Feil svar uten komma – ADHD ingen hindring

Feil svar uten komma - ADHD ingen hindring

Ord Uten Mening – Feil svar Uten komma – En suppe Med bokstaver Foran og Bak – Er ikke rart Det ofte Lurer seg Inn – En adri så Liten skriveleif Uten komma Til feil svar – Før i tida Kaltes Det for Dumskap – Men i dagens Samfunn heter det skapet dysleksi.

Magnus Jagland Kjeldsen er stadig på farten for å synligjøre ADHD. Det står respekt av den jobben han gjør. Foto Jan Arne Dammen
Ikke bare et dikt

Nå kommer diktsamlingen til drammenseren Magnus Jagland Kjeldsen. Magnus har levd et liv med ADHD, men det har ikke hindret han på noen måte. Han har et engasjement som kan ta pusten fra noen og enhver, han bryr seg og tar folk på alvor.
Han har i flere år skrevet dikt om små og store hendelser i hverdagen, som han har delt med sine venner på Facebook. I tillegg har leserne av medlemsbladet til LHL i Buskerud «Bladet Vårt» hatt glede av å lese hans tanker. Nå har kulturforlaget BRAK samlet 70 av diktene hans mellom to permer.

Når tankene dukker opp, tar Magnus fram mobilen og skriver inn noen vers. Foto Jan Arne Dammen
Inspirasjon

Magnus vokste opp på Konnerud og derfra har ferden gått til bl.a. østisen der han drev med selfangst, sildefiske i Finnmark og han har vært kokk om bord på et seismisk fartøy på Svalbard. Slikt blir det dikt av. I dag bor han i Drammen med samboer og to barn.
– Et bilde og en hendelse kan inspirere meg, men mange av diktene har jeg skrevet på mine turer i Konnerudskaugen, sier han og legger til ADHD ingen hindring.

Med kaffekoppen har Magnus funnet seg litt ly for regnet og vi kan vente oss nye dikt. Foto Jan Arne Dammen

Med denne diktsamlingen forteller han meg at det er ikke så viktig hvordan man utrykker seg, men at det er tanken og hvordan man lever som teller. Takk Magnus!

Boka kan bestilles av Magnus her: magnusjkjeldsen@hotmail.com

Av Jan Arne Dammen

Omslaget på boka med diktet Skriveleif
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − six =