag 2!

thumbnail

Landslagshopper Anders Jacobsen forteller om sine tanker for sesongen 2010-11, fra toppen av Vikersund-bakken 1. November -10.

 

thumbnail

Billettsalget til prøve VM, i verdens største hoppbakke i Vikersund, 11.-13. Februar 2011 (om 100 dager) startet 1. November. Bestill billetter her, eller inne i artikkelen.

 

thumbnail

                                                      Logo MArin Alpin MarinAlpin Stavern Brunlanes Larvik

thumbnail -han bryr og engasjerer seg, med og om, de yngste og uerfarne skihopperne også!
thumbnail                                                                             Reka
thumbnail                                                             - langs langs E 16 Foto Roy Myrland
thumbnail

Det er flere verdifulle deltagerpremier som skal deles ut etter hopprennet på brygga i Helgeroa i morgen.

Arrangørene Omlidstranda Camping, Meny Søndersrødtunet og paaneset.no har fått 5 voksen billetter av arrangørene av Di Derre konserten neste helg. Bilettene blir trukket ut blant store og små deltagere i hopprennet mellom kl.12.00 og 15.00, 3. Juli. Vinner du ikke i trekningen av billetter så fortvil ikke... Dag Jensen fra Nevlunghavn vel vil være tilgjengelig på brygga i Helgeroa med nok biletter til salgs!

Pc di derre billett litet bilde foto Roy myrland

thumbnail .
thumbnail Hopper du i bakken på brygga i Helgeroa til lørdag, kan du få:

Alle som deltar i hopprennet i hoppbakken til "Årets ildsjel" i 2009, Trygve Bringsverd, er med i trekningen av en gratis mini pc, spandert av Omlidstranda Camping. Meny på Søndersrødtunet er den andre bidragsyteren som gjør dette unike arrangementet mulig helt ytterst på bryggekanten i Helgeroa.

Ps. Unnarennet ender ikke i vannet!

Deltagelse er gratis og husk du kan få:

thumbnail Paaneset.no kan nå bringe de første, eksklusive bildene fra vraket av
Brummer ved Tvistein rett utenfor Nevlunghavn.

KJ

thumbnail .
thumbnail De stod tidlig oppe i Kransjka Gora i Slovenia dag, Brunlanesingene som er på langtur for å oppleve VM i skiflyging i den enorme monsterbakken i Planica.
thumbnail Spesielt når den vinnes i en hoppbakke i Telemark, du er 8 år, og har vokst opp og bor i strandkanten her i Brunlanes.
thumbnail Det er litt trafikk fra Langangangsbrua om dagen..
thumbnail Anette Sagen og resten av våre eminente hopp-jenter gjorde unna NM for damer i liten bakke i Botne lørdag. Dessuten var det en haug med dyktige og dristige gutter fra store deler av landet som gjorde opp om heder og ære. Det var nemlig både RC cup og Hopptreff-finale, samme sted.
thumbnail "Rock and roll" på Lillehammer!
thumbnail Kvalifiseringen til Bauhaus World cup i hopp i Lysgårdsbakken på Lillehammer i kveldingen torsdag 11. Mars.
thumbnail

Her er hilsen med bilder til oss her hjemme fra bygda til Solan Gundersen. Der er det, "sånn ca. noen grader østover og enda flere mil oppover", hovedlandsrenn nå.

thumbnail Hoppdronnigen.
thumbnail Det ligger an bli en heidundrende trivelig folkefest neste helg i Holmenkollen.
thumbnail "Å hoppe etter Wirkola" eller "å ha is i rubben" er kjente uttrykk,men..
thumbnail Nærmiljøutvalget vårt her ytterst i Brunlanes innbyr til vinterdag på Halle. I Høydalsmo i Telemark skal det være COC renn i kombinert.
thumbnail På Halle skal det være nærmiljødag 7. Mars og i Alvdal der er det snart landsrenn for våre unge skihoppere.
thumbnail De de barskaste skiløperene her i Brunlanes, med de flottaste nedslagene, "tasser" ikke bare rundt. De er også oppom skyene en tur, når de har ski på beina!
thumbnail Det kommer ikke bare til å handle om ski og hopprenn i Røyseberget Ski Arena søndag kl. 14.00.
thumbnail

Stavern er sommerbyen over alle sommerbyer. Men når det arrangeres skirenn - i Stavern - blir after beach byttet ut med after ski.

thumbnail

Det er aktive, engasjerte og positive folk i Anvik bygdelag, "BøgdeMesterskapet" i hopp arrangeres søndag som kommer, etterfulgt av ski og brettleik i "Røyseberget ski arena".

