Ridderdagene inspirerer til fysisk aktivitet

Ridderdagene inspirerer til fysisk aktivitet

På vegne av deltagerne holdt Cathrine Marie Kristiansen en hilsningstale, hvor hun understreket at Ridderdagene på Storedal har blitt en tradisjon.

Østfold lydavis

– Jeg er fra Kodal i Vestfold og fikk vite om arrangementet ved en tilfeldighet da jeg lyttet til Østfold Lydavis. Her var det et intervju med Diane, som fortalte om Ridderdagene på Storedal. Jeg ble så begeistret at jeg meldte på pappa og meg samme dag. Vi koste oss så på arrangementet i fjor at vi bestemte oss, allerede i bilen på vei hjem, at vi skulle komme tilbake neste år, sa Cathrine.

Hun fortalte at etter Ridderdagene 2017 fikk hun ny tandemsykkel og en kajakk. Det blir spennende å høre hva Ridderdagene 2018 vil føre til. Dog Run og triksing gav mersmak sa hun og hunden til Cathrine kommer helt sikkert til å få det mye moro i tiden som kommer.

– Arrangementet ga meg både ny energi, mestringsfølelse og ny inspirasjon til å drive med friluftsaktiviteter. Og ikke minst, jeg møtte mange hyggelige mennesker, avsluttet hun til stor applaus.

Av Jan Arne Dammen

Flere bilder etc. på Ridderdagene på Storedal Facebookside

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

six + eighteen =