Sarpsborg ordfører Sindre Martinsen-Evje takket de frivillige

Sarpsborg ordfører Sindre Martinsen-Evje takket de frivillige

Ordføreren i Sarpsborg Sindre Martinsen-Evje fikk æren av å åpne Ridderdagene på Storedal 2018. I sin tale takket han de frivillige for den innsatsen de gjør.

Alle kan delta

Kultur og natur går hånd i hånd på Storedal. Spennende og morsomme aktiviteter som alle kan delta på. Vi trenger opplevelser både for hode og kroppen og her kan alle finne en aktivitet de liker. Vi kan være raske til å sette hverandre i bås. Denne helga på Storedal er det ingen båser, her er det lagt til rette for at alle kan delta på det de ønsker. Uavhengig om man har en funksjonshemming, er litt ung eller gammel. Det synes jeg vi skal huske på, ikke bare denne helga men hver dag. Vi får det til, bare vi gir hverandre muligheten, sa ordføreren.

Takker de frivillige

Jeg vil gjerne takke dere som står på og jobber på Ridderdagene og her på Storedal, spesielt. Dugnad og frivillig innsats er bærebjelken, limet i samfunnet vårt. Det er utrolig hva dere får til, ofte med ganske begrensede midler. Men som gir så mye tilbake til så mange mennesker. Jeg tror at mange av dere som legger ned en stor innsats for at dette arrangementet skal bli noe av, finner mye glede i se hva det betyr for deltagerne, sa ordfører Sindre Martinsen-Evje og erklærte Ridderdagene 2018 for åpnet.

Ordfører Sindre Martinsen-Evje intervjues av NRK og det kan høres i linken under.

NRK Østfold radioreportasje fra Ridderdagene

Av Jan Arne Dammen

Besøk også Ridderdagene på Storedal Facebookside

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 5 =