Brunlanes og Vestfold sin sørligste hoppbakke har god plass til alle og det er varm grill på sletta for grilling av medbrakt.

thumbnail

Telemark og Vestfold skikrets, sammen med Skotfoss turn og idrettsforening, arrangerte kretsmesterskap for hoppere og kombinertløpere i Hasselbakken i Skien 7. Februar.

Her er flere fotografier av alle deltagerene, både med og uten musikk, i svevet eller løypa.

thumbnail

Pors IF arrangerte landsrenn i Rugtvedtkollen 6. Februar. 2 "skiflygere" her fra Brunlanes deltok.

 

thumbnail Fotojournalist Frode Løvall har vært en tur i "langveien". Gå ikke glipp av hans herlige fotografier, med kommentarer, fra ei av Norges flotte og unike fjellbygder, Skåbu.
thumbnail Mot, kraft og vilje!
thumbnail De barske og imponerende modige guttane på Åres nøyer seg ikke med pingle fart. Der er det ekte skaufart, bånn spiker og full fart inn på det digre "traktorlaga" SPRETTHOPPET borte i skogkanten.
thumbnail De presterte flott og "subba" godt med seg fra premiebordet, skihopperene her fra distriktet, i Rugtvedtkollen i Porsgrunn søndag 24. Januar.
thumbnail Om du skulle være lei av å "preppe" ski om kveldene, så sett av den 5. Februar. Da er det store muligheter for en særdeles trivelig kveld med viseperler og allsang i Annekset i Stavern.
thumbnail Fra Larvik Ski sin skikarusell på Kleiver Stadion 19. Januar, kan du se mange bilder og rekordmange unge og lovende ski-karusell løpere her.
thumbnail En liten kjøretur unna, i Hasselbakken på Gulset i Skien, er det gratis utlån av hopp-ski med komplette utstyr, på hoppskole/karusell kveldene. Dessuten er det mulighet for gode råd og stødig instruksjon i Hasselbakken, for de som vil ha det før de begynner å "sveve".
thumbnail

De "kysser skyene", hopper høyt, kjører styggfort på ski og flyr langt, skihopperne. Både de her fra Brunlanes og andre steder i landet vårt. 

 

thumbnail "Alt går an om jenta vil", er et godt ordtak her i Brunlanes og kan kanskje også passe til denne fortellingen/lydbildet..
thumbnail

 Skihopp er mer enn noen få "sirkusartister" i den Tysk-Østerriske hoppuka. 

Det er modige hoppere og engasjerte foresatt i aktivitet utomhus nå. Både her og litt lenger nord i fylket vårt sjøl om det er mange og kalde blå. 

thumbnail "We kiss the sky"
thumbnail Vintersolverv-feiringen på Bervi er tradisjon og årets "uteliv-høydepunkt" for flere unge og eldre her ute på Brunlanes. Kakespising og pølsegrilling stod på programmet i år også, og for noen av deltagerne blei det også en  magisk flott førjulsaften rundt den varmende nyingen, i den bekmørke Berviskogen, utover kvelden.
thumbnail Her er 3`dje og siste del av Julenovellen "Trærne", som er fortfattet av Tor Bertel Løvgren fra Telemark.
thumbnail Larvikdistriktets unge og lovende skihoppere må reise mange mil for å få snø i bakken og luft under skia nå før jul. 
thumbnail

Inge Eriksrød fra Stolpestad (om sommer`n) og Siljan (bosted) debuterte som FIS ski-dommer under kvalifiseringen på Lillehammer fredag kveld.

Resultatlista fra kvalifiseringen finner du lenke til i bunn av artikkelen.

thumbnail Lagene som inneholder våre beste menn i hopp og kombinert er tatt ut til helgens FIS World Cup på Lillehammer. Det er Norges Skiforbund sin side som melder om laguttaket 1. Desember.
thumbnail Inge Eriksrød er litt fra Stolpestad her i Brunlanes, men mest fra Siljan i Telemark. Lørdag og søndag som kommer (5. og 6. Desember) debuterer han som en av FIS sine skihopp-dommer under World Cup rennet på Lillehammer!
thumbnail

Neste helg, 5. og 6. Desember, skulle det vært arrangert FIS Word Cup i hopp og kombinert i Trondheim, det er avlyst. Dermed blir det internasjonal skifest på Lillehammer isteden i flg FIS og arrangørenes sine nettsider 27. November. Da blir det ikke så mange timene med direkte-tog fra Larvik stasjon for den eller de som skulle ønske å overvære den moroa!

