thumbnail

Sjåføren er fra Skrautvål, er ikke lettskremt og vil bli best i landet i klassen sin.

thumbnail

Rallyfører Agnar Bakken har "hjemmetjeneste" nå, men se her hvor fort han kjørte forrige helg.

thumbnail

-"Vi snakker ikke om hestekrefter" og "det blir full gass i morra"

thumbnail

 Eksosen er stram som selvprodusert 96 % på 70-tallet og sjåførene er tøffe som Armstrong under månelandingen i 69. -Og, bil nr. to, tre og fire høres ut til å stå i et skytefelt hvor forsvaret tester skarpt. 

-og "messingen"  bryr seg ikke med hjemmelagede vognkort eller "grisete" kjøring her!

thumbnail

-tråkker gassen i bunn og freser videre!

thumbnail

"Team HAFA" har vært på sørlandet og kjørt "KNA Challenge sør". Lars Tinnesen Scmidt ratta doningen og Harald Faugstad leste kart og orienterte.  

thumbnail

Tidlig på morgenen 4. februar tikket det inn en mail fra Monte Carlo"Vi er i mål og champagnen er sprettet", var overskriften.

thumbnail

Frode Lund og Harald Faugstad er i Monte Carlo og de skal ut i natt!

thumbnail

Kartleser Harald Faugstad fra Larvik og sjåfør Frode Lund raste dermed fra 6. til 130. plass totalt, men i dag 2. februar er "alt på stell" og det er "bånn pinne" igjen!

thumbnail

Frode Lund og Harald Faugstad med "topp 10" kjøring innimellom "ivrige" konstabler og bestemte sauesankere, i rallye Monte Carlo historique! Men så..

thumbnail

På "skinner" mot mål der kokos-palma gror, "lenger enn langt" hjemmefra.HAFA LOGO HARALD FAUGSTAD RALLY MONTE CARLO

thumbnail

De var "fulle" av Red Bull og «hissige på grøten». "Team HAFA" kjørte skikkelig fort med Volvo`n på Elverum 28. januar. Og de lyktes innimellom grantrær og ulvetråkk!

 

 

thumbnail

Lars Schmidt er eneste lokale sjåfør fra "lille Berlin", men både Anders Kjær, Harald Faugstad og Kristin Brekke fra NMK Larvik skal være kartlesere under Rally Elverum!

thumbnail  Amund Tanggård og Vigleik Digre driver hvert sitt bilverksted ved Stavern. De hjelper deg gjerne gratis å bytte "vindusgummi" om du har med "medbrakt"!
thumbnail MarinAlpin sitt populære sommeravslutningssalg går mot slutten. Safet Cehajic byr på 75% avslag på orginalprisen til de som gjør turen innom Marin Alpin butikkene i Stavern og på Fritzøe brygge nå! 
thumbnail

-langs E16 Valdres E 16 Nå har den likanes og særdeles talentfulle 16 år unge jenta fra Helgeroa gjort unna fire bilcrossløp, pluss juniorlandsfinalen i bilcross i Aurdal i Valdres. 

thumbnail

Litt av hvert fra Kr. himmelfartsdag hendelser på et solfylt og sommervarmt Brunlanes. Resaurantåpning med "himmelsk god fiskesuppe", nystekte wienerbrød, sommer-gjest med bjørnefrykt, "lurium" og Kjoseløpresultater! Og husk! Om du er fastboende eller besøkende er du velkommen på Quiz-kveld, arrangert av Brunlanes ungdomslag, på Nestun i Foldvikveien kl. 19.00 i kveld 3.juni!

thumbnail

Se og hør "vidunderet" med 352 hk. i denne bildeserien.

thumbnail Amund Tanggaard fra Hummerbakken og Brunlanes er invitert til å kjøre rallycross på Lyngåsbanen i Lier ved Drammen 2. Oktober!
thumbnail                                                                    Ikke rotor-ikke motor. lite Vigleik Digre Rally Cross NMK Grenland Foto Roy Myrland
thumbnail Alle deltagerene i Rally Hedemarken som arrangeres i dag i Brumundal, kjører med et merke, for å minnes Elise Bø Kvernsmyr (10) som omkom i den tragiske ulykka under Rally Larvik for to uker siden.
thumbnail

