Liv S. Grønlund har førjulsutstilling på Blaafarveværket

Liv S. Grønlund har førjulsutstilling på Blaafarveværket

Blaafarveværket avslutter 50 års-jubileet med førjulsåpent med juleutstilling av den lokale kunstneren Liv S. Grønlund. Det blir julestemning i Bødtkerkroa med fyr på peisen med servering av god julemat og kaker. Og i Den Blå Butikken og i Landhandleriet er det mange julegaveideer.

Liv S. Grønlund er oppvokst og bosatt på Modum. Sin kunstneriske utdannelse fikk hun i Melbourne i Australia. Siden debuten i Modum Kunstforening i 1985 har hun hatt en rekke separatutstillinger. Flere av hennes verker er innkjøpt av stat og kommuner og vi kan finne igjen bildene hennes bl.a. i Statens Hus i Drammen og i Modum Bads Nervesanatorium og i Modum kommunes rådhus henger maleriet «Makt».

Liv s. Grønlund foran bildet «Makt» på Blaafarveværket førjulsutstilling 2018

– Jeg synes det er veldig hyggelig å kunne få holde utstilling her i Modum og ved Blaafarveværket, som jeg har et spesielt forhold til, sier Liv S. Grønlund.

Det er sterke farger og kontraster som preger de 20 bildene hennes som er utsilt.
– Det var under utdanningen i Australia jeg ble inspirert av fargene og lyset. Målet med bildene er å engasjere folk, for jeg har en oppfatning av bildene, mens du kan ha en annen, sier hun.

Åpningdagen
På åpningsdagen lørdag 24.november blir det tale ved Tone Sinding Steinsvik og musikalsk innslag ved Nils Bech som har sine røtter her i Modum. Kanskje får vi høre denne her:

Kom i julestemning

«Den blå butikk», Landhandelen og Steinbutikken på Haugfoss holder åpent. I Kroa serveres det julemiddag, riskrem, vafler, julegrøt og julebakst! Salg av hjemmelaget julebakst, lefsekling, julepølse, julesild, julepostei, medisterkaker, gruvelagret ost, ripssaft m.m.
Det blir juleverksted for barna.

Liv S. Grønlund og Sverre Følstad ved Blaafarveværket ved bildet «Fabel».

Juleutstillingen er åpen på Blaafarveværket fra lørdag 24. november til og med søndag 16.desember. Gratis inngang!
Sjekk åpningstider

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven + 18 =