Lillehammer skifestival sin side her
thumbnail

Sesongens første Norgescuprenn i hopp skulle vært arrangert nå til helgen, 21. og 22. November, i Vikersund. Det er dessverre avlyst.

Men, 5. og 6. Desember planlegges det store ting i Trondheim!

thumbnail Det var positive og glade unger i Nesjarhallen her ytterst på Brunlanes torsdag ettermiddag.
thumbnail

Alle barn under 16 år får GRATIS inngang!

I Arena Larvik har du i all begeistring alltid lov til å heie, klappe og lage så mye trivelig leven du bare måtte ønske!

Og, det går buss kampdagen til Larvik Arena fra Nevlunghavn. 

thumbnail Det er litt av hvert og noe for enhver på Dyrsku`n. I denne artikkelen er det 65 (!) bilder som viser litt av det som tilbys og skjer "helgen med den andre lørdagen i September" hvert år.
thumbnail

Det er best å holde begge hendene på rattet om en ikke har vært i Vassbotn på ei stund. Det er overraskende store forandringer der oppe hvor Hallevannet møter Kjoseveien nå.

thumbnail Det har skjedd litt av hvert i helgen, både her og litt lenger vekk. I Drammen var det bla. freestyle hopprenn ut i elva under den storartede elvefestivalen.
thumbnail

"Dagens helter i oljekatastrofen"

"Vi må hoppe uti og ta opp oljen manuelt fordi vi kommer ikke fram", forklarer Yngve Rakke. "Det er såpass grunt at vi tar det opp med spader og øsekar og så videre til bøtter, så tar vi det opp i store sekker i båten.

Fint og varmt vær gjorde det bedre for alle og jobbe med olja fordi da blir den mer myk og lettere og få opp.

thumbnail

Fred og ro, pluss et herlig "ustressa" og ordentlig miljø er det som preger "Trane Camping" i Hummerbakken. Lurer du på hva "Trane" betyr, eller kommer av, kan du lese deg til det i artikkelen.

 

thumbnail

"Røde Kors" er med og gjør det trygt å være tilskuer eller deltager  om det er hopprenn i Brattlibakken midtvinters eller "Hallelujah" konsert, til inntekt for kreftsaken og Radiumhospitalets venner, på brygga i Nevlunghavn!

Billetter til "Hallelujah" konserten med Lind/Nilsen/Fuentes/Holm på brygga i Nevlunghavn er å få kjøpt på Nevlunghavn Bakeri og Conditori, Søndersrødtunet og Meny i Stavern.  Overskuddet av arrangementet går til "Radiumhospitalets venner" og kreftsaken.

thumbnail Det beste og flottaste av samhold, glede, engasjement og moro blei framvist på Nes i Kjose lørdag 20. Juni -09. "Farmer challenge -gardsgames" arrangementet blei en dundrende suksess fra tidlig morgen til langt utpå den seine midtsommer kvelden.
thumbnail Havfiskeren fra Helgeroa som fikk lufta seg i et falskjermhopp over Brunlaneset lørdag kveld, landa trygt på Holhjem.
thumbnail De handeler om å "fange øyeblikket " disse to bildene med kaldt vann i slangen.
thumbnail Brunlanes er et "paradis" å besøke, og et "himmelsk" bosted for oss som er og bor her sias det. På Skitnerød mellom Værvågen og Omlid er det ultimate "drømmelandet" om du ønsker å se velstelte og fornøyde lamaer. Best av alt, her er hverken hoppeslott eler hylende karauseller, kun et velpleid og velstelt kulturlandskap helt i fjæra mot Værvågen hvor slaget stod for 993 år siden.
thumbnail

 Overskriuften i denne artikkelen er det en trivelig og ordkjapp kar fra Kjose som kom med som en kommentar til forskjellene og mangfoldet fra Kjose til Oddane.

thumbnail Det koster litt innsats å ta gode bilder..
thumbnail

Det var "fullt trøkk" på brygga i Helgeroa søndag- "Positiv støy" heter tiltaket skateungdommene har satt i gang nå og "Go skatebording" er budskapet. Det ligger link til "youtube" videosnutt fra arrangementet i bunnn av artikkelen.