1. Rallyforberedelsene er i rute.

2. Det er levert store og velsmakende reker i Havna.

3. På Mølen var det rød solnedgang over Bamble torsdag kveld.

4. Saneringa etter M/S Full City katastrofen pågår for fullt.

Dessuten, langs Rallyløypa er det full fart med forberedelsene til den store dagen. Siste tilskuddet er en "Flytt-bar"!


thumbnail

HAFA Teamet, med Lars Schmidt og Harald Faugstad, knuste volvoen for noen uker siden. Nå bygges det ny bil som skal være klar 12. September. Vidar Nilsen har også topp motivasjon og en solid doning på gang til Rally Larvik -09.

thumbnail "HAFA bilen" med Lars Schmidt og Harald Faugstad inni, har vært med i Rally Larvik hvert år her i kommunen og på Brunlaneset. I år spørs det..
thumbnail Amund Tanggård dro av gårde på rally til Birkeland før helga.. 
thumbnail Det blir vedlikeholdt og "fora på" på utsiden av de skarpe og slitte asfaltkantene langs fylkesveiene her på Neset nå.
thumbnail

Lars Scmidt og Harald Faugstad i HAFA bilen, er to av "våre " lokale rallyfolk som deltar i Sigdalrallyet i Buskerud sammen med 113 andre biler i dag.

Resultatlista finer du her

thumbnail

Det var flere startende i årets Rally Larvik fra Sverige, dessuten var det et "par" tilskuere fra den andre siden av kjølen her ute også. Noen av disse tilskuerene kom for å se  en STOR Rallyhelt. Han kommer fra "Frykens sødra strand i Värmland" og heter Anders Gullstrand (start nr. 36).

 

thumbnail

Yngve Rakke kan fotograferingen og fortellingens kunst og foto er hans kommunikasjonsmiddel nr. 1. Hans overaskende og spennende bilder fra Huken og Leiren i Stavern finner du her.

Bildeserien er uten tekst, som Yngve skriver i mailen: Sender deg en bunt med rallybilder, dette har ikke jeg lagt bildetekster på,  da jeg ikke vet hva "galskapen" forestiller.

 (Det er virkelig et par "coole" bilder av "galskapen" i denne serien!. Red anm. )

thumbnail

89 bilder fra Gui på etappe SS 4.

 

thumbnail I denne artikkelen er det noen kommentarer og navn.   "Årets begivenhet" her på Neset og i grendene langs Rally løypa er foreviget sånn nogenlunde ser det ut til. Gui var et populært sted for flere medier å ta bilder og video i år. Det ligger link til videopptak gjort av journalist Bjørn Jakobsen i Østlandsposten inne i artikkelen.
thumbnail

 foto Yngve Rakke

Vinner av Rally Larvik 2008 var Andreas Mikkelsen med kartleser Ola Fløene (bildet over) ei stund lørdag 6. September i Stavern..

 

Litt utpå kveldinga snakket pressesjef Hallgeir Raknerud i Norges Bilsportforbund med www.paaneset.no, han kunne fortelle følgende på ei knitrete telefonlinje. "Teamet til Mads Østberg protesterte på at Teamet til Mikkelsen har gjort  en alvorlig forseelse iflg reglementet til Norges bilspotforbund. Dermed er unge Mikkelsen utelukket fra løpet inntil videre, og dermed så er ingen ting avgjort før de høye herrer har snakket sammen.

Det vil bli kåret en vinner ganske raskt, det er bare 3 uker til neste NM runde, sa Raknerud lørdag kveld.

thumbnail

Dette er rett og slett  seks bearbeidede og coole "art bilder" fra Rally Larvik 2008

thumbnail Geir-Inge Mythe og kartleser Morten Erik Abrahamsen sleit seg over toppen på Gui
thumbnail Team "Larsen Maskin" med start nr. 82 henger  med i Rally Larvik, og passerte Gui i ei herlig fart og med skikkelig trøkk!Løypesjef Øyvind Furustad sier rett etter siste bil har gått over mål på Brunla til www.paaneset.no". 7foto Roy Myrland
thumbnail Her er Rally Larvik sin oppdaterte startlist og kart over Brunlanes og de forskjellige andre etappene i LArvik kommune
thumbnail Det spruta kål og spoilere når flere av de "hetige bilane" kjørte av veien på Gui i fjor. Anders Kjær var en av de "freske kålfreserane da" ! Vil du oppleve og være med på Rallyfesten ligger det link til kart inne i artikkelen
thumbnail Det jobbes dugnad hver kveld nå i Rallyløypa. Fredag 5. kan Rallydeltagerene kjøre rundt løypa. De kjører da "sakte og rolig" for å skrive noter (vei- og kjørebeskrivelse) og bli kjent i løypene.kryss
thumbnail

