thumbnail

Små ting, som skjedde på den store dagen for akkurat 70 år siden.

thumbnail

Populær og dyktig bilmekaniker på "solkysten" gjør også EU kontroller nå.

 

thumbnail

-"Vi snakker ikke om hestekrefter" og "det blir full gass i morra"

thumbnail

Amund Tanggård er bilmekaniker og fagmann som bruker sin kunnskap og solide erfaring til å ta en ekstra kikk, nå når dekkene nå skal skiftes før vinteren.

thumbnail

Da er det er stadig noe som skal sjekkes, byttes eller repareres. Amund Tanggård kan mye bil, har kraftige never, er smart i hode og han er effektiv.

thumbnail  Amund Tanggård og Vigleik Digre driver hvert sitt bilverksted ved Stavern. De hjelper deg gjerne gratis å bytte "vindusgummi" om du har med "medbrakt"!
thumbnail  Et dekk med god mønsterdybde kan likevel være modent for utskifting, ifølge eksperter.
thumbnail

Ring og bestill, eller kom innom. Det er dekkskifte-dag i Amund Tanggård sitt bilverkstedet i Hummerbakken lørdag 16. april.

thumbnail
Alle inntektene går til "løypeproduskjonen" av klassiske langrennsløyper for bygdefolk, Helgerosinger, Havninger og andre her på Brunlanes.
thumbnail Kassakvitteringen din kan bli verdt noen tusen kroner på MENY Søndersrød i romjula.
thumbnail

Dekkskift i Hummerbakken og folkefest på Beitostølen!

thumbnail

                      logo Mat for mannfolk Foto Sondre Walmann Kontorcompaniet Vestfold Telemark

thumbnail Det er mye engasjement og mange meninger om hva som skal skje med trafikk- og parkeringsforholdene rundt Berg skole ved Helgeroa her på Brunlanes.
thumbnail

Fred og ro, pluss et herlig "ustressa" og ordentlig miljø er det som preger "Trane Camping" i Hummerbakken. Lurer du på hva "Trane" betyr, eller kommer av, kan du lese deg til det i artikkelen.

 

thumbnail Svalereira på Fuglevik gård og på luta ved steinkirka på Berg kirke handler denne artikkelen om.
thumbnail Bilsportsesongen er kommet godt i gang nå. Teamet som har tilhold på Trane er lasta og reist avgårde nå. Her følger "et par" bilder fra forberedelsene.
thumbnail
Det blei fint etter snøværet denne gangen også, og heldigvis "blei det blå himmel"  før fullmånen i dag.  Det sias som kjent at det været som er på fullmånen lett kan "holde seg sånn ca.", en 14 dagers tid..Her følger noen bilder og 4 videosnutter fra Brunlaneset og bygdebyene etter snøfallet
thumbnail Det blir en  er en stemningsfull og annerledes julekonsert for folk i alle aldre i Brunlanes Frikirke søndag 7. Desember.
thumbnail Atletene i "Trimgjengen på Berg" samlas hver torsdag kl, 18.30 - 19.30 i Gymsalen på Berg. Der er det trivelig å være med.
thumbnail

Kulturminnedagen 2008 blei markert i Verkensgården på Langestrand søndag. Herifra var det Ragnar Tanggård som skulle få sin velfortjente heder.

thumbnail Autovernet ved Luta er i orden nå.
thumbnail

Ragnar Tanggård fra Hummerbakken og Anvik Bygdelag har fått Vestfold Fylkeskommunes Kulturminnepris 2008, den er for skjøtsel av fornminnene på Høyvik i Hummerbakkfjorden. 

thumbnail

Bilder i storformat med egenkomponert tonefølge av fotografen er noe helt nytt å få presentert i friluft her i Brunlanes!

 

thumbnail Amund Tanggård gir ikke ved dørene borte i Trøgstad. Han satser for fullt, det blir det litt "skruing" av, men det går nok bra.
thumbnail Amund Tanggård har ikke vervet seg, og skal heller ikke ut i krigen, sjøl om det sikkert kommer til å føles sånn når han står på startstreken. Han sesongdebuterer nemlig i Bakkeløp under NM i Motorcross på Trøgstad Fort i helgen. Klassen heter "RC Supernasjonal klasse 1"!
thumbnail Luta og området rundt ved Bergselva blir stella og holdt fint. Nå oppgraderer Ragnar Tanggård enda litt til! Med private midler og egne krefter legger han enda litt bedre tilrette for ALLMENNHETEN.  
thumbnail Det raser fortsatt for Statens Vegvesen. Det kan være "helse-farlig", for oss brukere, når det ikke oppdages undergraving og utrasing under veibanen på Riksvei 301.
thumbnail Årsmøtet i Anvik bygdelag blei holdt på Hotell Wassilioff fredag 28. Mars. Samhold og fellesskap gjør seg ikke sjøl, det må det "jobbas for", og det gjør de i bygdelaget!
thumbnail Det er historiske bilder som presenteres her PåNeset.no i denne artikkelen, og de har garantert vært vist, hengt, eller stått på ei hylle, i mangt et hjem her ute på Neset eller andre steder i verden før. Bildene er tatt på Manvik skole fra slutten av 1800 tallet og til litt u
thumbnail Det er flott og moro å se på, når bygg og område er så vellstelt og i stand som på Luta. Luta på Manvik blei bygd i 1956 for å sørge for nok for til husdyra her ute, det var av Brunlane
thumbnail De tre ordene beskriver suksess konserten i Brunlanes Frikirke Søndag 9. Desember. Julekonserten med søstrene Maria Merete og Camilla Trøen pluss Sigrunn Sandstad fra Stavern blei ei nær og fin ”førjuls-kvelds-beite”.  Det var sprengfullt i Frikirka, to saler, pluss et