thumbnail I Oslo planlegges en rimelig stor folkefest i Februar / Mars 2011. Byggingen av det nye anlegget er godt i gang.
thumbnail "Action / Her skjer det no`" er arbeidstittelen for fotokonkurransen som er åpen for deltagere i alle aldre som har en eller annen tilknytning til Brunlaneset. Om du er proff eller amatør, om du bruker mobilkamera eller speilrefleks, spiller ingen rolle! Det viktige er at du sender inn to bilder og blir med i konkurransen om ett kamera fra konkurranse-sponsorene Gull og Fotohuset og firma Arne Ekvall!
thumbnail Robin Nalum har lagt ned mange timer i skibakken i vinter, det har gitt resultater. Men i dag var det "grillparty" og uoffisielt klubbmesterskap i hoppbakken på Nanset!
thumbnail Det var et velarrangert  og "helproft" klubbmesterskap for Larvik ski på Kleiver stadion tirsdag kveld. Deltagerne var fra "nullte" klasse til over 50, i mester skapet til klubben som har Larvik distriktet sitt mest attraktive og engasjerte langrennsmiljø for barn og ungdom!
thumbnail Kombinertkonkurransen i Vikersund søndag 15. Mars, var en storartet idrettsopplevelse. Mikko Kokslien sitt perfekte langrenn og hans flotte tredjeplass i world cup kombinert, var større å oppleve enn all verdens skiflygere tilsammen der ved Heggen Kirke!
thumbnail Her er noen  bilder fra laghopp konkurransen i Vikersund 14.3 2009. Er du redd for høyder og blir uvel av  fart, så ikke se på disse bildene!
thumbnail

World Cup i hopp på Lillehammer blei et flott og velarrangert skirenn/folkefest/sirkus for 12-13 000 tilskuere i Lysgårdsbakkene. Prestasjonene i rennet var store av verdens beste skihoppere, men de var absolutt ikke Norske fredag 13. Mars 2009!

Skirennet blei vunnet av Harri Olli, med Dmitrij Vassilijev og verdenscupleder Gregor Schlierenzauer etter seg på resultatlista. Adam Malysz  blei nr. 4! 

thumbnail

VELKOMMEN TIL STOR IDRETT OG FOLKEFEST !

 

 

13 - 15 mars 2009 er alle skiinteresserte velkommen til FIS World Cup skiflyging og DKB Kombinert FIS World Cup i Vikersund Hoppsenter.

thumbnail Det er de "coole", sporty og virkelig barske guttane som ligger ute i lavo på denne tiden av året, i "sluddvær"!
thumbnail

"Oppsamlingsartikkelen" fra KM for hopp og kombinert 2009, med 102 (!) NYE bilder av samtlige deltagere i den store bakken  på Youtube. Pluss, de fire tidligere artiklene fra det vel gjennomførte skirennet finner du her.Ingress

thumbnail Her følger en bildeserie for de spesielt ski interesserte. K 40 hopperne i det utvidede kretsmesterskapet for Telemark og Vestfold kan du se i svevet her. Lenke til resultatlista ligger i bånn av artikkelen.
thumbnail Det blei prikkfritt arrangert kretsmesterskap i hopp og kombinert, for Vestfold og Telemark i Botne lørdag. Marthe Skinnes fra IL Ivrig blei "prinsessa" i mesterskapet, hun både svever flott og går "styggfort" på ski i klasse 14 år jenter!
thumbnail

Botne SK i Holmestrand arrangerer Kretsmesterskapet for hopp og kombinert lørdag 7. Mars i Breimyrbakkene. 110 utøvere er påmeldt til rennet som starter i de minste bakkene kl. 10.00.

PS: Det er plass til etteranmeldte!

thumbnail Det var en solid gjeng som kom fra Larvik kommune til kretsmesterskapet i Botne lørdag. Nicolay Johansen og Mathias Myrland  plukka med seg hver sin kretsmesterskap medalje i gull hjem!
thumbnail

Nærmiljøutvalget arrangerer skidag i samarbeid med Brunlanes IL. Klubbhytta til Brunlanes idrettslag på Halle er utangspunktet, for nærmiljødagen,  søndag 8 mars fra kl 12 00.


thumbnail

Linn Jørum Sulland, som spiller med drakt nr. 5 på Stabæk,  signerte for LHK i Bergslihallen søndag. Det var etter den TV 2 overførte Eurpopacupkampen signeringen skjedde.

 

thumbnail Det er rett og slett imponerende hva guttane på Eidsten kan, og hva de har laga til der nå! Se sjøl på YouTube inne i artikkelen.
thumbnail

NM i stor bakke går av stabelen på Lillehammer onsdag 4. Februar. Skidommer Thorbjørn Paulsen fra Skotfoss Turn og Idrettsforening skal dømme der. Men, etter hvilken regler? Klikk her og få svaret.