 

Sjåfør og kartleser kommer fra Huken og Nalum og "framskutt verksted" er på Anvik.

thumbnail

Rallyfredagen består bla i  at "notetegningen" og prøvelkjøringen av etappene står på programmet. Innrykket i Leiren i Stvern har også gått sin gang. Dugnadsfolket gjør dessuten unna de siste forberedelsenen, og et par av de fastboende har "prøveflagga" og satt opp partyteltet til morgendagens hendelse. Her følger "noen og førti"  hulter i bulter bilder fra fredag 5. September -08 her på Neset.

thumbnail Rallyforberdelsene går for fullt nå, lørdag 6. September er det ikke lenge til..
thumbnail

Noen mennesker er viktigere og nødvendigere enn andre, sånn er det bare.

Nå og fram mot Rallyet, er det de viktige og nødvendige menneskene som gjør jobbene som vi alle kan få gleden av  6. September her i Brunlanes. 

thumbnail Rally etappen skal kjøres 2 ganger her ute på Neset lørdag 6. September .
thumbnail

6. September er datoen for oss som bor i det s e n t r a l e Brunlanes! Nå har vi fått lapp i postkassa av Øyvind Furustad fra Helgeroa, det betyr at det snart blir alvorlig moro her på Bygda!

PåNeset.no har flere hundre bilder fra fjorårets Rally Larvik i sitt arkiv . Klikk og se sjøl

thumbnail Amund Tanggård gir ikke ved dørene borte i Trøgstad. Han satser for fullt, det blir det litt "skruing" av, men det går nok bra.
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut her PåNeset.no 10.09.07 Det er ikke få bilder som er lagt ut fra de små grendene her i Brunlanes etter Rallyet. Her kommer det noen flere bilder og de er tatt av to guttær med nye digitalkameraer! Konsentrasjon og iver var på topp
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut her PåNeset.no 09.09.07  rond G. Svenkerud med kartleser Leif Arne Neset var på felgen i Rally Larvik 2007. Det å kjøre Manvikveien uten gummi går dårlig. I Gui bakken var det stopp, og Trond hoppa ut av bilen og skifta dekk! Dek
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut 08.09.07 kl.11.59! Rally så det spruter kål og gresskar på Gui i Brunlanes, Larvik kommune! Anders Kjær høster kål!  Åpningsetappen i Rally Larvik 2008 ble en spektakulær opplevelse på G
thumbnail Rally Larvik sin etappe her i Brunlanes er blitt til en folkefest for oss som bor langs løypa. Grendene i hjertet av Brunlanes har vært pynta og ”stæsja” når publikum og biler har ankommet på Rallydagen.   Sissel og Svein Helge Eikenes på Haga har arrangert ”
thumbnail

-Jeg har ikke råd til å gifte meg, jeg driver med bilsport, sier Agnar Bakken avslutningsvis i videointervjuet.

thumbnail

Sjåføren er fra Skrautvål, er ikke lettskremt og vil bli best i landet i klassen sin.

thumbnail

Rallyfører Agnar Bakken har "hjemmetjeneste" nå, men se her hvor fort han kjørte forrige helg.

thumbnail

-Akkurat som det skal lukte når ville, men tamme hestekrefter slippes løs.

thumbnail

-"Vi snakker ikke om hestekrefter" og "det blir full gass i morra"

thumbnail

 Eksosen er stram som selvprodusert 96 % på 70-tallet og sjåførene er tøffe som Armstrong under månelandingen i 69. -Og, bil nr. to, tre og fire høres ut til å stå i et skytefelt hvor forsvaret tester skarpt. 

