Snøkaos – mange lot bilen stå

Snøkaos - mange lot bilen stå

I dag har det vært vanskelige kjøreforhold og store problemer for fly-, togtrafikken over hele Sørlandet og Østlandet. Drammen stasjon har vært stengt og NSB oppfordret folk til å bli hjemme. Brøytemannskapene jobber på høygir mens veiene snør igjen.

Brøytemannskapene jobber på høygir mens veiene snør igjen. Foto Jan Arne Dammen
Busser står

På Konnerud og i Drammen har det vært uframkommelig og en periode var det også stopp for bussene. Mange slet for å komme seg på jobb i morgentimene og bilbergingselskapene opererer fortsatt med lange ventelister. Bilisten på bildet var en av de heldige som kun ventet ca. tre timer på å få hjelp til å komme løs.

På bensinstasjonen har det vært stille, de fleste kundene har vært folk med bensinkanner og brøytemannskaper som tar seg en matbit. Foto Jan Arne Dammen
Etter ca. tre timer kom hjelpen. -Ikke noe stress, de sa det skulle ringe når de kom, så jeg rusla hjem og tok en kaffekopp, sa bilisten. Helt riktig, ikke stress, det ordner seg til slutt, vi kommer når vi kommer sa Vidar som var klar for nye oppdrag. Foto Jan Arne Dammen.

 

Sjekk været på www.yr.no

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − 18 =