 

thumbnail

Nanset IF arrangerer hoppskole hver mandag kveld. Gutter og jenter, 7 - 13 år. Oppmøte kl. 17.30 for lån av hoppski og støvler.

Nanset IF logo

thumbnail Noen bilder fra livet "på sletta" i Brattlibakken 31. Januar 2009, pluss resultatene.
thumbnail

Det er mange år siden det har vært kretsrenn i hopp her i kommunen. Dagens hopprenn i Brattlbakken var det første siden Telemark og Vestfold blei en skikrets.

thumbnail

Det har vært god gammaldags dugnadsstemning i distriktets eneste "oppegående" hoppanlegg de siste kveldene. Beintråkking og håndmakt, fra både hoppere og foresatte, har sørget for hoppklar bakke. Nå er det igjen klart for å høre "i farta" og "suset fra svevet" om kvelden i Brattli bakken i Bjørndalen på Nanset.

Det er trening i dag, onsdag 07.01.09.Kl.18.00!

thumbnail

Det blei Worldcup-seier nr.2 til den sympatiske Østeriker under dagens Hoppukerenn "Vierschanzentournee" i Bergiselbakken i Innsbruck, Østerrike! Loitzl seiret med 261 poeng.

Nr. 2 i skrirennet blei landsmannen Gregor Schlierenzauer 260.3 poeng, og nr. 3 blei tyskeren Martin Scmidt.

Wolfgang Loitzel leder nå hoppuka sammenlagt, 15.8 poeng foran Sveitseren Simon Amman.

Les mer om den tysk-Østerriske hoppuka her

Bildene i denne artikkelen er fra Nordic Tournament på Lillehammer og Holmenkollen 2008

thumbnail Hoppukedeltager Tom Hilde forklarer hvordan det skal gj;res i bakken.
thumbnail Langrennsløyper og slalombakke er tilgjengelig oppe iLågendalen. Hoppbakkene i Botne er det nærmeste åpne anlegget for "skiflygerene" fra distriktet denne helgen.
thumbnail Det er produsert mange m3 snø på Kleiver, og det er "lagt igjen" noen liter svette i løypene der nå.
thumbnail

I FARTA!

Kjenner du en liten eller stor, gutt eller jente, som har lyst til å "sveve og fly" inn i det nye året er det mulighet nå! Ski, støvler og dress er det å få lånt/leid i bakken 

thumbnail Nysnøen ligger fortsatt som et litt tjukt "melisdryss" over Brunlaneset.
thumbnail Stortalentet i kombinert, Mikko Kokslien fra Lillehammer var bestemann i langrennsløypa, og blei nr.3 totalt i dag !
thumbnail Den synske helbrederen og medmennesket Joralf Gjerstad, fra Snåsa, var i elvebyen Drammen og signerte bøker torsdag 20. November. Ingar Sletten Kolloen var også med, han har skrevet boka, "Snåsamannen - kraften som helbreder-", den er nå trykket i 50 000 eksemplarer!
thumbnail

Semifinalen i NM blei spilt i Bergslihallen onsdag kveld, da var det et par Havningær og andre som heia vel så mye på Stabæk, som på LHK... Grunnen var 17 år gamle Stine B. Oftedal,

thumbnail For distriktets skihoppere, gutter og jenter små som store, er det barmarkstrening trening om dagen.
thumbnail Brunlanes Historielag er i gang med sine møter på Tanum herredshus igjen. Møtesesongenens første foredragsholder var Tor Bjørvik. Orienteringsløper Bjørvik fra Hedrum, er særdeles godt kjent i "hjemmehagan vår" her ute På Neset.
thumbnail

Årets bok!

Den handler om det inderlig gode, sterke, og omsorgsfulle medmennesket som helbreder og ser. Joralf Gjerstad er fra Snåsa, han har hjulpet 10 000 vis av mennesker gjennom åras løp.

 Snåsabygda og Joralf Gjerstad har også sterke bånd til Minnesota og St. Olaf College. 
 Forfatter av boka "Snåsamannen" er Ingar Sletten Kolloen fra Lillehammer.
 
Det ligger linker til Tv og radioprogram med Gjerstad inne i artikkelen.
 