-og "messingen"  bryr seg ikke med hjemmelagede vognkort eller "grisete" kjøring her!

thumbnail

 Denne her har vært i både Libya og i Lofoten, foruten en kjapp tur opp Sverige

thumbnail

-tråkker gassen i bunn og freser videre!

thumbnail

Marte Marthinsen fra Helgeroa er ei landets virkelig lovende talenter!

thumbnail

"Team HAFA" har vært på sørlandet og kjørt "KNA Challenge sør". Lars Tinnesen Scmidt ratta doningen og Harald Faugstad leste kart og orienterte.  

thumbnail

Tidlig på morgenen 4. februar tikket det inn en mail fra Monte Carlo"Vi er i mål og champagnen er sprettet", var overskriften.

thumbnail

Frode Lund og Harald Faugstad er i Monte Carlo og de skal ut i natt!

thumbnail

Kartleser Harald Faugstad fra Larvik og sjåfør Frode Lund raste dermed fra 6. til 130. plass totalt, men i dag 2. februar er "alt på stell" og det er "bånn pinne" igjen!

thumbnail

Frode Lund og Harald Faugstad med "topp 10" kjøring innimellom "ivrige" konstabler og bestemte sauesankere, i rallye Monte Carlo historique! Men så..

thumbnail

På "skinner" mot mål der kokos-palma gror, "lenger enn langt" hjemmefra.HAFA LOGO HARALD FAUGSTAD RALLY MONTE CARLO

thumbnail

De var "fulle" av Red Bull og «hissige på grøten». "Team HAFA" kjørte skikkelig fort med Volvo`n på Elverum 28. januar. Og de lyktes innimellom grantrær og ulvetråkk!

 

 

thumbnail

Lars Schmidt er eneste lokale sjåfør fra "lille Berlin", men både Anders Kjær, Harald Faugstad og Kristin Brekke fra NMK Larvik skal være kartlesere under Rally Elverum!

thumbnail MarinAlpin sitt populære sommeravslutningssalg går mot slutten. Safet Cehajic byr på 75% avslag på orginalprisen til de som gjør turen innom Marin Alpin butikkene i Stavern og på Fritzøe brygge nå! 
thumbnail

-langs E16 Valdres E 16 Nå har den likanes og særdeles talentfulle 16 år unge jenta fra Helgeroa gjort unna fire bilcrossløp, pluss juniorlandsfinalen i bilcross i Aurdal i Valdres. 

thumbnail

Litt av hvert fra Kr. himmelfartsdag hendelser på et solfylt og sommervarmt Brunlanes. Resaurantåpning med "himmelsk god fiskesuppe", nystekte wienerbrød, sommer-gjest med bjørnefrykt, "lurium" og Kjoseløpresultater! Og husk! Om du er fastboende eller besøkende er du velkommen på Quiz-kveld, arrangert av Brunlanes ungdomslag, på Nestun i Foldvikveien kl. 19.00 i kveld 3.juni!

thumbnail

Se og hør "vidunderet" med 352 hk. i denne bildeserien.

thumbnail Amund Tanggaard fra Hummerbakken og Brunlanes er invitert til å kjøre rallycross på Lyngåsbanen i Lier ved Drammen 2. Oktober!
thumbnail                                                                    Ikke rotor-ikke motor. lite Vigleik Digre Rally Cross NMK Grenland Foto Roy Myrland
thumbnail Det skjedde det som "ikke kan skje", ved Berg steinkirke, på formiddagen torsdag 12. November.
thumbnail Alle deltagerene i Rally Hedemarken som arrangeres i dag i Brumundal, kjører med et merke, for å minnes Elise Bø Kvernsmyr (10) som omkom i den tragiske ulykka under Rally Larvik for to uker siden.
thumbnail

1. Rallyforberedelsene er i rute.

2. Det er levert store og velsmakende reker i Havna.

3. På Mølen var det rød solnedgang over Bamble torsdag kveld.

4. Saneringa etter M/S Full City katastrofen pågår for fullt.

Dessuten, langs Rallyløypa er det full fart med forberedelsene til den store dagen. Siste tilskuddet er en "Flytt-bar"!


