thumbnail

All respekt og de beste ønsker på jubileumsdagen til Joralf Gjerstad.

thumbnail

Joralf Gjerstad fra Snåsa sin bok, "De gode Gjerningene", er vel verdt å lese mange, mange, ganger. Det gjør godt!

thumbnail

Her er et hus som forteller om Joralfs virke og samtidig kan besøkende  kunne reflektere og tenke sjøl. 

thumbnail

Stiftelsen Gjerstadhuset står for åpningen av barndomshjemmet til Joralf Gjerstad «Snåsakaill`n» lørdag 23.juni 2012.

thumbnail

Det er bestemt å åpne Gjerstadhuset i Snåsa for publikum 23.06.12 (St. Hansaften)

thumbnail

Har du tid, lyst og mulighet, så anbefales gjerne en tur til natur og frilufts-perlen i Nord-Trøndelag, i vår eller til sommeren.

thumbnail

Redaktør Stian Vasvik er fra Helgeroa i Larvik kommune, og ansvarlig redaktør i avisa Dagligvarehandelen. Han presenterer et intervju med Joralf Gjerstad, og om hans kjære nærbutikk og møteplass i Snåsa i Nord-Trøndelag

thumbnail "Fire fyrer fra fjæra" heter den nye Cd`n. De "gode" og nære visene handler ikke bare om sjø og fjære, men favner vidt. Fra Snåsa til Bamble og Høgenhei, via Stråholmen, til Brunlanes og Stavern havn, er litt av det tekstforfatter Per Gunnar Bjørholt ("PT") har fått med i visene. Cd platene er i salg nå på MENY Søndersrød og MENY Stavern.
thumbnail

Her er 4. videoer fra den ca. 40 min. lange samtalen mellom Margit Sandemo og Joralf Gjerstad, 18. September 2010. Opptakene ble gjort i Spikersuppa i Oslo,  under Oslo Bokfestival. 

thumbnail

 Joralf Gjerstad har gitt ut ei ny bok, "Den gode kraften". Les den!Joralf Gjerstad Snåsa Synsk Helbreder Nord-Trøndelag Foto Roy Myrland/www.paaneset.no Brunlanes

thumbnail

James Baxter gikk i mål som planlagt etter sin imponerende prestasjon og 249 dager lange langtur Norge opp og ned. Mål var under Konglungen bru i Asker søndag 6. September 2009.


 

thumbnail

Starter du å gå på ski 1. Januar på Lindesnes og går Norge på langs i ett strekk, til fastland Norges nordligste punkt er du god. ("Trening hadde jeg ikke, men etter 3-4 uker på ski var jeg i skikkelig god form". sitat James Baxter)

Setter du deg så direkte på en sykkel og sykler til Grense Jacobselv er du ubeskrivelig sprek og målbevisst..

Når du da umiddelbart setter deg i en kajakk og padler kysten rundt hit til Gurvika og Brunlanes de neste 242 dagene er du enorm og formidabel.

 

James Baxter har har gjort alt dette til nå i år!

 Mål er på Konglungen i Asker Søndag 6. September kl. 14.00. 

logo

thumbnail Den synske helbrederen og medmennesket Joralf Gjerstad, fra Snåsa, var i elvebyen Drammen og signerte bøker torsdag 20. November. Ingar Sletten Kolloen var også med, han har skrevet boka, "Snåsamannen - kraften som helbreder-", den er nå trykket i 50 000 eksemplarer!
thumbnail Aftenposten.no skriver ; "Snåsamannen selger mest. Boken om mannen som helbreder med hendene trykkes opp i rekordopplag". les hele artikkelen på Aftenposten.no her
thumbnail

Årets bok!

Den handler om det inderlig gode, sterke, og omsorgsfulle medmennesket som helbreder og ser. Joralf Gjerstad er fra Snåsa, han har hjulpet 10 000 vis av mennesker gjennom åras løp.

 Snåsabygda og Joralf Gjerstad har også sterke bånd til Minnesota og St. Olaf College. 
 Forfatter av boka "Snåsamannen" er Ingar Sletten Kolloen fra Lillehammer.
 
Det ligger linker til Tv og radioprogram med Gjerstad inne i artikkelen.
 
 

thumbnail

Festningforvlater Trond H. Bergan ved Fredriksvern Verft vil markere det som skjedde med Norske studenter under 2. verdenskrig. Det skjer tirsdag 9. Desember kl.12.00 på Fredriksvern Verft i Stavern.