 

thumbnail Søndag ettermiddag blei det observert en Delfin helt innerst i Mørjefjorden, den jakta mat.
thumbnail Nærmiljødagen er blitt en tradisjon her ute på Neset. Søndagens arrangement blei en stor folkefest på Karlsro i det flotte været.
thumbnail Det arrangeres internasjonal Geologi konferanse i Oslo (Lillestrøm) 6-14 August. Noen av deltagerene der besøkte Nevlunghavn og Mølen først.
thumbnail Resultatlistene foreligger etter  dagens suksessarrangement med 470 påmelldte. Bildene fra "folkefesten" kommer etter hvert utover kvelden..
thumbnail På Omlidstranda "ruslær " det et turkist "dyr" etter Masseyen. Strandpleieren sørger for at vi her i Brunlanes, som eneste sted i landet, har perfekte "rista strender" enkelte steder nå.
thumbnail

"Hei, jeg tar bilder for ei internettavis fra Gui her PåNEset".

Det var åpningsreplikken som fungerte, sammen med "bitte-litt" fingerspråk,  i Jordbæråkeren på Askeskogen i kveldinga onsdag. Resuløtatet blei "3 øyeblikk" fra 3 gjestearbeidere.

thumbnail

Våren er tid for fødsler i dyreverdenen. Galopp mann nr. 1 her på Neset, Kjetil Kjær på Brunvoll, har ei hoppe som har fått føll for ikke så lenge siden. Det føllet ser ut til å ha allerede skjønt hva et kamera er til.

 

thumbnail

Pinseværet fortsetter å være "kanon", og på strendane og svaberga  våres er det mye folk i helgen.

Bildebeskrivelse 

thumbnail Årets friidrettskarusell blei avsluttet på Hallebanen tirsdag kveld. Samtidig var det starten på den ukentlige "Friidrettstreninga" som skal være på torsdagskveldene fram mot sommeren. FØRSTE TRENIGSKVELD FOR BARN OG UNGE ER TORSDAG 15. MAI kl. 18.00

Første kvelden av årets friidrettskarusell på Halle banen blei en kjempe suksess for alle involverte. Massevis med unger som hadde med seg sine pårørende, stillte opp og deltok på friidrettskarusellen -08. Om det var 50 eller 100 unger er ikke så nøye, de hadde det trivelig de som var der. 

 

Diktet som presenteres her PåNeset.no denne gangen blei skrevet i Mars..
thumbnail I Brattli bakken på vei ned til Gopledal har det vært full aktivitet siste uka. Unge og g a m l e skihoppere fra hele distriktet har preparert og gjort i stand bakkene.
thumbnail  Stavern Vise Versa er blitt en kjempesuksess.

Tilstrømningen var av en slik karakter at man allerede ved 19:15-tida måtte sette opp en plakat på døra. Der stod det. Dessverre fullt.