thumbnail

HAFA Teamet, med Lars Schmidt og Harald Faugstad, knuste volvoen for noen uker siden. Nå bygges det ny bil som skal være klar 12. September. Vidar Nilsen har også topp motivasjon og en solid doning på gang til Rally Larvik -09.

thumbnail "HAFA bilen" med Lars Schmidt og Harald Faugstad inni, har vært med i Rally Larvik hvert år her i kommunen og på Brunlaneset. I år spørs det..
thumbnail Brunlanes Ungdomslag hadde samling for både små og store på Nestun fredag kveld.
thumbnail Det "litt erfarne" Nanset bandet "Scandie" er i Kjose og øver for fullt nå. Det blir "nylanseringen" på Larvik torg 25. Juni.
thumbnail Amund Tanggård dro av gårde på rally til Birkeland før helga.. 
thumbnail Bilsportsesongen er kommet godt i gang nå. Teamet som har tilhold på Trane er lasta og reist avgårde nå. Her følger "et par" bilder fra forberedelsene.
thumbnail

Lars Scmidt og Harald Faugstad i HAFA bilen, er to av "våre " lokale rallyfolk som deltar i Sigdalrallyet i Buskerud sammen med 113 andre biler i dag.

Resultatlista finer du her

thumbnail

Det var flere startende i årets Rally Larvik fra Sverige, dessuten var det et "par" tilskuere fra den andre siden av kjølen her ute også. Noen av disse tilskuerene kom for å se  en STOR Rallyhelt. Han kommer fra "Frykens sødra strand i Värmland" og heter Anders Gullstrand (start nr. 36).

 

thumbnail

Yngve Rakke kan fotograferingen og fortellingens kunst og foto er hans kommunikasjonsmiddel nr. 1. Hans overaskende og spennende bilder fra Huken og Leiren i Stavern finner du her.

Bildeserien er uten tekst, som Yngve skriver i mailen: Sender deg en bunt med rallybilder, dette har ikke jeg lagt bildetekster på,  da jeg ikke vet hva "galskapen" forestiller.

 (Det er virkelig et par "coole" bilder av "galskapen" i denne serien!. Red anm. )

thumbnail

89 bilder fra Gui på etappe SS 4.

 

thumbnail I denne artikkelen er det noen kommentarer og navn.   "Årets begivenhet" her på Neset og i grendene langs Rally løypa er foreviget sånn nogenlunde ser det ut til. Gui var et populært sted for flere medier å ta bilder og video i år. Det ligger link til videopptak gjort av journalist Bjørn Jakobsen i Østlandsposten inne i artikkelen.
thumbnail

 foto Yngve Rakke

Vinner av Rally Larvik 2008 var Andreas Mikkelsen med kartleser Ola Fløene (bildet over) ei stund lørdag 6. September i Stavern..

 

Litt utpå kveldinga snakket pressesjef Hallgeir Raknerud i Norges Bilsportforbund med www.paaneset.no, han kunne fortelle følgende på ei knitrete telefonlinje. "Teamet til Mads Østberg protesterte på at Teamet til Mikkelsen har gjort  en alvorlig forseelse iflg reglementet til Norges bilspotforbund. Dermed er unge Mikkelsen utelukket fra løpet inntil videre, og dermed så er ingen ting avgjort før de høye herrer har snakket sammen.

Det vil bli kåret en vinner ganske raskt, det er bare 3 uker til neste NM runde, sa Raknerud lørdag kveld.

thumbnail

Dette er rett og slett  seks bearbeidede og coole "art bilder" fra Rally Larvik 2008

thumbnail

Det er noen artige Rallybilder i denne artikkelen også... Poenget med den er å informere om a:

Knallertgutta.com, Meny Søndersrød, Markedet i Stavern, HAFA a/s, Espen Staer a/s og Nevlunghavn Bakeri & Conditori har fått Brunlanes på Youtube.com "kartet" igjen. Videoen er om m o p e d k u l t u r , pluss et litt "spesielt syn" fra Holtet mot Havna m.m. 

 

thumbnail

Men det er ikke så mye annet som det blir prioritert å ta bilde eller skrive om..

 

thumbnail Team "Larsen Maskin" med start nr. 82 henger  med i Rally Larvik, og passerte Gui i ei herlig fart og med skikkelig trøkk!Løypesjef Øyvind Furustad sier rett etter siste bil har gått over mål på Brunla til www.paaneset.no". 7foto Roy Myrland
thumbnail Her er Rally Larvik sin oppdaterte startlist og kart over Brunlanes og de forskjellige andre etappene i LArvik kommune
thumbnail Det spruta kål og spoilere når flere av de "hetige bilane" kjørte av veien på Gui i fjor. Anders Kjær var en av de "freske kålfreserane da" ! Vil du oppleve og være med på Rallyfesten ligger det link til kart inne i artikkelen
thumbnail Det jobbes dugnad hver kveld nå i Rallyløypa. Fredag 5. kan Rallydeltagerene kjøre rundt løypa. De kjører da "sakte og rolig" for å skrive noter (vei- og kjørebeskrivelse) og bli kjent i løypene.kryss
thumbnail

 

Sjåfør og kartleser kommer fra Huken og Nalum og "framskutt verksted" er på Anvik.

thumbnail

Rallyfredagen består bla i  at "notetegningen" og prøvelkjøringen av etappene står på programmet. Innrykket i Leiren i Stvern har også gått sin gang. Dugnadsfolket gjør dessuten unna de siste forberedelsenen, og et par av de fastboende har "prøveflagga" og satt opp partyteltet til morgendagens hendelse. Her følger "noen og førti"  hulter i bulter bilder fra fredag 5. September -08 her på Neset.

thumbnail Rallyforberdelsene går for fullt nå, lørdag 6. September er det ikke lenge til..
thumbnail

Noen mennesker er viktigere og nødvendigere enn andre, sånn er det bare.

Nå og fram mot Rallyet, er det de viktige og nødvendige menneskene som gjør jobbene som vi alle kan få gleden av  6. September her i Brunlanes. 

thumbnail Rally etappen skal kjøres 2 ganger her ute på Neset lørdag 6. September .
thumbnail Ole M. Manvik rydder av håndredskapen etter dagens plenlegging i mandagskveldinga. Vel hjemme i tunet er det lit av hvert som skal ordnas før fredagskveldens "Sommerfest" i Fremskrittpartiet.
thumbnail

6. September er datoen for oss som bor i det s e n t r a l e Brunlanes! Nå har vi fått lapp i postkassa av Øyvind Furustad fra Helgeroa, det betyr at det snart blir alvorlig moro her på Bygda!

PåNeset.no har flere hundre bilder fra fjorårets Rally Larvik i sitt arkiv . Klikk og se sjøl