Vi bor et sted hvor det er utrolig flott, sommer som vinter. I dag var det "helmaks" for liten og stor både inne og ute!
thumbnail Mikko Kokslien (Start nr. 36) har vært i Kollen før, og han har "bestandig" gått fort på ski.. Nå var det på tide å få tatt noen bilder av "den sympatiske unge mannen som danser på snøen med ski på beina",  rundt og
thumbnail Jentemakt på nettet!Kvinnedagen kan markeres på flere måter, det er ikke alle som er vindrikkende, innendørs, eller "på mimmrær`n" 8 Mars. Denne gjengen med jenter fra Amerika/Europa var i Holmenkollen og fulgte"Nordic Combined" i dag. Hvorfor, kan vær
thumbnail Skirennet på Lillehammer er over, og resultatlista finner du her. Det vil komme en laaang bildeserie over helgen fra Worldcup sirkuset i OL byen.1)Gregor Schlierenzauer, Østerrike 257,9 (132-129,5), 2) Andreas Küttel, Sveits 255,8 (126,5-133), 3) Janne Happonen, Finland 255,3 (124,5-135), Schlire
thumbnail Når vi går tur er det gjerne på oppgåtte stier og tråkk. Her er det lettvint å ta seg fram, vi slipper ulendt terreng. Men det er nettopp i litt mer ulendt terreng vi kan oppleve litt mer enn på stiene. Jeg mener ikke vi skal lage en ekspedisjon av turen, bare hoppe ut av stien
thumbnail World Cup sirkuset ruller inn i et par hoppbakker denne helgen.  Lillehammer fredag og Holmenkollen søndag er stedene som verdenseliten innen skihopping skal avslutte "The Nordic Tournament". Klikk en av logoene for eventuellt å lese mere. Om ikke så vil du finne mange bilder her over
thumbnail Det var bra besøk på Larvik bibliotek når Ole Gunnar Fidjestøl gjestet bakkebyen sammen med fortatter Thorvald Steen.
thumbnail Torsdag kveld, 28.02.08) i Badeparken, nærmære bestemt på Larvik Bibliotek, er "bakken klar", og skihopperen fra bygda med den STORE bakken entrer podiet. Det har ikke lyktes PåNeset.no å få bekreftet om medlemmer av Arne Scheie sin fanclub også kommer.
thumbnail Det blir Nærmiljødag på Halle søndag 2. mars kl 13.00 – for alle oss på Neset (Berg Nærmiljøutvalg).
thumbnail Vi har bilder fra Oberstdorf i dag her PåNeset.no. Resultatene fra FIS finner du her. Fotografene Kai Sandbekk fra Svarstad og Jørgen Nordskog fra Siljan, er paaneset.no sine akrediterte i FIS sitt verdensmeterskap for skiflyvere! De har fått "ut" disse to bildene fra Oberstdorf i Syd
thumbnail NM Hopp for veteraner Botne sk arrangerte veteran NM i helgen for skihoppere og kombinertløpere i Breimyrbakkene i Botne.  Fra “sørbygda” i fylket vårt var det Fredrik Lange Nilsen (bildet over), og Helge Kjærmann som representerte.  Helge Kjærm
thumbnail Kl. 06.00 tirsdag 19 februar åpner bakeriet i Nevlunghavn igjenn, rundvaska innredning og lokaler som er “på stell” står klare til å ta imot gjestene her ytterst på Neset. Erik Thorstein med pappa Arild, og finsnekker Kjetil Saga, fikk rydda og ordna så det holdt i l
thumbnail Telemark og Vestfold skikrets, ved Stokke IL har blitt tildelt NM i 2010 iflg. Norges Skiforbund (les her)  Da bør det være mulig å arrangere et hopprenn i en godkjent bakke i fylket vårt, slik at  NM hopprennet ikke går ”ei dagsreise” unna ! Nesets skiflyv
thumbnail RC hopprennet som skulle vært arrangert i Breimyrbakken av Botne Skiklubb nå til helgen er avlyst, avlysnigen skjedde onsdag 16. Januar (les her). Breimyrbakken ligger i Botne, på høyre side av E18 om du kjører nordover, rett før ""Marche" cafeen som "
thumbnail Den Tysk – Østerriske hoppuka blei vunnet av Janne Ahonnen i dag. Avslutningsrennet ble også vunnet i Bischofshofen av den historiske Finnske skihopperen. Det er lov å minne om at han helt tilbake i 1997 fikk Gullmedalja i normalbakken under VM!   Resulatater fra Hoppuka finner d
thumbnail "Wir haben alles versucht, aber wir hatten keine andere Chance" Det betyr på godt norsk at skirennet i Innsbruck i dag blei avlyst og flytta til Bischofshofen i morgen kl. 15.45 iflg. fjernsynskanalen ADR. "Store sjef" i FIS, Walter Hofer,  avlyste og flytta det tredje renn
thumbnail Opp datert 04.01.08Dagens skirenn i Innsbruck blei avlyst p.g.a. kraftig vind. Konkuransen blir flyttet til Bischofshofen. Dette iflg VG Bildene fra Innsbrudk i dag ser du her! Værmeldingen for Bischofshofen finner du her&nb

thumbnail Hoppsesongen er for lengst i gang for verdenseliten, og Anders Jacobsen ”var nedi med handa” på Lillehammer igjen i dag iflg VG.. (se her)  Anders 10 år, fra Bakkane her på Neset, (bidlet over) stod derimot støtt som en påla i landingene sine når han åpne
thumbnail På Gumserød gård var Barnas turlag og firmaet Rare Turer sammen om å lage en uforglemmelig spennende tur, med lommelykt og regntøy i krattskogen for små og store lørdag kveld.  Det var ”freske ungær og engasjerte voksne” som bega seg på Mån
thumbnail Omstillingsmiddel-fordelingen er fortsatt tema for Rådmann og saksbehandler.. Larvik kommune la ut på sin hjemmeside søndag 28. Oktober (!), Ies sjøl her om du er interessert, avgjørelsen på hvem som fikk Omstillingsmidler etter Forsvarets retrett her ute.  På denn
thumbnail Lekkert og pent, praktisk og godt, eller rett og slett, her går det ann å handle! For den som ikke har svart belte i ”shopping” og har kjent ”trykket” om å være med på tur til ei av ”buene” til ”gubben” på Fritzøehus (les: et ell
thumbnail Om det er fire, to, eller ett hjul spiller ikke noe rolle på Esti. Får skaterane noe under beina sine bare MÅ det opp i lufta, og beherskes. Det å fly i luften og svirre rundt som et helikopter uten vind eller motor er tingen.Sondre (grønn jakke) og Martin har vært en tur på u

thumbnail ”Karstykkje eller karstykke” er et ord som brukes om elementer i folkedansen ”Halling”. Der sparkes bla. hatten ned fra skaftet, eller ”frikaren” slår stiften på dansegulvet.  Det er ikke så mye folkedans på Neset, men trening og øving på ska
thumbnail På Eidsten rett bortenfor Frikirka er det luftige svev og høye hopp mot den blå himmel som gjelder.  Brunlanes skater og råeste ”triksesykkel kjører”, nemlig Martin Hafsten, har sitt eldorado på jord her.   Martin har trena og drevet med skating og sykkel
thumbnail På Jahren Gård, gården til Per Halvor Mostad var det demonstrasjon av traktorer og redskap lørdag 13. Oktober.  Valtra og Claas var merkene på traktorene. Det var Bergan Maskinsalg as som viste det siste og nyeste innen traktorfinesser og pløyeutstyr.  Valtra traktor
thumbnail På Nesjar Klubbhytte Lørdag 10 November fra kl. 10.00 - 15.00  Har du noe du ønsker å selge? MELD DEG PÅ NÅ!VI SELGER DET FOR DEG!Vi prøver oss med et bruktmarked på høsten , i tilegg til det vi har på våren. Da er det litt lettere med seso
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut her PåNeset.no 09.09.07  rond G. Svenkerud med kartleser Leif Arne Neset var på felgen i Rally Larvik 2007. Det å kjøre Manvikveien uten gummi går dårlig. I Gui bakken var det stopp, og Trond hoppa ut av bilen og skifta dekk! Dek
thumbnail Det blei arrangert VM i Moped-kortesje-kjøring i Sverige forrige helg. Verdensrekord forsøket gikk ut på å kjøre med flest mulig mopeder i en og samme kortesje. Dette skjedde i Borlenge, ikke så langt fra hoppbakkane i Falun!  Verdensrekord blei det da alle mopedene klarte &
thumbnail Denne artikkelen blei første gang publisert 4. August  -07 her PåNeset.noRett over Lannerheia bor Nils Petter Stamland og dyra hans, adressen er Stamlandsveien 92. Vi har "Bærsælva", Telemarkingane har "Bærsbygda". Dit kommer du om du følger gamleveien
thumbnail På Lund i Brunlanes blei Byggen tresket i dag, 2 skurtreskere blei kjørt av Petter Lund, Tore Larsen og Gunnar Larsen. Det er tidlig å treske nå, men Tore Larsen sier til PaaNeset.no at "kornet var tørt og fint". Våronna blei gjort tidlig unna på Lund, og kornet var
thumbnail Oppdatert.01.01.08 Tom Hilde fra Asker skiklubb ligger som beste Nordmann på en fjerde plass sammenlagt etter at 2 "stasjoner" er besøkt i årets "Vierschanzentournee". Oppdatert 26.12.07   Denne saken er fra i sommer.. Og til helgen begynner Hoppuka eller "4 Sc
thumbnail Sweet cherry / søt kirsebær / Prunus Avium er navn som alle kun beskriver en ting. Nemmelig, MORELLER!             Nå har de begynnt å rødme og bli litt sånn "småmoden" kart her i Brunlanes. Så snart
thumbnail Magnus Uggla har kommet med ny singel og da selvfølgelig tilhørende video !Den slippes Onsdag 26.09.07 ifølge cdon.com og heter 'PÄRLOR ÅT SVIN'. Den ligger allerede ute på Youtube og du kan se/høre den ved å trykke her.Du kan også se en oversikt over han
thumbnail Time Ekspressen går jevnt og trutt fra Stavern, til Oslo. Bruno Kvae fra Bislet i Oslo hadde hoppet av en seilbåt som skulle til kortfilmfestivalen i Grimstad. Da er det deilig å roe helt ned på plenen foran Stavernspiken, mens han ventet på bussen innover i går.Om du klikker her, s&
thumbnail Vi snakkær ikke om de berømte ordene ”hopp Caroline, hopp” som ble sagt av den hjem-vennende dikter ektemannen på Aulestad i Gausdal. Dette gjelder Kjell Ivar Magnussen fra Rollag.Kjell Ivar Magnussen har vært landslagstrener for kvinne landslaget vårt i hopp i 3 år. Han
P.g.a. omlegging av eldre saker, klikk HER.
thumbnail

O-folket har gjennomført første dag av sitt Norgesmesterskap i sprint Orientering i Leiren i Stavern. Der er det fortsatt "adgang forbudt" skilt i det som engang var "Lager Briesen",  Konsentrasjonsleiren..