thumbnail
Det har vært en herlig helg med deilige ettermiddager og kvelder utenfor  hus, hytter og telt, i Skråvika var den største festligheten. Det lå ikke langt tilbake på Lydhus eller på Snørsvall heller, der feira de bursdager til den tidlige morgengry!
thumbnail Amund Tanggård har ikke vervet seg, og skal heller ikke ut i krigen, sjøl om det sikkert kommer til å føles sånn når han står på startstreken. Han sesongdebuterer nemlig i Bakkeløp under NM i Motorcross på Trøgstad Fort i helgen. Klassen heter "RC Supernasjonal klasse 1"!
thumbnail Vigleik var glad i kveld, flott sesong og gode bilsport venner  på Nesjar hytta er prikken over I for "Wankelmannen" !Det er ”full fart” på ”grendelokalene” vår n&
thumbnail Alle sakene og alle bildene som har vært her PaaNeset.no fra Rally Larvik -07 finner du under lenkene på denne siden. Trenger du bilder eller tekst fra sidene (uten vannmerke!) er det bare å sende en e-post. Sakene ligger i dato rekkefølge med den siste saken øve
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut her PåNeset.no 10.09.07 Det er ikke få bilder som er lagt ut fra de små grendene her i Brunlanes etter Rallyet. Her kommer det noen flere bilder og de er tatt av to guttær med nye digitalkameraer! Konsentrasjon og iver var på topp
thumbnail Fotografering er en kunst, og øvelse gjør mester sias det. I stubbåkeren nede i lia på Gui satt det en fotograf og kunstner i går, han øvde og øvde. Daniel Gusland har egen side ( se her)  , foruten at han leverer bilder til foto.no. Daniel finsliper kunnskap
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut her PåNeset.no 09.09.07  rond G. Svenkerud med kartleser Leif Arne Neset var på felgen i Rally Larvik 2007. Det å kjøre Manvikveien uten gummi går dårlig. I Gui bakken var det stopp, og Trond hoppa ut av bilen og skifta dekk! Dek
thumbnail Ikke åpne denne siden om du ikke er interesert i Rally biler. De første bildene er bare ment som en liten stemningsraport fra Gui hvor bildene er tatt. Det er ikke ofte det er vaffel lukt 
thumbnail Denne artikkelen blei første gang lagt ut 08.09.07 kl.11.59! Rally så det spruter kål og gresskar på Gui i Brunlanes, Larvik kommune! Anders Kjær høster kål!  Åpningsetappen i Rally Larvik 2008 ble en spektakulær opplevelse på G
thumbnail Det er lett når det er Rally her ute å bli stående på ett sted, veien er sperra for andre enn Rally deltagerene. Vi i PaaNeset.no kan noen "skau veiær", og vi veit om høl i et par steingarder, dessuten er vi oppsatt med en trehjuls moped og en "hel rå" to h
thumbnail I leiren i staveren har det vært full aktivitet i dag og i kveld med biler som skal delta i Rallyet. Innsjekking og kontroll for alle sammen, og innimellom rakk førere og kartlesere å kjøre og finkikke på løypa.  Mye ”gira” og forventningsfulle deltagere i k&oslas
thumbnail Familien Eikenes på Haga får Rally løypa inn i tunet lørdag, for å komme dit må bilene passere to trær i innkjøringen. Svein Helge fikk hjelp av Sissel og Linn i dag til å sette opp 2 knekte 3mm jernplater sånn i tilfelle noen skulle bomme på åp
thumbnail Det blir noen runder på dugnadsfolket i Rallyløypa om kveldene nå. I kveld har sperrebånd og merking tatt det meste av tiden, og på Manvik har mobilkrana løfta ned elementene som skiller inngående og utgående løp, når bilene skal inn og bak i tunet på
thumbnail Rally Larvik starter kl. 0914. Lørdag 8 September. Startliste og kart finner du på disse linkene.Foreløpig Startliste for Rally Larvik 2007 finner du her.Kart med alle etappene inntegnet finner du her.Yr.no melder været her.  "Snart er det folkefes
thumbnail Andre får ha oss unnskyldt, men faktisk er det bilene og GUTTANE i denne artikkelen vi i paaneset.no ser mest opp til og har mest respekt for i Rallyet til Lørdag. Det er lett nok å "kjøpe seg god" i motorsporten, men fortsatt er det sånn at det er folka som betjener redskapen
thumbnail September er godt i gang og til helgen er det Rally her på Neset. Statens Vegvesen har satt opp skilter i dag. De beste stedene å se Rallyet her ute er etter det paaneset.no har erfart tidligere år på Manvik, Gui, Haga og Huken. Selvfølgelig er undertegnede ”overinnhabil” n&a
thumbnail Endelig gikk seg som det skulle for Vigleik og teamet hans. Første plass i klassen Rally Cross National på Ralle Banen i Bø er resultatet etter helgens konkurranse. Dessuten gikk den fornuftige sjåfør, og meget dyktige mekaniker, ned på kne under premiesermonien..  Hvorfor
thumbnail Denne helgen er det billøp i Telemark, nærmere bestemt på Ralle banen i Bø. Vigleik Digre fra Bakkane har start klar bil denne helgen også, og etter endt dag på Stavern Auto og Agnes er det endelig ”Freddann”.Da er det å kjøre rett hjem til Merethe som har
thumbnail Rally Larvik sin etappe her i Brunlanes er blitt til en folkefest for oss som bor langs løypa. Grendene i hjertet av Brunlanes har vært pynta og ”stæsja” når publikum og biler har ankommet på Rallydagen.   Sissel og Svein Helge Eikenes på Haga har arrangert ”
thumbnail Nå nærmer det seg årets festhelg langs veiene her ute, RALLY LARVIK 2007 sine Brunlanes etapper starter kl. 09.15 og kl. 13.15 lørdag 8. September.  Startsted er Skårabakken og målgang er på Brunla.   Tidligere år har det vært folkefest på Gui, Hag